דיון התקשורת + לוח שידורים

הנושא בפורום 'פורום מונדיאל 2022' פורסם ע"י שי, ‏19/11/22.

1. קשר שמאלי Member

עם זה אני מסכים. לדעתי מאמני נבחרות תלויים בעיקר בסגלים שלהם, לכן אני לא מייחס חשיבות גדולה למאמני נבחרות. שחקן כזה או אחר לא זומן? זה לא שבמקומו זומן שחקן הרבה פחות טוב. שחקנים שיש סביבם קונצנזוס מוזמנים
    פפ וקלופ יכולים לעוף הביתה בבושת פנים בשלב מוקדם, ומורים לספורט יכולים להגיע הכי רחוק.

נערך לאחרונה ב: ‏2/12/22
    Liverpool-Forever אוהב/ת את זה.
  2. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני בטוח בזה. כי ככה עובדת התקשורת והיא תנפח את המציאות.
    בג'וב המשמעותי הבא שלו נראה מה הוא שווה בדיוק, שם יהיה מבחן אמיתי עבורו.

3. LFC-Gerrard1 Member

מבין מאוד את מה שאתה אומר אאבל לא מסכים שכל מה שצריך לקחת מסאות'גייט זו הורדת ליגה של מידלסבורו.
    סאות'גייט לא אימן את אנגליה 3-7 משחקים אלה 80 משחקים. הוא לא הבליח בטורניר אחד אלא הוביל את אנגליה לחצי-גמר מונדיאל ולגמר היורו.
    הישגי השיא של אנגליה מאז שהיו דינוזאורים על כדור הארץ. במונדיאל הזה אנגליה בינתיים נראים טוב ונשפוט בסופו.
    שלא תטעה, לא הייתי רוצה לראות אותו בליברפול בחיים. אבל אני חושב שמה שאתה אומר כאן הוא לא בדיוק הוגן. סאות'גייט עושה משהו נכון.
    לא הכל היה מזל ולא הכל בגלל השחקנים (ב-2004-2010 לדעתי היה סגל הרבה יותר טוב).
    אם היה לוקח את היורו הוא לא היה גאון והוא לא אפס כי הוא לא לקח את היורו. הוא בסה"כ מאמן שכנראה מתאים באופן ספציפי, בסיטואציה הנוכחית, לאמן את אנגליה. זה כמובן לא אומר שהוא יהיה טוב בכל מקום אחר, אבל הוא טוב עבור אנגליה. קאפלו למשל מאמן טוב הרבה יותר עבור כל קבוצה, אבל כנראה לא עבור נבחרת, או לפחות לא עבור נבחרת אנגליה.

4. alexshw Member

דור הופמן ישדר את פורטוגל נגד דרום קוריאה.

Sent from my SM-G973F using Tapatalk

5. DRORIKO Member

שרון דבידוביץ' הזה כזה דילדו של זקנות בנות 80. "יובנטוס למעשה זרקה את בנקטור באיזשהוא טרייד" היא לא זרקה אותו ולא היה שום טרייד יא חתיכת כסיל. היא מכרה אותו ב-20 מיליון, זה נקרא זרקה אותו? "השחקן הכי חשוב בטוטנהאם" "ההוא שצריך להוציא התקפות באורוגוואי" שזה המילים אחרות "אין לי שום מושג בכדורגל, אני לא יודע אפילו מה זה נבדל, פשוט יש לי הרבה קשרים ואני יודע למי ללקק אז קיבלתם אותי בתור שדר במונדיאל"

6. alexshw Member

בנטנקור גדול בטוטנהאם. מה זה שייך שיובה פספסה אותו? גם את הנרי היא פספסה.
    קורה הרבה פעמים ששחקן הופך למרכזי בקבוצה מסוימת ולא מצליח באותה מידה בקבוצה אחרת.

Sent from my SM-G973F using Tapatalk

7. DRORIKO Member

אל תהיה גם אתה ליצן. את הנרי שחררנו אחרי שנה. בנטנקור היה אצלנו 5 שנים, במה בדיוק פספסנו אותו?
    מה שהוא מראה ביונטוס הוא מראה גם בטוטנהאם. ג'ורדן הנדרסון האורוגוואי. גם לא ראיתי שהוא הרים את טוטנהאם לאיזה פסגות. בדיוק כמו יובה גם הם הלכו לים באוקטובר. פספסנו אותו.

