דיון התקשורת 2018/19

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י שי, ‏16/7/18.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. גלץ Member

בעיתון ישראל היום הקדישו לפתיחת הליגה 15 עמודים, כתבות יפות ומעניינות. ממליץ.

Sir Alex Ferguson, robertocarlos.m ו-Drama2 אוהבים את זה.
  2. robertocarlos.m Member

בדיוק באתי לרשום. השקעה יפה ומבורכת.
    שאפו לישראל היום

גלץ אוהב/ת את זה.
  3. DRORIKO Member

אייל לחמן: "אריק סאבו בליגה הסלובקית כבש 10 שערים" רותם ישראל: "אם אנחנו כבר מדברים על כדורגל אפריקאי מה אתה חושב על צ'יקו אופוודו?"

oranfu, Drama2, קשר שמאלי ומשתמש נוסף אוהבים את זה.
  4. DRORIKO Member

לא שלחמן יותר טוב. רגע אחד הוא אומר שהכדורגל הישראלי בקרשים בגלל שמעדיפים זרים על שחקני נוער וברגע אחר הוא נותן הרצאה על כמה שהזרים האלה תורמים לכדורגל שלנו. ממש סגור על עצמו הבן אדם.

oranfu ו-קשר שמאלי אוהבים את זה.
  5. גלץ Member

חחחחחחחחחחחח

6. DRORIKO Member

עכשיו רותם ישראל אשכרה שואלת את מימר אם במידה ומכבי תעפיל לאירופית צריך לעשות מכבי א' ומכבי ב'. אני לא רוצה לצאת שוביניסט כי יש לא מעט נשים שמבינות בכדורגל, במקרה של רותם ישראל עדיף שתתרכז באתגר הנינג'ה, בזה היא מבינה יותר.

oFiRzZz אוהב/ת את זה.
  7. Jakur משתמשים של כבוד היכל התהילה

????? ?????? ??? ????: ????????, ??? ?????

כל הכבוד נתניה
    אומרים את מה שאני מאמין שמפריע לכולם
    שיפסיקו מנהלי האצטדיונים להתעסק בחרא ולתת לעודד כמו שצריך

עידן444 אוהב/ת את זה.
  8. alexshw Member

תבדוק כמה פעמים הוא התחרה על אליפות.
    ואו שוער משנה בריינג'רס. שיחק אולי 3 או 4 משחקים. איזה גבר.
    הוא גם הצטיין נגד מכבי חיפה ב 94 כשאשדוד שברה לה את הרצף. אז מה?

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

נערך לאחרונה ב: ‏22/8/18
  9. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

זה אומר שהשוואה מקצועית מבחינת קרירת משחק בינו לבין פרשן שהמקסימום שעשה הוא לעמוד בנוער היא מופרכת, כי הוא לכל הפחות היה שוער ראוי, וזה אומר שכאשר הוא מנתח שוערים והרבה פעמים מנתח את הדברים מהזווית שלו כאחד שהיה שוער עבר, זה אותי לפחות מעניין ולפעמים גם מרתק כי לפעמים הוא מנתח את הדברים מזווית שלא חשבתי עליה בכלל כי יש הבדל עצום בין איך אנחנו כצופים בבית רואים את המצב לבין איך שוער רואה אותה במגרש והניתוח הזה לפחות אצלי הרבה פעמים מסביר לי דברים שלא חשבתי עליהם בכלל קודם.
    בכל הקשור לניתוח שלו כלפי שוערים הוא הפרשן הכי טוב היום בעיני, וכן מניח שזה בגלל שהוא היה שוער והוא יודע איך הדברים נראים גם כשאתה עומד על קו השער.

בשאר הנושאים אין הבדל בינו לבין פרשנים אחרים, חוץ מזה שבעיני הוא הרבה פחות מעיק מפרשנים אחרים בישראל.

10. alexshw Member

הוא פשוט גם פרשן רע וגם מגיש חרא. כמו שהיה שוער.
    פשוט הוא יחצ"ן טוב של עצמו ובעל קשרים.

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

EsheD, DRORIKO ו-קשר שמאלי אוהבים את זה.
  11. הרצליה Member

שהוא נותן פרשנות לגבי שוער, אני מסכים שהוא מוסיף משהו מעבר לפרשן רגיל, לגבי כל השאר? ממש לא.
    הרבה פחות מעיק מאחרים? הוא הכי מעיק שיש.
    מה שאני אוהב אצל עומרי אפק זה שאני לא מרגיש אותו, הוא לא מציק לי. במקרה של בוני אני מתעצבן ברגע שאני שומע את הקול שלו.

