בתקשורת הספורט הישראלית חייבים להחליט פה אחד שמפסיקים להשתמש במילה "ראויה" בהקשר של אליפות. לא "אליפות ראויה" ולא "אלופה ראויה". זו שזכתה באליפות היא מן הסתם זו שהייתה הכי ראויה לה. "ראויה" היא לא מילה שראויה להתווסף כדי לתאר אליפות או אלופה. אליפות היא אליפות ואלופה היא אלופה.
היום האחד באפריל חברים ומעניין איזה ידיעות הזטיות יצוצו לנו ומי יפול בפח. בני יהודה הוציאו הודעה רשמית שאבוקסיס התפטר ושלחו את זה גם בקבוצת הוואטספ של הכתבים שזה מצד אחד משעשע וקצת הומור ולא מזיק ומצד שני שכונה! בעבר בספרד פורסם באחד באפריל שלהם שבקהאם חתם בבאיירן והוא יעזוב את ריאל. אתם זוכרים שטיקים שהיו כאן?
אני איתך באותה הדעה. לי אין בעיה לפרגן על הישגים, כמו הטרבל בזמנו והקמפיינים באירופה וגם על האליפות(בדרך לטרבל) השנה שהיא גם מרשימה וראויה לשבחים. אבל במשך עשור (פחות העונה הראשונה) להעמיד תקציב של 100 מיליון לפחות ולעשות רק 4 אליפויות בליגת הגמדים כאן שאין לי זמן וכוח לפרט את גודל התחלואה בה, ועוד נזכיר שזה בעשור בו 3 הגדולות המסורתיות נמצאות בעשור זוועתי מבחינתן ובנוסף אחרי ששלוש שנים קודם לכן הוא ראה את הגב של קבוצה שעד 2016 לא ידעה איך נראה תואר ואז לספר לנו שהוא השאיר לכולם אבק זאת גניבת דעת מוחלטת וטיפשות ברמת היוני הללי.
אני חושב שזה שהם הגיעו לבעיות פייר פליי שנתיים אחרי הקמפיין אלופות מעיד על ניהול בעייתי או זלזול במתחרים/גורמים מסוימים. אין ספק שהם כרגע מנוהלים טוב, העונה הם השאירו לכולם אבק, אבל מטעויות לומדים Sent from my SM-N950F using Tapatalk
מבחינתי כל עוד הם זוכים פה בתארים כשהתקציב שלהם הכי גבוה ביי פאר בליגה, אין מה לפרגן להם על כלום. מעניין אם גם בצרפת עושים כתבות על איך הקטארים השאירו אבק לליגה הצרפתית, או על איזה קוסם טוכל.
אפילו לא טרחתי להיכנס, נכון שגולדהאר תרם לאליפות בזה שהכניס כסף למועדון(במה זה שונה מכל בעלים אחר?) אבל חוץ מזה אני לא מבין על מה לתת לו כל כך הרבה קרדיט? על זה שמכבי השאירה שחקני בית מתוך אילוצי פייר פליי? על זה שמנספורד במקרה פגע עם המאמן? או אולי על הזרים האנמים שאף אחד מהם לא התבלט במיוחד?