דיון התקשורת 2015/16

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Michael Carrick, ‏4/7/15.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. Clock End Stand משתמשים של כבוד היכל התהילה

שזה מצויין. ככה ימנעו מקרים סטייל ערוץ הספורט.
    יש להם זכויות 2 וחצי מפעלים, אבל הכי חשוב שיש להם ארבעה ערוצים.

2. Michael Carrick מנהל כללי מנהל כללי

זה שערוץ הספורט הם חבורת נוכלים ו/או לא יוצלחים בניהול הערוץ שלהם, לא אומר שצריך להעניש את צ'רלטון בגלל זה, ובטח לא להעניש אותנו עם שידורים משולבים וחגיגות אנגליות.

3. Walkon משתמשים של כבוד היכל התהילה

איך זה מונע מקרים כמו ערוץ הספורט?
    אם רוצים למנוע מקרים כמו ערוץ הספורט, המקום הכי טוב להתחיל בו זה ערוץ הספורט. יש להם מספיק תוכן בדיוק לערוץ אחד.
    למרות שלמען האמת, כבר לא צריך לחכות שמישהו יתערב ויעשה משהו, איך שזה נראה כרגע הערוץ הזה יתמוטט לבד באיזהשהוא שלב.

לא בטוח שזאת כזאת בעיה גדולה אם הערוץ החדש של צ'רלטון יהיה בתשלום, זה תלוי בהגינות שלהם.
    אם יפתחו ספורט 3 לצורך העניין, ובימי שבת ליגת העל ממשיכה להיות משודרת בספורט 1 והערוץ החדש פשוט ייתן לנו את המשחק מאנגליה שהיום משודר בשידור משולב או בכלל לא כי יש ליגת העל באותה שעה, אני בכיף פשוט אבטל את ספורט 1.

כמובן שיש להם אפשרות גם להתחיל לשחק עם זה ולהזיז שידורים בין הערוצים באופן אקראי כדי שתהיה חייב להחזיק את כל הערוצים, זה מה שערוץ הספורט עושה.

4. alexshw Member

צריך לתת לערוץ הספורט להתמוטט, שהשידורים ירוכזו בידי גוף אחד. זה יוצא פחות כסף מלשלם לשני גופים.
    ובכלל לא מבין את האנשים שמשלמים על ערותי האקסטרה של ספורט 5. אף פעם לא נתנו תמורה.
    חבל כי אם אנשים יתנתקו זה יזרז את הורדתם מהאוויר.

5. k_700 Member

58 משדר באופן קבוע שני משחקים בNFL, כל לילה לפחות משחק מהNBA וקבוע כל אירוע של הUFC(כולל פייט נייט באמצע שבוע).
    עכשיו אתה יכול להגיד שאתה לא מבין אנשים שזה מה שעושה להם את זה, לגיטימי.
    אני מכיר אלפי אנשים שמזמינים את הערוץ הזה בגלל השידורים האלה.

בקשר לחובב הכדורגל- אין ספק שהערוץ הזה הופשט מנכסיו.

6. alexshw Member

לא נראה לי שרק חובבי NFL מזמינים את זה. אלפי חובבי NFL בארץ? זה לא מספיק בשביל שיהיה כדאי להחזיק את הערוץ.
    מאמין שהרבה עדיין מזמינים בגלל כדורגל.

משחק NBA בלילה? זה גם לא שווה את זה. אפשר לראות בקלות באינטרנט.

7. Walkon משתמשים של כבוד היכל התהילה

כדורגל זה מה שמושך את הקהל הרחב בישראל, כמה אלפים זה כלום ושום דבר.
    מבחינת תכנים שבאמת מביאים לך צופים אני די בטוח שהדברים היחידים שנשארו לערוץ הספורט זה המשחקים המרכזיים של ליגת האלופות ואולי כדורסל ישראלי.

8. k_700 Member

אממ... יש שתי קבוצות גדולות לUFC בפייסבוק, באחת כרגע יש מאות אנשים(היא פתוחה בערך שבועיים) ובשנייה אלפי אנשים- אתה מוזמן להכנס ולשאול בצורה פשוטה מי מזמין את 58 רק בגלל הUFC, אני מבטיח לך ש98 אחוז מהאנשים שיצביעו לך לסקר יבחרו באופציה הזאת.

בקשר לחובבי NFL? יש עשרות אלפי חובבי NFL משוגעים בארץ, לא אלפים(טעות שלי).

חובבי NBA? אני לא אגזים אם אומר שזה יותר מ100 אלף בארץ, בטח כשכבר יש לך לא מעט שנים נציג ישראלי ומאמן ישראלי שמאמן את אחת הקבוצות הטובות ביותר.

אפשר לראות באינטרנט ואני רואה יותר מ8 שנים באינטרנט NBA כמעט כל לילה אבל זה רק אם לא בא לך להתפשר או שיש לך את האפשרות לממן מהכיס שלך את הליגה פאס שנותנת הרבה אבל זה תוספת של 100 ומשהו דולר לעונה לחבילה הפשוטה יותר.