הפרשן היחיד בארץ שמבין את התפקיד שלו זה שגיא כהן, אם הוא לא היה נסחף עם הפרשנות שלו ומגזים בטירוף כמו שהוא אוהב על תיאוריה שהוא חשב עליה הוא היה יכול להיות פרשן מושלם.

12. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

מה זה רלוונטי כשמזלזלים בעבר שלו כשוער לעומת מישהו שאפילו לא המשיך בשער אחרי גיל נוער?

13. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

גם אני אוהב לשמוע את עומרי אפק, ולרוב הפרשנות של בוני היא בנאלית, למעט כשהוא מנתח הצלות או טעויות של שוערים ואז אני נהנה לשמוע אותו.
    מבחינת מעיק או לא, שוב בעיני הוא מדבר פחות ומעיק פחות מפרשנים אחרים.

14. DRORIKO Member

גם בזה הוא לא תורם כלום

קשר שמאלי אוהב/ת את זה.
  15. Raulito Madridista

בשנה שעברה לא היה מוסף לפתיחת הליגה מצד 'ידיעות אחרונות' אם אני לא טועה, אני גם מניח שאם היה רצון לעשות דבר כזה אז היה לכך אזכור במוסף הספורט. הרי המוסף צריך לצאת...מחר. אולי הם יעשו את זה ביום ראשון אחרי ששוחק חלק מהמחזור הראשון? מעניין.

כידוע לכם, 'ישראל היום' הוא היחיד בארץ שיש לו מהדורה דיגיטלית שלמה ואפשר למצוא את כל הכתבות באתר שלהם תמיד. בכל-מקרה, למי שסקרן - כל הכתבות במוסף שלהם:

סקירה על כל קבוצה בצדדים: באו ועזבו, מתאים כמו כפפה, מעמד המאמן, המבוגר האחראי, השחקן הראשון שישוחרר, התאקל הראשון עם הקהל.
    - ראיון רחב עם מהראן ראדי, הכותרת 'רב אלוף ראדי'(לא הצטלם אגב עם כל צלחות האליפות למרות העצה של אשתו). המטרה בסכנין - לשנות את התפיסה של המועדון.
    - טור של שלמה שרף - נחיתה בחזרה למציאות הישראלית - מנתח כהרגלו את הגדולות: באר-שבע, מכבי, מכבי חיפה, וגם הפועל ובית"ר.
    - ומשה יכה בסלע? טור של דורון קרמר על הציפיות מחוגג ובית"ר - שיקום תדמית המועדון, והאם יתיישר לפי הקו של הקהל מבלי להטביע חותם?
    - ראיון עם השחקן החדש של מכבי חיפה, ג'ורג' מנדג'ק - "מבטיח שנסיים בין שלוש הראשונות". הוא מספר גם על ילדותו בקמרון.
    - ראיון רחב עם קובי רפואה, הכותרת 'ד"ר לרפואה', ושם נאמר בין היתר - "כל אחד שבועט לקורה השנה יוצא לבלגיה| למאמנים יש פחד במה לתת לצעירים| הבעלים יכול להביע דעה אבל אני מחליט|
    - ראיון עם אשרת עיני שעשתה קפיצת מדרגה במונדיאל כשפירשנה. 'הטלפון קרס, לא חוויתי דברים כאלה גם ביומהולדת'| וטור של השחקנית מור אפרים מקריית-גת.
    - טור של אביעד פוהורילס - 'געגועי לבלומפילד' זו הכותרת. ועוד: על גברי לוי ז"ל ואלי טביב, וגם על 'מערכת היחסים בין המאמנים לבעלים' - עונת מבחן.
    - חידון מגניב של 20 שאלות על ליגת העל, מהישראלי האחרון ששיחק בליגה התורכית, איזו קבוצה יצרה יותר מלכי שערים ועד לזר הראשון שזכה בתואר השחקן המצטיין של העונה.
    - 'דייט ראשון' ראיון עם ניסים אביטן על העונה המרגשת שעומדת בפתח של העונה החדשה וההיסטורית הפועל חדרה. ראיון אופטימי...

Sir Alex Ferguson אוהב/ת את זה.
מצב נושא:
הנושא נעול.