קטאר אחת מהמדינות הכי החמות בעולם, האקלים בה מדברי. בחודש יוני האחרון כמעט כל יום הטמפרטורות שם עברו את ה-40 מעלות. היו יומיים של 48 מעלות. בחום כזה לא יעזור אפילו קרח בביצים.
שלמה שרף: ״מי שצד את עיני זה מקני, הרבה זמן לא ראיתי שחקן עם כאלה יכולות טכניות, גם מחלץ כדורים, גם מניע את ההתקפות״ אייל ברקוביץ׳: ״תדע לך שלשלמה יש טביעת עין אדירה, הוא תוך כמה משחקים קולט אם זה שחקן או לא״ אחד הפלופים הכי גדולים ביובה אבל איזה טביעת עין אדירה יש לשלמה. שני מטומטמים שאין דברים כאלה. אגב לא היה צריך לראות סריה א’ בשביל לעקוב אחרי מקני. הוא היה פה בסמי עופר בניצחון של חיפה על יובנטוס והיה אחד הגרועים על המגרש, מעניין שזה לא ״צד את עינו״ של המאמן הלאומי לשעבר.
אני גם צפיתי בכמה דקות מזה, אייל ברקוביץ' טען שהוא אוהד נבחרת אנגליה ואני כמוהו, חושב שזה לא כוחות נגד איראן ושלמרות אינסוף כישרון - אין בשורה באנגליה, אבל הוא לא ממש הצליח לשכנע בטיעונים שלו. אני לא ממש מבין מה שליימה צריך את זה - כלכך מאוחר בלילה, משחקים שהוא לא באמת אולי יושב ורואה בתשוקה גדולה. במקומו פשוט הייתי מדבר רק על שחקנים שהוא עוקב אחריהם באמת או מציין את השמות הגדולים וזהו-זה. גם רון קופמן לא באמת יכול לתת איזו זווית למונדיאל. פאנל כזה יותר מתאים עם מיכאל וינסנדנט, אסף אקרמן וכן הלאה. את ברקו אני מעדיף מפרשן את ליגת העל שלנו שהוא באמת מכירה אותה וגם יורה בלי חשבון וכנ"ל שליימה שתמיד מפרשן את המשחקים הלא מעניינים האלה בערוץ הספורט.
מה בכלל הסיבה שהחליטו להחזיר את הזקן המעפן הזה לפאנלים? מי התגעגע אליו? מי ביקש את זה בכלל? שישאר באצטדיון גרין ויפסיק להטריד אותנו
רייטינג מונדיאל: אנגליה-איראן- 7.9% סנגל-הולנד- 12.4% ארה״ב-וויילס- 12.8% נתונים גבוהים שנותנים לכאן 11 ניצחון בפריים טיים על ערוץ 12 ו-13