דיון התקשורת 2014/15

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י golding, ‏21/10/14.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. Michael Carrick מנהל כללי מנהל כללי

גם בעבר זה לא מדויק, הרבה משחקים גדולים מאנגליה בערוץ (לדוגמא חצי גמר הגביע 99 עם השער של גיגס) שודרו ע״י רמי וייץ כשדר ואבי מלר כפרשן.

2. פול סקולס Member

זה גם לא נכון, כי מי שיושב באולפן מול מצלמות הטלוויזיה הוא פרשן.

מרטין טיילר, ג'ון מוטסון, גאי מובריי... אותם לא תראה שם, כי הם שדרים וזהו.
    באמת הדוגמאות היותר קרובות בארץ זה רמי וייץ, יורם ארבל, שרון ניסים... לא זוכר עוד שמות :)

3. alexshw Member

גם לא נראה לי שתראה באנגליה סוכן שחקנים פעיל מפרשן משחקים ויושב בפאנלים טלויזיוניים לענייני אקטואליית ספורט.
    עדיין מלר ויעקובי בעיקר משדרים בערוץ הספורט.

4. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

אלה ימים שהיו ואינם עוד, אני חושב. היום ערוצי הטלוויזיה סבורים שחייבים להיות "פרשן" שיסביר לצופה המסכן את מה שהוא רואה במקום להאיר את עיניו בסיפורים וצבע.

5. Michael Carrick מנהל כללי מנהל כללי

עדיין יש פה ושם כמו מיכאל יוכין, ולמי שזוכר, הניסיון הביזארי של צ'רלטון להביא את גידי דודי למשחקי יונייטד.

6. חייל שוקולד משתמשים של כבוד היכל התהילה

אבי מלר נהיה בלתי נסבל, במיוחד כשהוא משדר משחקים לבד. הדבר היחיד שהוא יודע לעשות זה לתת 1500 מטפורות על כמה המשחק\קבוצה חלשה ושומעים עליו שהוא סובל מכל דקה. הרבה זמן חשבתי שזה סתם אנטי לליגה האיטלקית, אבל השנה הוא משדר גם משחקים של אתלטיקו בליגה הספרדית וגם שם סיפור דומה. אתמול באמצע המשחק של רומא הוא שכח לסגור את המיקרופון ודיבר דקה עם הבמאי\מישהו בפלאפון על המשחק ששוחק במקביל בין מנצ'סטר לארסנל. שישאר באולפנים או יעבור לצ'רלטון לשדר את הליגה האנגלית, חבל ששדר צעיר ומעולה כמו אסף אקרמן שגם מבין ואוהב כדורגל איטלקי פי כמה ממלר נשאר לשדר את המשחקים ב1 וחצי בין קייבו לאמפולי.

alexshw אוהב/ת את זה.
  7. alexshw Member

בהחלט מוזר למה אנגלופיל כמוהו לא עובר לצ'רלטון.

8. Mellow29 Kopite

נראה לי כמו מקום טוב לשאלה שצצה לי ביום שבת האחרון: על מה אתם מוכנים להתפשר כשאתם מחפשים שידור של הקבוצה שלכם ברשת, סאונד או צפייה? או במילים אחרות, שידור HD עם שדר לטבי/אינדונזי או פיקסלים רצים עם מרטין טיילר ברקע וסאונד טוב מהיציעים?

9. פול סקולס Member

בוודאי שהצפייה הרבה יותר חשובה מהסאונד.
    נכון שלשמוע שדר שמדבר באנגלית, או את הקהל עצמו, זה משהו שיוצר יותר אווירה, אבל 80% מהם גם כן יגרמו לך לדפוק את הראש בקיר, אפרופו הדיון שהיה כאן למעלה (על אחת כמה וכמה כשמדובר במרטין טיילר, שמגיב כמו צנון בכל פעם שיונייטד כובשת שער).

אני מוצא שהסטנדרט של השדרים/פרשנים באנגליה לא ה-ר-ב-ה יותר גבוה מאשר זה בישראל (בסדר, יותר מקצועי, אבל לא כזה מעניין...), רובם בהחלט dependable.

וגם חשוב לי לדעת איך הקבוצה שיחקה, חשוב לי בכל שבוע לגבש דעה על שחקן X או Y. אי אפשר להגיע למסקנות כשהסטרים שלך כל הזמן נתקע / נראה כמו לא יודע מה.

10. Scouser Tommy משתמשים של כבוד היכל התהילה

תלוי, אם הלינק ברמה ממש ממש ממש ירודה שבקושי רואים את הכדור אז צפייה מנצח. אם זה לינק סביר לגמרי שרץ חלק עם שדר אנגלי או לינק HD עם שדר קזחי - אני הולך על האנגלי. ויכוח קבוע עם אבא שלי, אגב, שמעדיף ההיפך...

11. JohnTerry26 Member

אני כבר למדתי רוסית מהסטרימים... פדצ'ה! (או הרמה או נגיחה אני די בטוח..)

באופן כללי אני בעיקר משתגע מסטרימים של כדורגל, פשוט עולם מעצבן. האידיאל שלי זה שידור HD רוסי בסופקאסט, כי האייסטרים הזה לא עובד לי טוב, כל הזמן טוען, אז אין לי איפה לראות גם אנגלית וגם HD... ואני מעדיף לראות טוב. לא מבין למה כל המשדרים עזבו את הסופקאסט.

oranfu, Die Werkself ו-פול סקולס אוהבים את זה.
  12. Mellow29 Kopite

HD ואנגלית זה אדיאלי, אבל זה פשוט לא קורה אף פעם ב-AceStream.

אני מעריך שרוב האנשים מעדיפים צפייה באיכות טובה ע"פ הסאונד, זה מעניין כי אני במיעוט שמעדיף להתפשר על איכות הצפייה (לא מבחינת תקיעות, אלא סתם לראות פחות חד) על פני סאונד גרוע. רוסית זה עוד מילא, את המשחק האחרון של ליברפול ראיתי בלטבית וזה היה פשוט נורא ("ליברפולה קפיטנס ג'ורדנס חנדרסונס"), נשברתי ודי מהר עברתי לסטרימים בדפדפן באנגלית. זו לא בעיה כזו גדולה להבחין בין השחקנים של ליברפול, חוץ מג'רארד/מורנו/למברט שלפעמים טריקי, והפרשנות לא באמת מאירת עיניים, ועדיין איכשהו זה מרגיש הרבה יותר נחמד גם לשמוע ולא רק לראות.

13. FreakinMoney Chelsea Fan

אני מעדיף איכות גבוהה על פני סאונד השדרים, מעטות השפות שאני שם את הקול על מיוט בעיקר קורה לי עם השפה הערבית.
    הפסקתי את התשלום לספורט 1 HD בגלל שהתחילו לערבב שם את ליגת העל בימי שבת, אז כרגע האלטרנטיבות הטובות ביותר הן קישורים לתוכנה Acestream.

14. פול סקולס Member

חחח כנ"ל...

"אדז'ין אדז'ין!!!" כשמישהו משווה ל 1-1 ... (תכל'ס אני לא יודע איך כותבים את זה, זה מין צליל מוזר בין ד ל ז' )

15. FreakinMoney Chelsea Fan

פדצ'ה זה הגשה אז הכוונה היא להרמה / מסירה.

JohnTerry26 אוהב/ת את זה.
מצב נושא:
הנושא נעול.