דיון התקשורת + לוח שידורים

הנושא בפורום 'פורום מונדיאל 2022' פורסם ע"י שי, ‏19/11/22.

1. alexshw Member

זה גם פרשנים. מתי אורי אוזן פרשן משחק ברדיו? מתי עמיחי שפיגלר שידר משחק ברדיו?

2. Scouser Member

ליעקבי יש מיליון משפטים וביטויים שהוא חוזר עליהם כל משחק במונדיאל הזה. יחד עם הצעקות שלו הוא הפך לבלתי נסבל.

לצערי בכל הנוגע לאסכולת השידור, הצד של יעקבי ושפיגלר (כלומר הסגנון היותר לטיני) ניצח ובגדול. אוהדי הפרמיירליג פה ככל הנראה מעדיפים (אולי מתוך הרגל) את האסכולה הבריטית שאותה ייצג יורם ארבל ובהווה אולי רק שכנר ודוידוביץ'. זה כל כך יותר אלגנטי לטעמי לשתוק לכמה שניות אחרי גול כדי שנשמע את הקהל, במקום לצרוח ולמנוע מהצופים לחוש את האווירה באצטדיון (כמו שיעקבי אוהב לצעוק "תשמעו את הקהל!" כשהוא לא נותן לשמוע את הקהל תוך כדי).

Clock End Stand אוהב/ת את זה.
  3. robertocarlos.m Member

בקיצור הוכח בפעם המי יודע כמה שלא היה ולא יהיה עוד כמו שלושת הטנורים.

ואני אישית מעדיף גם היום את ארבל ווייץ על פני כל שדר אחר

אמיר ע אוהב/ת את זה.
  4. Clichy COYG

מודה שאני חסיד של הסגנון של שרון דוידוביץ'. לא מתלהם יותר מדי אבל (כמעט) תמיד יודע לתת את הפאנץ' המתאים או סתם משפט נכון אחרי, ציורי משהו.

5. cheddar Member

לפעמים אני שם משחק בחלון ברקע בלי לראות אותו אז אני צריך שהם ידברו ולא ישתקו להרבה זמן

6. k_700 Member

תהרגו אותי איך אפשר לשמוע את שרון דוידוביץ׳.
    בחיים לא חידש משהו, בחיים לא אמר משהו מעניין.
    אז הוא לא צועק, בערך כמו להחמיא לו על השיער.

DRORIKO אוהב/ת את זה.
  7. Raulito Madridista

אני חושב שאין בעיה עם הצעקות בהכרח, אבל תלוי מתי. לא כשהכדור בחצי ויש מול קיליאן אמבפה חצי מנבחרת מרוקו וכן הלאה. השדרים הספרדים שאני גדלתי עליהם (כשבערוץ הספורט נתנו לנו לשמוע קצת, לפני 15-20 שנה) - היו צועקים מיליון R בגולים של ראול וזה היה כיף.
    לגבי יורם ארבל - אני חושב שהוא בשנים האחרונות היה טועה המון, קצת יותר מדי, וחסר קצב. לשדר את הקלאסיקו צריך לעשות את זה ביותר אנרגיות וטירוף. לא מאולץ, אלא נטו כי זה משחק גדול בכל עולם ובכל זמן. הוא הרגיש לי מעט רדום. אולי זה גם הגיל, מה לעשות.

8. LFC-Gerrard1 Member

זה בהחלט ערך מוסף בישראל. לשמוע את שרון דוידוביץ' אחרי נדב יעקבי זה כמו לשמוע סימפוניה אחרי ששמעת מופע הבי-מטאל כושל במיוחד.

או בקיצור, "עמיחי תפסיק להשפריץ, עוד לא עברנו את החצי."

9. DRORIKO Member

אחלה נדב יעקבי, איך אפשר בכלל להשוות אותו לדבילים כמו עמיחי ודבידוביץ׳

10. Raulito Madridista

https://scontent.fsdv1-2.fna.fbcdn.net/v/t39.30808-6/320517706_1014494272839803_8251893767267547563_n.Xxx?_nc_cat=101&ccb=1-7&_nc_sid=730e14&_nc_ohc=iqo84s-22_UAX_ty2D9&_nc_ht=scontent.fsdv1-2.fna&oh=00_AfAbXaO7E3FK-wBsNMzlVIzszMfOtJW4sDUidB5nSOIu8w&oe=63A24063

