SkiMan, אני קראתי את המוסף של ידיעות אחרונות, ולטעמי הוא לא כזה נורא. היה לי ברור שלא אקבל את הכתיבה המדהימה ביותר, כי בסה"כ לא השתתפו יותר מדיי כתבים בעריכת המוסף, ואין מה לעשות, לא כולם דוקטורים על הנבחרות. המוסף לא חידש יותר מדיי, אולי פרט לאלו שקוראים לעצמם אוהדי כדורגל ורואים את המשחקים, אבל לא מתעדכנים בחדשות ולא באמת יודעים מי שחקן המפתח בנבחרת או אם שחקן מסויים זומן. לא צריכים לחפש לכסח את התקשורת בכוח. בקשר לכתבה על רונאלדו - אני מעדיף לא להגיד מה אני חושב עלייה, אבל שראיתי מי עשה את הכתבה, היה לי ברור שכך יהיה. לא מחבב את גסן ואקד. המוסף של מעריב יותר מרשים, זה נכון, אבל גם הוא לא משתווה לפרוייקט שנעשה כאן באייסוקר או משהו כזה. בקשר לעובדה שהם 'התעלמו' מפציעתו של קנבארו - צריך להיות לך ברור שהמוסף נכתב כמה ימים לפניכן, לא אתפלא אם משהו כמו שבוע. הם רשמו בעיתונים שהמוסף יגיע ביום חמישי הרבה לפניכן. זה מאוד מסובך לשנות הכל וזה ממש לא פשוט. זה לא מה שגרם לי 'להוריד להם מהמניות אצלי'. אלו שיותר איכזבו אותי בקשר ליורו הנוכחי אלו אתרי האינטרנט דווקא. אתר ספורט 5 עשה פינה דיי חלשה. קראתי את רוב הכתבות ובפירוש לא התלהבתי. ONE מציג פינה שווה לרוב הכתבות שלהם - הרבה צבע והרבה מלל, אבל בגדול- חארטה. אתר 'וואלה ספורט' לא עשה משהו ברמה גבוהה. הפינה של אתר YNET הכי טובה לטעמי מכל ההיצע. שלא נדבר על כך שלא מעדכנים כמעט חדשות מהנבחרות. למשל בתקשורת הספרדית היו הרבה התבטאויות מעניינות ודיווחים על אימונים של הנבחרת והאתרים הישראליים לא הביאו שום ידיעות פרט למשחקי הידידות. ברור שאתר המארקה לדוגמא יסקר את נבחרת ספרד באופן מקיף, אבל הפינה שהם עשו לאתר היורו מאוד מרשימה כי יש שם חדשות שוטפות על כל הנבחרות. גם לתקשורת שלנו יש מה ללמוד.
בקשר לשאלה הראשונה , אמרו שזה במסגרת הסכמי ורסאי . כנראה בתור "עונש" לגרמניה , נתנו המדינות המנצחות את הנמל לצ'כיה , ושבעוד X שנים הוא יחזור לגרמניה בחזרה .
מה זה הסעיף הזה "איפה הייתם במלחמת העולם ה-2?" ?? פשוט עלוב ופאתטי, בלי שום ספק. לא ייאמן כמה עלוב זה. אבל הם צודקים בזה שאוהדות צ'כיה הן כוסיות על http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx אגב חבר'ה, אם תוכלו כל יום לשם פה קישורים למשחקים אודה לכם מאוד!
טוב, חצי שעה של אולפן מספיקה לקבוע שמדובר בקרקס. פאנל חלש ביותר שבו המבין הגדול הוא ניצן שירזי שהוא עצמו בעל הבנה לקויה בכדורגל אירופי. משה דן הוא הפרשן השני, איזה ביזיון, אפילו כבדיחה זה ממש עצוב. הפינה הכי מביכה היתה "בעד מי אנחנו" בה קובעים בשבילנו מפיקי ה"אולפן" את מי אנחנו אוהדים במשחק שלפנינו, כאשר הקריטריונים הם איך לא, האם הנבחרת היא כמונו, כמה עזרו לנו במלחמת העולם השנייה ושאר הבלים. בערך הכל חוץ מכדורגל. איזה בושה. אה, איזה מסכן ניצן שירזי, אפילו מזגן לא התקינו באולפן שלהם והוא מזיע כמו חזיר.
אולפן סבבה? אתם שפויים?! לא יודע מה איתכם, הדבר הראשון שעלה לי בראש לאחר 5 דקות של צפייה שכללו את "בעד מי אנחנו" זה שהאולפנים המצועצעים האלה יכולים רק להרוס לי את חווית היורו.
מישהו מכיר את כריסטיאן פריי? יורם ארבל הרגע דיבר עליו, כנראה מישהו חדש http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/tongue.Xxx
איזה כיף לי, הטלוויזיה השוויצרית במיטבה...פורמט 16 על 9, רזולוציה טובה, שדרים בשלושה שפות. אגב, השוער השוויצרי, זה דייגו בנאליו, לא בנגליו או משהו כזה.
ארבל באמת מככב... מספר על התקופה המוצלחת של רוזנהאל בניוקאסל כשהבנאדם היה שם פלופ ענק ולא בכדי נשלח ללאציו בהשאלה. למה לדבר כשאתה לא יודע. שלא לדבר על כריסטיאן פריי ועל הבלבולים הקבועים בין שחקנים, he has clearly lost it, הגיע הזמן שהוא יפרוש. אלון חזן דווקא סביר עד כה, רהוט, יודע להתנסח, יש גם כדורגלני עבר כאלה.
בקשר לסעיפים 1 ו 2, זה כתוב כאילו שזה ממש מוזר שתצוגות יפות לא מביאות תארים. הם יודעים משהו שאני לא? ד"א, שמעתי בחצי אוזן את תקציר המחצית בין שוויץ לצ'כיה. הראו שם שתי בעיטות לשער של שוויץ, שלמה שרף מלמל משהו (היה משחק מאוזן או משהו כזה) וזהו. זה היה פחות מדקה. בכלל אני חושב שתקציר של המחצית הראשונה זה דבר מטומטם אבל התקציר הספציפי הזה היה משהו מיוחד