הוא לא מבין אבל שהוא מביך את עצמו? הרי הוא בעצמו אמר בשידור שפורטוגל היתה טובה יותר בלי רונאלדו, אז על מה הטענות שלו אני לא מבין.
מה עובר על יוכין? כרגיל, כותב שטויות בוואלה ספורט. בעידן הטוויטר והרשתות החברתיות אין צורך במתרגמים או בשטויות של כל כתב טרול. סטרלינג תרם לנבחרת בצורה כפולה, כנראה שהראש שלו לא בכדורגל עכשיו וכמובן הכניס את פודן להרכיב. ווין ווין סיטואשיין קלאסי.
בהקשר של כריסטיאנו צריך להבין - מדובר באנשים שרוב חייהם הבוגרים, בכל מקום שדרכו נישקו להם את הרגליים, ליקקו להם, האדירו אותם. מנקודת המבט שלהם, העובדה ש"כוכב" בסדר גודל כזה יהיה על הספסל בכלל לא קיימת - זה בכלל לא בתודעה שלהם. ואגב הנרקיסיסטיות הזו היא מה שהביאה אותם (בין היתר) לאן שהם נמצאים.
הנה עוד כתבה על הדעיכה של כריסטיאנו רונאלדו - מתוך אתר כלכליסט, אתם מבינים את הרמז: כריסטיאנו רונלדו הוא כוכב שקורס - הסכנה היא שייהפך לחור שחור. עכשיו אין לי שום בעיה עם "החגיגה התקשורתית"\השמחה לאיד כלפיו, כמובן שזה נושא מרכזי לדיון והטיעונים בעד כריסטיאנו די נגמרים, החודש הזה עם נבחרת פורטוגל בטח לא משפר את המצב. ועדיין, צריך לכתוב בצורה עניינית ומבחינתי היה חשוב להיות נודניק עם כמו "גילוי נאות" מטומטם (ואני לא מגיב ככה אף פעם בפוסטים בפייסבוק). מכבד כל דעה אבל לא אנטי. הכותב הוא אוריאל דסקל שבתחילת עונת 2015/16 היה בטוח שהכי טוב לריאל מדריד למכור את כריסטיאנו רונאלדו, וצריך להגיד את זה ולהזכיר את זה. תודה לאל שאף אחד לא הקשיב לו, כך היו לנו פחות שלושה גביעי אירופה בארון. אז לא, דסקל לא יכול לנתח את כריסטיאנו.
העניין עם רונאלדו זה שלא דאגו/לא יכלו/פחדו לעשות 'קאט' ברגע הנכון. כבר ביורו האחרון היה ברור שהמקום שלו בהרכב לא צריך להיות מובטח ושהם יהיו יותר טובים בלעדיו. לפחות לאחר ההדחה כבר היו צריכים לקבל החלטה שהוא כבר לא מתאים לשאר השחקנים המצוינים שיש ולהסביר לו שאין לו יותר מקום כשחקן הרכב בנבחרת. למזלם הוא סיפק להם תירוץ כדי שיוכלו לעשות את זה לפני שהם היו מודחים.
תשמע כשאני קורא את הכתבה שלו על כריסטיאנו רונאלדו אני לא יכול לשים בצד את מה שהוא כתב בזמנו שזו שטות מוחלטת, וזה נאמר בכזה ביטחון גדול, על גבול הבדיחה. לשחקנים לוקח זמן להיכנס לעניינים בנבחרת, למשל ברונו פרננדש וכן הלאה (ו-CR7 לא דורך לו על הרגליים ולא כלום). אני חושב שדווקא ביורו, רונאלדו הגיע אחרי עונה אמנם לא מזהירה ברמה הקבוצתית אבל כן הבקיע ביובנטוס והיה נראה עדיין חלוץ רחבה טוב מאוד. לא זוכר שמישהו אחר במשחק ההדחה המשמים ההוא נגד בלגיה עשה משהו. בטורניר הזה המקום שלו לא היה צריך להיות מובטח. היורו הוא סיפור אחר. כיום אז כנראה שנבואת הזעם לגבי הפרידה של כריסטיאנו תהיה נכונה והדרך תהיה עצובה מאוד.
לא הייתי פוסל כתב רק בגלל דבר אחד שהוא כתב פעם. אני בספק אם דסקל זוכר משהו שהוא כתב לפני שש שנים. כמובן שאותו ספציפית הייתי פוסל על הרבה דברים שהוא כתב...
לכל פרשן קורה שהוא נופל על משהו שבדיעבד מתברר כמגוחך. שגיא כהן אמר שמסי הוא שחקן 2-3 עונות ועוד מעט הוא יעלם. מוטי איווניר אמר שמאור בוזגלו שחקן יותר טוב מבנזמה. אני זוכר גם את עמית לבנטל מפרק את פפ כשהוא היה בבאיירן והיום הוא המעריץ הכי גדול שלו. אוריאל דסקל? לפעמים אני נופל על ציוץ שנון שלו אז אני מפרגן בלייק, אבל לקרוא כתבות מלאות שלו אני לא מסוגל.
I'm afraid he's gone to far with chemical substances Its just my opinions yes? This is definitely not an a conclusive fact ...
אני בדרך כלל לא מגיב ככה על עיתונאים\כותבי טורים וזה נדיר גם שאני בפוסט עצמו בפייסבוק מגיב משהו רע. אבל זה היה טור איום ונורא שאין לו שום הצדקה פרט להטרלה. כריסטיאנו רונאלדו קצת אחרי אותו זמן הפך לגדול המבקיעים בהיסטוריה של ריאל מדריד, הוא היה כובש שער בממוצע למשחק והשחקן הכי טוב בקבוצה הזו בפער והכי טוב בעולם יחד עם ליאו מסי. גם עבר הרבה זמן מאז ה"אני עצוב" הידוע לשמצה. אני מוכן לתקן בשבילך: פחות מתחבר אליו ופוסל את דעתו בכל הקשור לכריסטיאנו רונאלדו, בכל שלב, גם עכשיו.