אם זה יעזור לנו להיפטר מראנוקיה תמורת כמה מיליונים מבחינתי שיהיה טוב בכל משחק. רק שלא יחזור אלינו. היו לי תקוות רבות לגבי ראנוקיה והוא אכזב אותי כל פעם מחדש. עשרות פעמים. שוב ושוב. ושוב.
לא רשמתי את זה בכדי לעקוץ את אוהדי אינטר. רק שמח בשבילו שהצליח לתת 90 דקות מאוד טובות סוף כל סוף. מקווה בשבילו ואולי עבור אינטר שימשיך כך.
אל חשש - לא חשבתי שרצית לעקוץ (למעשה לא ראיתי אותך עושה זאת מעולם). אני שמח בשביל ראנוקיה ובאמת מקווה שימצא את עצמו. הוא אחד השחקנים המבוזבזים בעשר השנים האחרונות באיטליה. כישרון אמיתי וחבל שלא הצליח. עצוב לי עליו ועל אינטר שהוא לא הצליח.
Check out Sempre! (@SemprePodcast): https://twitter.com/SemprePodcast?s=09 Podcast באנגלית של אוהדי נאפולי. אחלה בחלה ומראה זווית אחרת מהקבוצות שאנחנו רגילים אליהן.
יוג'יה הו הוא אמן סושי מאיטליה שעושה כמה דברים מגניבים, באג'יו למעלה ולרוב זה שחקני NBA וראפרים אבל מגניב רצח.
פודקאסט חדש של דויד אמויאל שעובד באתר של די מארציו: The CalcioLand Podcast, Ep. 5 - Nima Tavallaey by CalcioLand - Listen to music
אין חבר׳ה שישלמו לו את השכר של אנגליה. יגיע שם לקבוצה בכירה יותר. אולי גם שם יציג יכולת טובה יותר, לא בטוח.