דיון התקשורת 2015/16

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Michael Carrick, ‏4/7/15.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. Michael Carrick מנהל כללי מנהל כללי

ניר לוין באמת פרשן גרוע, קלישאתי ולא תורם דבר לצופה. אבל איווניר וזלצר הם כנראה שני הפרשנים הטובים בארץ. לא מושלמים, אבל יודעים לנתח משחק ומכירים את החומר ברמה טובה.

2. אלעד משתמשים של כבוד היכל התהילה

http://i459.photobucket.com/albums/qq317/The_Master_album/Star%20Trek%20Online%20Pictures/kStyc_zpsrhbjll7y.Xxx

golding ו-JohnTerry26 אוהבים את זה.
  3. oranfu Member

אני גם משתמש ב-ה' הידיעה כשאני מתייחס ליונייטד, רק שאחרי ה-ה' אני לא אומר יונייטד אלא משהו שאני לא אחזור עליו פה :)

זלצר?זלצר זוועה. אולי במשחקים של יונייטד הוא מדבר יותר לעניין, אבל הוא בלתי נסבל בעיניי והוא גם לא ממש מכיר את החומר. הוא ממשיך להזכיר את האקדמיה המצוינת של ליברפול תחת ניהולו של סטיבי הייוויי במשחקים שלנו למרות שהוא לא מנהל את האקדמיה שלנו כבר בערך 8 שנים.

4. JohnTerry26 Member

לא יודע אם מישהו יסכים איתי אבל מבחינת ניתוח מקצועי הפרשן הכי טוב בארץ תמיד היה שגיא כהן לדעתי.

לגבי זלצר, כל הזמן גורר ויכוחים עם השדר לצידו, חסר חוש הומור ברמה הבסיסית ביותר שמצופה מבן אדם, ולא מסוגל להודות בטעות או לשנות דעה. הוא מעדיף להתפגר בשידור מאשר ששכנר יגיד את המילה האחרונה בנושא מסוים.

לוין מקיא נתונים כל המשחק, והדבר הכי בולט אצלו זה שתמיד נשמע שהוא ממש אבל ממש מתאמץ לדבר בצורה רהוטה.

5. alexshw Member

אתם יודעים מה הביך אותי באוחנה היום? שהשדר יודע נתונים על שחקנים יותר טוב מאוחנה שכל הזמן הופתע משחקן של ברוז' שנכנס.
    רבאק זה העבודה שלך לפרשן, הדבר הבסיסי זה להתכונן לשידור. עם הטכנולוגיה של היום זה לא אמור להיות מסובך לדלות פרטים על שחקנים שהולכים לשחק.

6. oranfu Member

אני חושב ששגיא כהן הוא למעשה הפרשן היחיד. הוא היחיד שמתייחס באמת לטקטיקה ולא משדר את המשחק עם אמירות שכולנו רואים ("מסירה טובה של פירלו", "איזה מהירות יש לוולקוט"...).

זה אותו אוחנה שפעם בשידור של ליגת האלופות (משחק ששידר, לא תקציר או משהו) אמר "אני מודה שאני לא מכיר את הקבוצה הזאת"...

JohnTerry26 אוהב/ת את זה.
  7. JohnTerry26 Member

משהו כזה, כן. מה שמעניין זה שהוא היחיד מבין כל החבורה שלא קשור לכדורגל, סתם בן אדם עם שכל. ומבקר מסעדות אכזרי ממה ששמעתי.

oranfu אוהב/ת את זה.
  8. alexshw Member

רק חבל שהוא תופס את עצמו אלוהים. התיאוריות שלו מגוחכות ומיותרות.

9. oranfu Member

מה שמגוחך אצלו זה היומרות שלו לדבר כאילו הוא יודע מה שחקנים\מאמני\שופטים אומרים וחושבים.

ממש לא מת עליו, אבל הוא הרע במיעוטו מבחינתי.

גם איווניר סביר.