"הדיון" או ההתעסקות של הטור הזה בספורט5 הם נכונים וזה מעשה מבורך ומתאים לגודל המאורע. מה שכן, 'התערבתי' כי אני מרגיש שנעשה ללוקה מודריץ' עוול. הדיון הוא בכלל לא האם הוא 'ליד' צ'אבי ואנדרס אינייסטה שמקומם בכבודם מונח - זו בכלל לא שאלה האם הוא ברמה שלהם - אלא האם הוא מאפיל עליהם. כל אחד יכול לבחור וכל דעה לגיטימית, ואוהד ברצלונה הגיב לי "כולם ענקיים - לא צריך לבחור" וגם זה בסדר. אבל אל תציגו את מודריץ' בשורה אחרת או ברמה מתחת. לצערו, מודריץ' היה תקוע בטוטנהאם יותר מדי זמן והוא לא נולד ספרדי, מה לעשות, ואכן הדרך שלו לטופ הייתה כבר ארוכה יותר. מעבר לכך שבגיל הנוכחי שלו - צ'אבי כבר פרש ממשחק ואינייסטה מזמן עבר ליפן - אפשר לומר שצ'אבי, מהגדולים איי פעם - היה קשר טוב אבל לבטח לא מצוין וחווה רנסנס מיורו 2008 פחות או יותר

11. DRORIKO Member

לא קשור. הוא כבר 10 שנים בריאל ומזוהה איתה, אז אי אפשר להגיד שהוא בזבז יותר מדי שנים במועדון קטן יותר. ואולי השנים שלו בספרס דווקא פיתחו אותו כשחקן? ריאל כידוע לך כשהיא קונה שחקן זה רק כשהוא בפריים שלו. אני כן מסכים שפסיכולוגית אנחנו לא מסוגלים לשים אותו באותה שורה עם הקשרים ה״אגדיים״, זה משהו שאי אפשר להסביר. זה כמו שאנשים לא מסוגלים לשים את קייליני ברשימה של הבלמים ההיסטורים למרות שהוא לא נופל מאף אחד מהם. המח האנושי יכול להיות מאד דפוק לפעמים.

12. DRORIKO Member

אגב הכתבה מצד שמאל נכתבה על ידי פיני זהבי ונוני מוזס

13. Raulito Madridista

טוטנהאם בה לוקה מודריץ' שיחק היא מדרגה אחת פחות מהקבוצה של היום ואפילו יותר. רוצה לומר: הוא קרואטי הוא לא ספרדי כמו צ'אבי ואינייסטה שכמובן שחקנים היסטוריים אבל הדרך שלהם לטופ הייתה קצרה. הוא הגיע לריאל מדריד בגיל 27. אחרת הוא היה מרוויח עוד שנים אצלה בטופ. אתה לא מצליח לשים אותו באותה שורה עם הקשרים האגדיים? אין לכך שום סיבה, זו "בעייה שלך" מה שנקרא. מי שיגיד לי שאנדראה פירלו שחקן גדול ממנו או השניים שציינתי קודם, כולל זינדין זידאן - אני אגיד שזה לגיטימי מאוד ואשמח להתדיין על כך. מי שיגיד לי שזו כלל לא אותה רמה, כמו השאלה\עריכה בכותרת של הטור הזה - אני חושב שהוא טועה מאוד ולא מעריך אותו מספיק.

14. DRORIKO Member

דור תהיה איתנו רגע טוב? לא אמרתי ש*אני* לא שם אותו ברשימה של הגדולים, אלא שלאוהדים קשה פסיכולוגית לשים אותו שם כי התקבע אצלם בראש שצאבי, אינייסטה ופירלו הם שחקנים היסטוריה ושמודריץ׳ הוא ״רק״ שחקן גדול, אין לו את ההילה שיש להם, אבל אף אחד לא יוכל להסביר מקצועית למה. יכול להיות שזה בגלל שהוא קרואטי ובתת מודע שלנו קרואטי זה לא ספרדי או איטלקי לא יודע.

15. Raulito Madridista

לא יודע, לדעתי זה היה נכון לעבר, לפני כמה שנים. אולי עד ל-2018 עם הבלון ד'אור, עזוב רגע אם באמת הגיע לו או שלא, זה שעצר את הרצף של ליאו מסי וכריסטיאנו רונאלדו. עד שהוא לקח את קרואטיה לגמר. עד שהוא זכה בליגת האלופות האחרונה והציג כדורגל מדהים בגיל 36 ו-37 כשחלק ניכר מהשחקנים כבר פורשים בגיל הזה. מי שלא שם אותו ברשימה הזו טומן את ראשו בחול. שום סיבה שלפירלו תהיה 'הילה' שאין למודריץ', אם כבר 'הילה' זה זידאן. להיפך. לצ'אבי היה את אינייסטה ולהיפך, ולשניהם היה גם גאון בשם מסי שהיה יורד אחורה לעזור לנהל משחק לעתים במשחקים הגדולים והקשים כמו קלאסיקוס וחצי גמר ליגת האלופות וכן הלאה.