מה אנחנו נגיד? איך חוגגים שער מצמק בכזו התלהבות? אני זוכר את עצמי מסמס לאשתי ושואל אם היא הקליטה את המשחק
יש גם תיעוד. מזל שהיו אז סמרטפונים כבר. עלק רצים להחזיר את הכדור לאמצע לחזור ל3-3 ואז סידי "בואו נראה לאירופה מה זה סמי עופר בשיגעון" האמת סרטון גדול. לא הכרתי.
חחח האמת מה שהכי מצחיק זה טבח החלוץ. רץ בטירוף לרשת יעני להחזיר את הכדור לאמצע. איזה ווינר. בזמן שכולם באופוריה טבח החלוץ חושב איך משווים פה!! ממש אבוקסיס נגד צ'לסי
תקשורת הספורט פה מביכה אתמול ערב היו שני משחקים ענקיים במוקדמות היורו. דנמרק הייתה בפיגור 3-0 בשוויץ בדקה 84, וחזרה ל3-3 עם שער שווין בדקה 94. שבדיה הייתה בפיגור 2-0 בנורבגיה, הפגה במחצית השניה ל3-2 עם שער בדקה ה-91, נורבגיה חזרה בדקה 97 ל3-3 וככה נגמר. שני משחקים ענקיים בכל קנה מידה, בין נבחרות שמועמדות ו/או אמורות להעפיל לטורניר. אבל במה עוסקות הכותרות אצלנו? בזה שאיטליה נצחה את ליכטנשטיין 6-0 וספרד נצחה במלטה 2-0 וראמוס הקדיש את הגול שלו ללואיס אנריקה. איזה בדיחה.
במקרה ראיתי אתמול חגיגה אירופית, היה אחלה מותחנים, אבל רק בזמן שהם התקיימו, אחרי שזה נגמר זה כבר לא מעניין. בתכלס לכמה ישראלים אכפת כמה נגמר ״הדרבי״ של שבדיה-נורבגיה? כמה ישראלים בכלל מבדילים ביניהן? חח
לגבי התקשורת, נדיר שמשחק כזה יקבל סיקור גדול אלא אם כן זה מונדיאל או יורו ולא מוקדמות. דברים כאלה אגב נקבעים מראש -מה לסקר ומה רק להזכיר, יש דברים בלתי צפויים ותמיד קחו בחשבון, לפחות בחלק מהאתרים - את עניין כח האדם הקיים. אגב איטליה מרתקת מאוד מזה שנים לדעתי. קוואליארלה וקן הם אחלה סיפורים.
פרסומת פשוט אדירה של ערוץ הספורט לקראת משחקי חצי גמר הגביע, דקה-שתיים של גאונות. עשו מעין אירוויזיון(שייערך בישראל כמובן) וכל קבוצה מבצעת כביכול שיר למשך איזה 15 שניות בהשתתפות ארבעה-חמישה שחקנים, כולם מחייכים ועם החולצות של הקבוצה. מכבי ת"א 'שרה' את 'גולדן-בוי' עם שכטר, אצילי, קנדיל שרוקד, חדרה נדמה לי את 'Toy' של נטע ברזילי ועוד ועוד. גם ביום הבחירות בו ייערכו משחקים בליגת האלופות יהיה משדר מיוחד. יש להם את הפוטנציאל והיכולת אבל לא תמיד בא להם. מצד שני אתר One יפרסם תמיד הכל-הכל-הכל, לא יפספסו אף מידע, אבל סדר העדיפויות קצת לוקה בחסר, ידיעות של פיסקה וחצי, לא יודע. פחות אוהב
אני יודע שמה שאני הולך להציע עכשיו זה דבר פרוע ומרחיק לכת, אבל למה שערוץ הספורט לא יתמקד בליל הבחירות בשידור ספורט וישאיר את סיקור הבחירות לערוצי הברודקאסט? הרי אם בערב הבחירות אני צופה בערוץ הספורט, אז כנראה שבא לי לראות ספורט ולא את הבחירות.
הם לא באמת ידברו על פוליטיקה, יכול להיות שיביאו פוליטיקאים חובבי כדורגל בתור גימיק. בסדר, כל עוד בוני לא ישדר את יובה מצידי גם שאורן חזן יחליף את מודי בר און.
בעיתוני הספורט מסתפקים כבר במינימום אבל באינטרנט כל האתרים עבדו קשה וחילקו ציונים, עשו אלבומי תמונות, אספו תגובות מהאליפות של מכבי, חלק מהאתרים כתבו גם על המספרים ומשחקי המפתח. ב-One הפגיזו לדעתי עם טור של קרויף אבל עדיין לא קראתי. ובספורט1 שוב עלה טור של שרון ניסים על הפועל באר שבע, זה רק אני או שהוא כותב עליהם כל שבוע? קשה להבין מאיזה משחק התקפי הוא נפעם, כבר חודשיים שאין על באר שבע לחץ ואז הרבה יותר קל. אגב לגבי הכדורגל העולמי, הסיפור אתמול הוא לא מסי אלא המחזור המטורף בבונדסליגה שבוע לפני משחק העונה. חבל שלא זזו קצת מהקיבעון וכתבו אפילו שלוש פיסקאות על המשחק הענק בהולנד היום: אייקס נגד איינדהובן.