8. alexshw Member

הוא הרבה יותר חשוב לטוטנהאם ובפרט למערך של קונטה.

9. DRORIKO Member

אין ספק, לקבוצה משעממת שעסוקה רוב הזמן בלהתגונן ושסיימה את העונה באוקטובר בנקטור יכול להיות אחלה שחקן. קבוצות עם שאיפות גבוהות יותר יחפשו קשרים טובים ממנו.

10. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

80 משחקים לא רציפים, עם שחקנים שהוא מקבל פעם ב לאמן אותם, למעשה משחקים ללא תיאום , רובם ללא חשיבות. קשה מאוד להבין מזה משהו.
    אני לא יודע אם הוא גאון או אפס. אני יודע שהוא אימן את בורו וירד ליגה. מעבר לזה אין לי עליו מידע. אני יכול להסיק רק מההרכבים ושיטת המשחק שהוא מנסה להביא לאנגליה אבל גם זה מאוד מוגבל מהסיבות שכתבתי.
    מתאים לאנגליה? לא יודע, איך אתה קובע את זה? אולי עם קאפלו אנגליה הייתה לוקחת את היורו? אין לי מושג...

11. alexshw Member

אבל מה נעלבת? אולי דוידוביץ' טעה בעסקה, אבל הוא לא אמר משהו מנותק מהמציאות.

12. DRORIKO Member

כי אני לא מוכן לשמוע ביקורת על יובנטוס מהדביל הזה. שיבקר את גראן קנאריה בכדורסל, לא את הקבוצה שלי.

13. k_700 Member

ממש לא גדול בטוטנהאם.
    שרון דוידוביץ׳ כל הטורניר מפריז ומגזים איתו.
    גדול זה קולוסבסקי.

הוא בינוני כמו כל הקישור שלהם. לפעמים יתן משחקים טובים, לפעמים יעלם ויאנס מול הקישור של היריבה.
    ביחס לסכום ששילמו עליו הוא סבבה כשחקן סגל, לא מעבר.

DRORIKO אוהב/ת את זה.
  14. Raulito Madridista

ויסנטה דל בוסקה נהנה מסגל מצוין אבל הצליח גם כאן וגם כאן, כנ"ל מרצ'לו ליפי. לדידייה דשאן למשל יש גמר ליגת האלופות עם מונאקו אבל זה מאוד תלוי. אני זוכר את לואיס פיליפה סקולארי כמושיע של ברזיל וגם עבודה פנטסטית בפורטוגל אבל כישלון בצ'לסי.

@LFC-Gerrard1, אהבתי את התגובה שלך. מה שכן, אני חושב ששופטים לא רק לפי תוצאות, אולי גם לפי תעוזה וכן הלאה. ההפסד בגמר היורו לאיטליה הוא חד משמעית לא כישלון. אבל אנגליה גם בתקופה של גארת' סאות'גייט מרגיש לי שהיא עדיין בעיקר חכמה על חלשים, מה שהיה נגד איראן ונגד ווילס. הגרלה מאוד נוחה במונדיאל הקודם למשל. לא שאני חושב שאריקסון היה מאמן גדול אבל הוא עף נגד ברזיל ונגד פורטוגל וזה "בסדר". אני חושב שהכישרון שיש בקישור ההתקפי של אנגליה היום הוא יותר ממה שהיה בעבר עם כל הכבוד לבקהאם וג'רארד ולמפארד שכן דרכו זה על זה. אנגליה ניצחה את גרמניה ביורו וזה היה מרשים, גרמניה היא שם גדול, וגרמניה לא משחקת באותה "הנחישות" נגד אנגליה כמו שהיא משחקת נגד יפן למשל או קוסטה ריקה.

15. DRORIKO Member

לגבי קולו אני בהחלט יכול לקבל את הטענה שיובה פספסה אותו(למרות שאפשר להתווכח אם אולי הסגנון של הפרמייר ליג יותר מתאים לו ושבקבוצה עם פחות לחץ כמו טוטנהאם יותר נוח לו) אבל זאת בהחלט טענה לגיטימית, כמו שהיתה לגבי הנרי. אבל להגיד שיובה פספסה את בנטנקור זה 100 אחוז פיגור.