ההתפטרות שלו זה הדבר הכי טוב שקרה לכדורגל הישראלי השנה דוגמא לאהבל שנכנס לתפקיד והראש שלו תקוע בביצה המקומית בלי להסתכל איך זה עובד במקומות אחרים בעולם. אפשר לחשוב שזר אחד במחלקת הנוער (שבמילא ישחק על חשבון ישראלי לא מוכשר מספיק)- זו הבעיה בכדורגל הישראלי. להביא זרים בגיל נוער זה המעט סיכוי היחידי להביא לפה זרים שאפשר לעשות עליהם אקזיטים רצינים. חוץ מזה, מה ההזוי הזה חשב? שהוא יכנס לתפקיד וכל מה שהוא יגיד יגידו "אמן"?, שלא יהיה לו קשיים בדרך? שהוא לא יצטרך להלחם כדי להנחיל את ההשקפה שלו? איזה לוזר עלוב. העיקר דפק הרצאה של מיליון דברים שהוא הולך לעשות בקדנציה שלו, בסוף התפטר אחרי חודשיים. דביל
קשה לי להאמין שזר בנוער זה הנושא המרכזי. מניח שהוא הבין שהוא לא באמת יכול לפעול כאן כדי לשנות אם אפילו דבר כה קטן הוא לא מצליח. אני לא יודע מה קורה במקומות אחרים. הייתי גם קצת נזהר לפני שאני מנסה לפסוק מה קורה במקומות אחרים מהסתכלות על אנגליה, גרמניה וצרפת אלא לומד גם מה קורה במדינות מחוץ לאיחוד האירופי ומדינות כמו סרביה, קרואטיה, סלובניה, סלובקיה... מה קורה באורוגוואי שאנחנו תמיד תוהים למה הם כן ואנחנו לא... מנגד נשאלת שאלה האם הבאת זרים לנוער הועילה במשהו? כמה שנים מותר להביא זרים לנוער? האם באמת מצליחים להביא זרים שהביאו ערך מוסף בשלב מאוחר יותר בגיל בוגרים? הרי אם מגיע עילוי חד פעמי כמו יעקובו הוא בגיל 17 כבר משחק בבוגרים. Sent from my iPhone using Tapatalk
צריך לריב עם כל המי ומה כדי לשנות כאן. כל אחד מושך לכיוון אחר וזה בסדר אגב. מה הוא לא ידע את זה לפני שהוא נכנס? אם היית אומר לי שהוא התפטר אחרי שנה וחצי שנתיים הייתי אומר מילא. ראה שלא מצליח להזיז כלום והלך. אבל אחרי חודשיים?? זו בדיחה. לגבי זרים במחלקות הנוער- זר אחד בקבוצה זה באמת לא מה שימנע קידום ישראלים וזה קטנוני להתפס על זה
תראה, אני באמת לא יודע מה קרה בחודשיים האלה מאחורי הקלעים... מה שאני כן יודע זה שלהבדיל מראשי התאחדות קודמים- שינו זוארץ הגיע יום יום למשרדים באצטדיון רג לעבוד. מניח שהיינו בדרך לתנופה גדולה בנושא המתקנים ופתאום בחירות- ובום- הכל ירד לטימיון... ואולי במקביל חילוקי דעות עם המנהלת בנושא מבנה הליגות וקבוצות ב׳ ובלה בלה בלה... ואפילו שינוי קטן של זר בליגה לנוער שאתה עצמך קורא לזה קטנוני וכמעט חסר חשיבות... הוא לא מצליח לעשות... מניח שיש לבן אדם, והוא בחור רציני לכל הדעות, בעסקים ובכדורגל- שתי אפשרויות- להמשיך לבזבז את הזמן שלו למרות שבסבירות גבוהה- הוא מבין שזה לא ילך ושכל דבר גורר מלחמה- או להגיד פאק-איט, לא רוצים לעשות שינוי? מרוצים ממה שיש כאן? שיהיה בהצלחה. Sent from my iPhone using Tapatalk
אתם צריכים להפסיק להקשיב לאופירה וברקוביץ'. אם זוארץ לא מסוגל לקבל סירוב, אז מקומו לא בהתאחדות. את סיבוב היח"צ שלו הוא עשה. תינוק מגודל שמלכתחילה היה צריך להיפסל.
איזה זרים באמת עלו מקבוצות הנוער והיו הצלחה? יעקובו ממה שזכור לי לא שיחק בכלל בנוער. צ'יבוטה אחלה שחקן. מי עוד?
קודם כל אין הרבה קבוצות שמביאות זרים לנוער, ככה שהסטטיסטיקה תופסת כאן צד שלילי. דבר שני אלה שמביאות משחררות אותם אחרי משום מה, לבני יהודה היה חלוץ מצטיין בנוער לפני שנה וחצי, סיים גיל נוער ושוחרר במקום ללכת להשאלה. הציפייה באמת ששחקן מצטיין בנוער ייעלה לבוגרת ויצטיין גם שם די הזוי. הפועל ב״ש לדוגמא הייתה בחצי הראשון של העונה הקודמת עם בלם זר מצטיין שעבר לחדרה באמצע העונה, היה שחקן הרכב בעלייה של חדרה ולא המשיך, כנראה בגלל שהוא שחקן זר, הפועל ב״ש ויתרה עליו. הפועל ב״ש החתימה שחקן התקפה שהצטיין בעונה שעברה, חצי עונה מעולה עשה, איפה הוא היום ? לאשקלון היה לפני שנתיים חלוץ זר שבחצי עונה כבש המון שערים, לא עלה לבוגרת ושוחרר. אתה רואה את מכבי ת״א עושה דברים יפים באירופה בלי החלוץ אדוארו גררו ? אני רואה שהוא די סחב אותם באירופה. אחוזי ההצלחה בזרים בליגת העל הוא מצוין לשם שינוי, השקעה לאורך שנים בתחום הזה זאת הבעיה, חוסר השקעה יותר נכון, אני מאמין שעם קבוצות בת זה יעזור ויצליח יותר.
ההתפטרות של שינו=הפרישה מהנבחרת של זהבי=מוכר הארטיקים שצועק "אני הולךךךךךך" מחר כבר נשמע שהוא חוזר לתפקיד
אני מניח שבחודשים הראשונים בתפקידם גם לוזון ודומיו הגיעו יום יום למשרדים לעבוד. אף אחד לא מתחיל עם ה"גירוד ביצים" כבר מתחילת כהונתו
https://scontent.fhfa2-1.fna.fbcdn.net/v/t1.15752-9/50709939_358023295018686_325964292367056896_n.Xxx?_nc_cat=105&_nc_ht=scontent.fhfa2-1.fna&oh=4f7f452dc41f2d5194700d3455d3cd67&oe=5CBCE3F3
בסדר גם זה שהשחקנים פה משחקים עם נעלי סטופקס לא הועיל יותר מדי, אז אולי ניתן להם לעלות עם איזה נעליים שבא להם?
מת על ברקוביץ', תמיד בוכה בסיסמאות קבועות של "מקורבים! מושחתים! בוצ'ה! לעולם לא נתקדם!" בזמן שהוא האיש הכי נגוע באינטרסים במדינה הזאת. גם בספורט וגם בפוליטיקה (כחלון). את האח שלו הוא מינה למאמן בקבוצה שלו והוא מדבר על אינטרסנטים. טיפש חדל אישים.