אני מקבל את זה, מוכן גם לקבל את ההתעקשות של וייץ לקרוא לו ככה, אבל לפחות שיהיה עקבי, לא יכול להיות שפעם אחת זה "בפה" ופעם אחת זה "אמפבה". פה זה כבר לא לטרחן את הצופים אלא ממש לשגע אותם.
ארבל וברקוביץ' עדיפים על וייץ ואיווניר כי הם משדרים כדורגל. שני הנודניקים שיילכו לפרשן הלוויות. ולא איכפת לי איך קוראים לשוער הדני.
ארבל וברקוביץ' הם קיצון לכיוון של הטמטום, אבל מסכים שוייץ ואיווניר מדכאים, לא כיף לראות משחק כשהשדר והפרשן מבלבלים את השכל כמה המשחק גרוע(אפילו אם זה נכון).
הבעיה הגדולה בעיני עם רמי ויץ זה שברגע שהמשחק מרדים ויץ מרדים אותו עוד יותר. יעקבי לפחות גם בשיעמומון של 0-0 דקה 70 הוא יצעק וייתן תחושה שיש עניין במשחק.
גם כל כך בסיסי ששדר ינסה לייחצן את מה שהוא משדר, אני אף פעם לא מבין איך המפיקים של השידור נותנים לזה יד. גם אבי מלר אוהב את הקטע של לבאס.
בטח אני ארגיז פה איזה אוהד הפועל ספציפי (אהמ אהמ) אבל ג'ורדי ממש מוסיף ליציע בסוף המשחקים. לפעמים הוא אומר את האובייסט אבל לפחות יש לו מושג והוא אומר דברים בנועם ולא בבהמיות של קופמן או שאר האנשים שבדרך כלל מרכיבים את הפאנל. בוני ביחד איתו זה חפירות, שגוטמן איתו ושפיגלר מנחה זה ממש נחמד. אני מזמן לא רואה את היציע אבל הסיכומי מונדיאל עם שפגילר-ג'ורדי-גוטמן ממש נחמדים. לא תובנות גדולות - אבל יש שם דיונים נעימים ונחמדים וזה כבר יותר מכל מה שיש ביציע בכל השנה.
איזה תותח הלירון קוקי בכר הזה. הוא הבין שזה עכשיו הפסקה במשחק של קרואטיה-רוסיה אז הוא מתחיל את המשפט ב"למי שהצטרף אלינו עכשיו"