דיון התקשורת + לוח שידורים

הנושא בפורום 'פורום מונדיאל 2022' פורסם ע"י שי, ‏19/11/22.

1. DRORIKO Member

חבר'ה אתם נותנים פה לברקו יותר מדי קרדיט. זה לא שכשהוא מדבר על רונאלדו הוא חושב על עצמו, הוא לא כזה טיפוס מורכב, הוא פשוט עוד פאן בוי פתטי של רונאלדו. הוא גם אמר על טן האח "מי הוא בכלל" בגלל שספסל את הג'סטין ביבר שלו.

2. די קאניו אגדה Member

אל תשכח שהוא היה מאמן אשפה.
    אז עוד הייתי רואה הרבה כדורגל ישראלי,באמת חסר מושג ברמה קיצונית.

אבל שחקן ענק היה ,היה משכיב את השוער פעמיים טכניקה של הפאבלות.
    זה בטוח השחקן הישראלי הכי גדול בייפאר.

3. oranfu Member

ברקוביץ' לא פאנבוי של רונאלדו, הוא בצד של מסי.
    חד משמעית הוא חושב על עצמו.

4. k_700 Member

לברקוביץ׳ יש קטע כזה שחייבים למצוץ לשחקני עבר כל עוד הם לא הודיעו שהם רוצים שתפסיק למצוץ להם.
    ״הם יחליטו מתי לפרוש״.

אוחנה אגב זה השחקן הכי גדול.
    ואז בניון.

Roma אוהב/ת את זה.
  5. oranfu Member

ברקוביץ' היה הכי גדול, עם כל הכבוד לאחרים.

6. DRORIKO Member

ברקוביץ' זה ילד מגודל. אני שומע עכשיו את הויכוח על רונאלדו. רון קופמן, שבעצמו מודה שאין לו מושג בכדורגל, הוא הצד ההגיוני בויכוח. זה אומר הכל.

robertocarlos.m, קשר שמאלי ו-oranfu אוהבים את זה.
  7. cheddar Member

אוחנה לא בקאטר? או הוא חזר?
    איך זה עובד

8. DRORIKO Member

עשה רוטציות עם חזן שהחליף אותו

9. DRORIKO Member

״גם הילד שנכנס ממילאן. רפאל״ בלרדת על מיקי זוהר הוא יותר טוב

10. Raulito Madridista

אלי אוחנה ירד ליגה עם אחד הסגלים הכי מוכשרים שהיו בכדורגל הישראלי מאז שאני צופה בו, הפועל כפר סבא מודל 2007/08. סמואל יבואה, דגלאס דה סילבה, בן לוז, אביחי ידין, מאור מליקסון, אוהד לויטה, להמשיך? זה לא אומר שהוא פסול מלהיות פרשן אבל הוא גם פרשן קטסטרופה. לספסל את כריסטיאנו רונאלדו כשהוא בכושר איום ונורא מקצועי ומתנהג לא יפה זו החלטה מוצדקת לחלוטין והוא גם נתן לו לשחק ולא היה חייב, העלה אותו לעשרים דקות במטרה ברורה כדי שיכבוש. הוא קיבל את הכבוד המגיע לו. שחקן אחר אולי תיאורטית בכלל היה לא משותף או במקרה קיצוני לא נמצא בסגל. בכל מקרה אייל ברקוביץ' נוטה 'למחנה ליאו מסי' מה שנקרא.

נדמה לי ששרון דוידוביץ' גם סיים את חלקו בקטאר כי בפייסבוק קפצה לי איזו הזמנה לראות את אנגליה-צרפת בנחלת בנימין עם הרצאה שלו במשך שעה וכן הלאה.

oranfu אוהב/ת את זה.
  11. robertocarlos.m Member

במקום לדבר על הדברים האמיתיים- על גונסלו ראמוס ועל ההופעה המדהימה של פליקס שסוף סוף יכול לבוא לידי ביטוי בלי מאמן נוקשה (סימאונה) ובלי הצל של רונאלדו שלא נותן לו לפרוח הם מקשקשים על רונאלדו.
    לא מחדש כלום האמת- אני כבר ממזמן לא רואה את השטויות האלה ששם

12. rivaldo משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני מניח שבכל מקום בעולם דנים על זה , אין מה לעשות רונאלדו הוא פנומן , הוא ווינר , שחקן ענק , ועדיין איכשהו קשה לעכל שזה עומד להגמר וגם הוא כבר כמעט גמור ( וזה ברור , איתו זו נבחרת שונה ומוגבלת בלעדיו זו נבחרת מופלאה - וככה גם היה ביונייטד , ובנוסף לא סתם אף קבוצה גדולה לא מעוניינת בו) , אז לכן כל הדיונים האלה עליו אבל במקביל גם משבחים את רמוס , פליקס וברונו רק בפחות כותרות מפוצצות .

13. alexshw Member

WTF?? מה עובר על יוכין.

14. DRORIKO Member

אבל עם כל הכבוד לברקוביץ׳ שרון פרי ביי פאר הכי מיותרת שם. המטומטמת הזאת לא מבינה מה הבעיה עם זה שיש דגלים פלסטין ביציעים של מרוקו, העיקר שהחגיגות שלהם ״נורא נורא מרגשות אותה״. לא האמנתי שאני אי פעם אגיד את זה אבל מעניין עם מי היתה צריכה לשכב להגיע לאיפה שהיא הגיע. אין מצב שהיא שם מסיבות מקצועיות.

rivaldo אוהב/ת את זה.
  15. Raulito Madridista

ראיתי הרבה מאוד סטורים בפייסבוק שלי מצד בחורות בעיקר שהן מרוקאיות ו"התגאו" בניצחון על ספרד וכן הלאה, ואחרי כמה שעות חשבתי לעצמי איזה מטומטמות הן מרגישות.

לגבי כריסטיאנו רונאלדו: כאחד שעבד כעורך בספורט1 יש עמוד מיוחד שאתה יכול לראות את אחוז הצפייה בכתבות בספורט ביחס לאתרים הגדולים. כמובן שכריסטיאנו יביא הכי הרבה טראפיק, יש כאן סיפור ענק. אולי הרוב הצביעו על ירידה עצומה אבל כשהעם הפורטוגלי מבסוט שהוא על הספסל זה כבר משהו אחר, זו התפכחות. וזה באמת נראה שפל ולא כי השפילו אותו אלא כי הוא לא פוגע בכדור ומשחק נורא ואיום. גונזאלו ראמוס הוא לא איזה שחקן מסנגל אלא מכונת שערים מבנפיקה שכבר פגשה את מכבי חיפה והעפילה לשמינית גמר ליגת האלופות. לא שהוא וההצגה שלו הם לא חשובים, אבל הוא לא עד כדי כך אלמוני. אגב בספורט5 הקדישו גם כתבת צבע "לסיפור שלו".