אני לא בא להאדיר את ערוץ הספורט אבל לטעון שהם לא מספקים כלום ב58 זה שקר גס.

בקשר לכדורגל- פה אין ספק הערוץ הזה לא עונה על הדרישה של הצרכן הישראלי.
    לשדר ליגה צרפתית ומדי פעם איזה משחק מאיטליה זה לא מצדיק כל כך הרבה ערוצים.

9. Michael Carrick מנהל כללי מנהל כללי

הבעיה עם הערוצים האלה זה שיכול להיות שפעם בעונה הם ישדרו דרבי תל אביבי או משהו דומה בגביע המדינה, וזה ימשוך אנשים להתחבר גם אם לאורך השנה לא ישודר שם שום דבר מעניין נוסף.

בכל אופן, המצב הנוכחי מעוות וחייב להיפתר. הפיתרון הטוב ביותר לדעתי הוא איחוד בין צ'רלטון וערוץ הספורט, אבל אם לא-אז עוד ערוץ לצ'רלטון. ואם אפשר לסגור לערוץ הספורט את לייב וגולד אז מה טוב.

10. alexshw Member

אתה יודע מה גם מה שציינת שמשדרים בלילות מספיק לשני ערוצים. הם בכוונה מעבירים לערוצי הפלוס כדי לסחוט כסף

11. חייל שוקולד משתמשים של כבוד היכל התהילה

איחוד טוב אולי לערוץ הספורט, לצ'רלטון עדיף לתת להם להירקב, במוקדם או במאוחר ערוץ הספורט לא יישארו עם 4 ערוצים כשיש להם כל כך מעט זכויות.

12. Michael Carrick מנהל כללי מנהל כללי

אני חושב שאיחוד יהיה קודם כל טוב לצרכן. אם הם יתאחדו לארבעה ערוצים, נניח ספורט 1 שיהיה בחינם וספורט 2,3,4 בתשלום, ויוכלו לשדר בניחותא את כל מה שיש להם בלי שידורים משולבים, והמחיר לא יהיה בשמיים, כולם ירוויחו. מה גם שהמעט איכות שנשארה בערוץ הספורט מבחינת שידור והפקה תוכל לתרום לתכנים של צ'רלטון, למרות שהם לא בשיאם גם היום לא הייתי מתנגד לאולפן פרמיירליג עם מודי בר און ומלר לפני ואחרי המשחקים.

שידורי ספורט זה אולי התחום היחיד שבו תחרות לא טובה לצרכן. אם אני נניח אומר לעצמי-אני אוהד יונייטד, רוצה לראות רק את המשחקים שלה ועל כל השאר אני יכול לוותר-עדיין אני צריך לשלם גם לצ'רלטון על המפעלים האנגליים וגם לערוץ הספורט על ליגת האלופות. תוסיף את אלה שגם אוהדים בנוסף קבוצה ישראלית, או אוהבים גם כדורסל-הם בכלל הסתבכו.

13. חייל שוקולד משתמשים של כבוד היכל התהילה

ברור שהמצב האידיאלי הוא מבחינתנו הוא איחוד שלהם ואפילו שישאירו 6 ערוצים פתוחים, אבל לצ'רלטון אין שום סיבה לעשות את זה ולהתחלק חצי חצי עם ערוץ הספורט בערוץ שהם מביאים אליו 80% מנתח השידורים. המצב הקיים טוב לצ'רלטון והוא רק ישתפר עם הכיוון שערוץ הספורט הולכים אליו, ואלא אם כן הליגה האנגלית או הישראלית מסיימות את החוזה עם צ'רלטון בקרוב אני גם לא רואה את ערוץ הספורט מצליחים לעצור את ההתדרדרות.

14. ChelseaPensioner משתמשים של כבוד היכל התהילה

אין ממש דבר כזה תחרות בתחום שידורי הספורט כיוון שהזכייניות הרלוונטיות או זכייניות אופציונליות אחרות לעולם לא יוכלו להציע אותו מוצר (למעט הסידור המוזר והלא ברור עד היום עם הליגה האיטלקית). אוקיי, אז כדורגל אנגלי וכדורגל ספרדי זה כדורגל, אבל... אתה מבין לאן אני חותר.

אני לא רואה הבדל גדול בין לשלם X לצ'רלטון ו-Y לערוץ הספורט לבין לשלם X+Y לזכיינית אחת.

15. Michael Carrick מנהל כללי מנהל כללי

לערוץ הספורט עדיין יש נכסים שיכולים לתרום לצ'רלטון: בראש ובראשונה ליגת האלופות, וחוץ מזה ענפי הספורט האחרים-כדורסל ישראלי, NBA, ווימבלדון, פורמולה 1-יש לזה ביקוש.

נכון. אבל אין הרבה אנשים שיכולים לחיות רק עם התכנים של אחד הזכיינים, כמו שניסיתי להדגים. כולנו רוצים לראות גם את ליגת האלופות וגם את הפרמיירליג.

מצב נושא:
הנושא נעול.