אלעד אוהב/ת את זה.
  10. אלעד משתמשים של כבוד היכל התהילה

תקרא את הביקורת האחרונה שלו על המסעדה של מיכל אנסקי בהארץ.
    הפסקת החשמל היתה רגע של חסד ב"אחד העם אחד" של מיכל אנסקי - ביקורת מסעדות - הארץ

נערך לאחרונה ב: ‏19/8/15
  11. DRORIKO Member

אני מניח(ומקווה) שאמרת את המשפט הזה בציניות

12. k_700 Member

עם איזה חלק של המשפט אתה מרגיש לא בנוח? עם זה שטענתי שאוחנה היה "רק" חלוץ גדול?
    אתה צודק, טעות שלי, אוחנה היה חלוץ ע-נ-ק.
    במחצית, בין לגימה אחרונה מהבירה שנשארה חשבתי לעצמי שאם רק היה אוחנה כחלוץ מטרה לפני יאנוזיי ודפאיי ולא רוני החיוור מודל 2015 יכול מאוד להיות שהיינו כובשים עוד כמה במחצית הראשונה.

13. alexshw Member

חח אני חושב שבכושר הנוכחי של רוני גם לשים 15 מיליון פאונד על בראהינו לא נשמע תלוש מהמציאות

14. k_700 Member

די הרגת אותי עכשיו.
    מילא להכאיב לי פעם אחת עם איווניר(בלתי נסבל בעליל מבחינתי, בעיקר בצורה שהוא כופה את הדיעה שלו על הצופה משחק שלם. אם נניח סמולינג יאבד פעם אחת כדור אז בכל התקפה נוספת במשחק של יונייטד הוא ידגיש כמה סמולינג לא במשחק טוב(ואם הוא לא נוגע בכדור אפילו בהתקפה אז הוא יטען שהוא פשוט תוקע את ההנעת כדור)- בלתי נסבל).

אבל זלצר?? הבן אדם הזה היה צריך להשאר במיקרונזיה ולנסות להמשיך לגדל חרגולים.
    כואב לי הלב על כמות השחקנים הצעירים(שאת חלקם אני מכיר) שעברו תחתיו במשך השנים, רק פגע בהם.

כפרשן?? הבלתי נסבל הכי גדול שיש שם.
    אם הוא מפרשן ליד שכנר אז הוא פשוט יריב איתו על כל דבר במשחק.
    שכנר יגיד שהקוון לובש חולצה שחורה וזלצר יטען שהיא אפורה, עד כדי כך שניהם בלתי נסבלים.
    בשאר הזמן הוא יקשקש על כל מיני גאייטאנים שעוד שנייה חותמים ביונייטד כי היום הוא קרא באתר של אופירע(או באתר של ספורט 1) שזה בעצם תרגום מהסאן.
    הנטייה הכי דפוקה שלו זה גם לקבוע על מצב המשחק אחרי 4 דקות.
    כלומר הוא הבן אדם היחיד כנראה בכדור הארץ שמסוגל לראות משחק 4 דקות ולקבוע מי טובה היום ומי "פשוט לא הגיעה למשחק".
    מצטער, בלתי נסבל.

ניר (לא) מבין- היה שחקן בינוני ומשעמם והוא פרשן עוד יותר בינוני ומשעמם.
    אין טוב שם בצ'ארלטון בשידורים האנגלים, אפילו לא הרע במיעוטו.

אולי הפרשן החביב הזה שמפרשן כדורגל גרמני נשמע כמו סבא טוב.
    אני לא ממש מבין גדול בכדורגל הזה כדי לדעת עם האינפורמציה שהוא נותן תוך כדי משחקים ממש מהמינה, אבל מרגיש לי כאילו הוא כן.

אתה מזכירים את שגיא כהן ואת זה שמישהו פעם החליט לייצר לו שם של מבקר מסעדות מקצועי, אני נשבע שקראתי השבוע גם ביקורת שלו על חומרה של גוגל.
    כבר שכחתי איזה מוצר ומה אבל זה היה מצחיק ולכותב קראו שגיא כהן, היא קשה לחשוב שזה מישהו אחר.

15. alexshw Member

משה מאירי. פעם הוא היה מאמן הפועל פ"ת, אכל 6:0 ממכבי חיפה ב - 93/94
    פרשן מעולה, שמכיר את הליגה הגרמנית מא' עד ת' ומי שרואה שידורים גם יכול בהחלט להכנס לעניינים של מה שקורה בליגה הזו.

oranfu אוהב/ת את זה.
מצב נושא:
הנושא נעול.