אני גם רוצה לשמוע את השדר הספרדי בתור אחד שמתכוון ללמוד את השפה. בספרדית זה נשמע יותר טוב וכל משחק גביע הוא חגיגה. רק ב-One תקועים מאחור ואפשר היה לשלב עם שדר ישראלי גם. אתמול ישר זיהיתי את זנדברג מפרשן לנו את אחד המשחקים. מעבר לזה שהואהאינטיליגנט וחדש בעסק וזה מבטיח ולכן הביקורת תהיה נעימה יותר וסלחנית - זה שינוי מרענן. הוא לא מנתח כל מהלך ולא אומר את המובן מאליו. רק שלא יתקעו לו משחקים זניחים בחו"ל למרות שאני בטוח שיש לו רצון להתעדכן ולהשקיע וללמוד.
אם כבר, בצ'רלטון שדר מדבר 5 דקות במשחק ש-90% מהם הם בורות וחוסר ידע והכנה. אז בשביל מה יש שם צוות? זה לא שהשידור עברי 100% ואפשר לשמוע שפה אחרת ב-100%.
חדשות הספורט של שבת זאת תכנית על גבול התמוהה. הכימיה בין עמיחי למאיה לא קיימת, שגיא כהן לא מפסיק לבלבל את המח וקופמן בעיקר מצחיק את עצמו. גם סדר העריכה שם הוא מוזר, ליגת העל ואז ליגת וינר סל ואז עוד פעם ליגת העל ואז פרמייר ליג ואז עוד פעם ליגת העל. זאת תכנית מוזרה לגמרי. לא אני לא חושב שצריך להחזיר את שבת ביציע
אם שחקני כדורגל היו פוקימונים, אז פטוס בצ'יראי היה ההתפתחות השלישית של מוטי ברשצקי. איך אפשר שלא להבחין בשוני ביניהם?
בחייאת רבאק. אין ליהורם ארבל משפחה? חברים שרומזים לו? זקנתו מביישת את נעוריו. אם היה פורש מהתחום לפני עשור, היה נחשב לפורץ דרך/אחד השדרים הטובים אי פעם/זה שהטמיע ביטויים בפיות של כולנו. עכשיו, הוא תמיד יהיה בדיחה. חבל.