דיון התקשורת 2015/16

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Michael Carrick, ‏4/7/15.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. alexshw Member

2. k_700 Member

את האמת אני לא זוכר מתי לאחרונה לא מצאתי לינק חלק שעבד לי באייסטרים עם שידור באנגלית(ועוד עם מחשב משנת טרפפו).

אולי כדאי שתבדוק את הגירסה שלך, תנתק דברים שיתקעו לך את המחשב ויזללו מהרוחב פס ובעיקר תבדוק מול מדריכים את ההגדרות.

ליברפול גם שיחקה המון פעמים העונה ביו ראשון ככה שספציפית לגבי הקבוצה שלך אתה בכלל צריך להיות רגוע לגבי שידור טוב של סקאיי שם.

אתמול ספציפית ראית על שידור של סטנטה כי באנגליה לא שידרו בשלוש את המשחק של יונייטד וזה גם כן עבד לי חלק ועל hd.

גם לtsn האמריקאית יש שידורי אאיסטרים לכל משחק בשבת*.

חוץ מזה שיש גם אתרים טובים שעובדים חלק.
    מבחינתי גם כשאני חיד צ'רלטון(בדירה למזלי אין לי) אני כבר מעדיף את האייסטרים.

3. oranfu Member

יודע טוב מאוד איך למצוא סטרימים באייס, סופקאסט, קודי ושלל האפשרויות ועושה את זה כבר שנים. אף פעם לא אהבתי את זה ואי אפשר להסתמך על זה גם אם השידור באיכות גבוהה. וזה בכלל התדרדר בשנים האחרונות מאז שסופקסט איבד את הפופולריות לטובת האייס סטרים.

4. DRORIKO Member

זה כי הוא אימן בארץ. כדי להצליח בליגה שלנו אתה לא צריך להיות גאון הדור, מהסיבה הפשוטה שגם המאמנים שמולך הם לא גאוני הדור.

5. DRORIKO Member

איווניר סבבה בשידורים האירופאים, מהסיבה שאת רוב המשחק מעביר השדר המקומי ואיווניר "פורץ" לשידור פעם ב-20 דקות ונותן ניתוח ענייני. הוא גם מודע למגבלות שלו ולא מנסה להיות אובר-מתוחכם(בניגוד לדוגמא שנתתם על ניר לוין).
    אתה לא רוצה לשמוע אותו מפרשן משחק של הליגה הישראלית. במשחק כזה הוא השדר המקומי, וכדי למלא את זמן האוויר הוא חייב כל שניה לדחוף איזה קלישאה בנאלית ומעייפת.

6. JohnTerry26 Member

זה מה שחשבתי עד לא מזמן, אייס סטרים לא עבד לי במחשב אחד כנראה כי הוא ישן מדי, עכשיו על הנייד שלי הכל עובד חלק, יותר אמין גם מסופקאסט כרגע.

ברור שהכי טוב זה לפתוח את הטלוויזיה, לראות בHD בלי להתעסק בכלום, אבל עכשיו אחרי שעשיתי את המעבר זה באמת נראה לי מגוחך להוציא על הערוצים האלו כל כך הרבה כסף.

k_700 אוהב/ת את זה.
  7. oranfu Member

הלפטופ שלי סבבה לגמרי והאינטרנט מהיר. שונא סטרים וזה לא אמין אפילו במידה של הסופקאסטים של פעם.

כנראה שזה עניין סובייקטיבי. יש אנשים ששידור פלאש מפוקסל מספיק טוב להם (לא רומז שאתה כזה).

8. oranfu Member

ביום שלישי שוב "חגיגה אנגלית" (מנוולים) במקום לשדר כמו בני אדם את ליברפול- לסטר.

9. alexshw Member

https://pbs.twimg.com/media/CaWoBkoUUAAXIDP.Xxx

10. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

יכול להיות שהוא אמר את זה בכוונה כי הוא נביא עצום וידע שזו הדרך שלו להתרחק מפיל?

אגב, נטען שלא היה ציטוט כזה.

נערך לאחרונה ב: ‏4/2/16
  11. Michael Carrick מנהל כללי מנהל כללי

זה רק אני או שהשדרים של צ'רלטון עושים תחרות, מי עושה את הקישורים הכי מופרכים כדי לקדם את שידורי היורו?

DRORIKO אוהב/ת את זה.
  12. golding מנהלים

עזוב את זה, אפשר לפספס את המודעה הענקית שתופסת יותר מחצי משחק למעלה מעשר שניות כמה פעמים במשחק? זה משגע אותי.

אה כן, ומסתבר שלאיבנוביץ׳ קוראים איבנוב.

13. JohnTerry26 Member

למישהו יצא פה לראות ליגה ספרדית בBein? הפרשן הבריטי שם פשוט פסיכופט, לא מבין איך מעלים דבר כזה לשידור.

14. Michael Carrick מנהל כללי מנהל כללי

אלון חרזי עם תצוגת הפרשנות הכי גרועה ששמעתי העונה. ממפיס דמפסי, כריס Smelling, והבדיחה "חואן מאטה בועט את הכדור מטה" שסופרה לא פעם אחת אלא פעמיים. בחיים לא חשבתי שאני אתגעגע לניר לוין.

DRORIKO ו-Scouser Tommy אוהבים את זה.
  15. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

אין מצב שצ'רלטון יעשו את הדבר הנכון מחר, יהפכו את ווסטהאם-טוטנהאם למשחק שמשודר במלואו ואת השאר ידחסו לאותו ערוץ.

מצב נושא:
הנושא נעול.