היה קפטן הקבוצה הגדולה שכללה אותו עם דאבור, מיכה וקהת. גם מושיקו לוגסי וכד' היו שם. ברסקי פרץ מאוחר כי שבר את הרגל פעמיים כשעלה לבוגרים. הושאל בזמנו לבני יהודה כהבטחה גדולה. אף אחד מעולם לא טען שהוא סמל של מהפיכת צעירים כזו או אחרת, פשוט עוד שחקן בית בקבוצה שכוללת המון כאלה. Sent from my SM-J415G using Tapatalk
אגב, גם דור פרז שאוטוטו חותם באיטליה עוד שניה כבר בן 24. דן גלזר 23.5 יונתן כהן 23 ברסקי כאמור 27 שחר פיבן 23.5 אבל זה אכן מבלבל, כי עם התעמולה שלהם מי שלא בודק חושב שכולם ילדים בני 19.
דור פרץ כבר 4 שנים בבוגרים בן כמה ציפית שהוא יהיה? גלזר כהן פיבן גם שיחקו בקבוצות בוגרות כמה חשבת שיהיו? זה לא גילאים צעירים בעינייך?
לא חושב שיש טעם לוויכוח כאן, אבל מוטב שתדייק, בשביל זה יש גוגל. דן גלזר יליד ספטמבר 96, לכן הוא בן 22.5, הוספת לו שנה. יונתן כהן דווקא גדול ממנו, ויחגוג 23 ביוני. Sent from my SM-J415G using Tapatalk
שחקנים מסוכנים / מליניאק אני אישית מחבב את מליניאק, בחור מאד אינטיליגנט ושנון, אבל זאת לא הפעם הראשונה שהבן אדם משפריץ גזענות. לא חסרים כדורגלנים "משלנו" שנתפסו על נהיגה בשכרות, ומליניאק אפילו פותח את המאמר עם אחד כזה, אבל תמאש ואוגו נהגו בשכרות אז הבעיה היא אך ורק הזרים. go figure.
וכמובן שגם אתר התעמולה שלהם מתגייס לעזרה. 2 מ-3 הכתובות הראשונות באתר, כולל הכותרות הראשית - על גרינפד הרשע שהעז לא לתת להם פנדל. https://scontent.fsdv2-1.fna.fbcdn.net/v/t1.15752-9/55933645_300509553977313_6356764967760297984_n.Xxx?_nc_cat=108&_nc_ht=scontent.fsdv2-1.fna&oh=1b94766dc6a0538c4a8445be8938932b&oe=5D4A0AA7
אולי זה נשמע לא הכי סקסי אבל ככה זה עובד במדינה שלנו. כמה שיותר רעש שהם יעשו כעת, יעזור להם להמשך. ולא שאני טוען ששופט אחר כך נגד מכבי יבוא מראש לעשות טעות, אבל זה נצרב איפשהו בתת מודע. לאו דווקא נגד מכבי תל אביב, באופן כללי. כבר ראינו את זה במספר פעמים שקבוצות שכל השבוע דובר על כך שסבלו מטעות קריטית, שהשופטים טועים רק לרעתה וכאלה, מגיע משחק ליגה מיד לאחר מכן ויש טעות לטובתה.
הקטע הוא שלהם יש את הכוח לגרום לזה להיות בכותרות ראשיות עכשיו שלושה ימים, ומכאן תבוא ההשפעה להבא. בכל האתרים מתעסקים רק בפנדל הזה שכנראה לא הגיע להם גם ככה. אם זה היה הפוך, ובני יהודה הייתה זו ש"מקופחת" באותה סיטואציה בדיוק, למישהו יש ספק שהאירוע הזה לא היה מדובר בכלל? כל הכתבים בוואלה, וואן וספורט5 לא היו מעלים את הנושא הזה בכלל. אולי איזה כתבה מקום 4-5 כזה באתר, בטח לא כותרת ראשית. אבל בסדר, כל העולם נגדם המסכנים.
בני יהודה אולי זאת לא דוגמא טובה, אבל מכבי חיפה, בית"ר ירושלים, הפועל באר שבע וכן גם אתם אם הייתם שולחים את כל הכתבים, זה בהחלט היה מופיע בכל האתרים. אני אישית זוכר איך בתקופה של גוטמן ואבוקסיס כשהיו מאמנים אותכם, הייתי קורא למחרת כותרות על תלונות על השיפוט.
די התאכזבתי לראות את העיתון של 'ידיעות אחרונות' היום, היה מחזור יפה אתמול בכדורגל העולמי, באיירן פירקה את דורטמונד וגם משחק די חשוב בספרד כשברצלונה מבטיחה סופית את האליפות. אחלה שהחליטו לתת במה לסיפור אחר שלא קשור לכדורגל, אבל אפשר היה לפרגן עם עשרה דפים ולהקדיש דף אחד, הרי בין כה הסיקור לליגת העל הפך לשני עמודים לגבי המשחקים(וזה עוד די נורמלי כאשר מכבי לא משחקת וגם הפועל ובית"ר ישחקו רק ביום ראשון).