דיון התקשורת 2018/19

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י שי, ‏16/7/18.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. Drama2 הסמל מעל הכל

@הרצליה הלייק שלי ירד מההודעה שלך כי לא באמת אמרת שגיא כהן ומשהו חיובי.

@DRORIKO רותם ישראל בנינג'ה עפה שם, כל הפרשנות שלה נוטפת סקס או יש לי ראש כחול ?
    כל הניתוחים הפיזים על גופם של גברים מוציא את רסקין בסימן שאלה גדול.

ואם כבר על הנינג'ה וקצת אוף טופיק,
    היה פרק שהביאו בחור אוקראיני-פורטוגזי, קראו לו אנטון פרננדז אם אני לא טועה.
    מי שראה את הפרק הזה ונחשף לזוג הבלתי מתעכלים רותם סלע ואסי עזר - הם פשוט הבישו והביכו את הבן אדם הזה בצורה שכבר היה בא לי להקיא. והוא כמובן לא 100% מרגיש בבית אז הוא פשוט מחייך בזמן שהם מזלזלים בו.
    בכללי שניהם דמויות בלתי נסבלות עד כדי כך שחבל לי ש @Telkiyski לא לוקח אותם פרוייקט ונותן להם כמה כינויים בטוב טעם.

גלץ אוהב/ת את זה.
  2. גלץ Member

@Drama2 כבר התחלתי לחשוב שאני היחיד שחושב שרותם סלע ואסי עזר הורסים את התוכנית (אמא שלי אוהבת אותו כמו כל האימהות בארץ מה לעשות). זו תוכנית שאמורה לרוץ בלי בלבולי שכל של שניהם.
    אם הייתי רוצה לעשות את המכשולים זה בתנאי שאני חותם איתם על חוזה של הבטחה להימנע ממפגש עם רותם ואסי.

נערך לאחרונה ב: ‏22/8/18
    Drama2 אוהב/ת את זה.
  3. crazyblue5 למען האיש עם המגל והפטיש

זה שמגרש פתוח חזר כבר לפני שבועיים +- ובוקר ספורט עדיין לא אומר שהתוכנית ירדה סופית או שהיא בחופשת קיץ ארוכה במיוחד ?

4. Raulito Madridista

אני תמיד קורא בדיליי את כל הכתבות האלה של מוספי פתיחת הליגה\מונדיאל ועוד, אבל זה נראה ממש טוב מצד 'ישראל היום', ומעבר לאיכות הם גם תמיד עושים את זה ראשונים. לעולם לא יעלו ביום חמישי אלא קודם לכן, ביום רביעי, ואז יוצא שהאחרים פחות מחדשים מהם. חסר לי אולי רק קצת סטט' ומספרים למרות שזה תמיד היה אופייני למעריב ולארכיון של רון עמיקם ואולי משהו על הטוענות לכתר - כתבה על באר-שבע\מכבי או אפילו על הקאמבק של אלישע לוי וההתמודדות עם כך שמאמני הנבחרת לא מוצאים את עצמם אחרי הקדנצייה, אבל נראה נהדר, שוב.

5. alexshw Member

https://scontent.ftlv6-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/39937394_740009083013620_2380416234316365824_o.Xxx?_nc_cat=0&oh=2bfd545f983f4c7574fae9dba9513ecc&oe=5C0B92E5

באדיבות הדף המצוין מוזיאון מכבי חיפה

ולגבי המשחק באולד טראפורד - יונייטד בעונה גרועה ביותר תקעה לליברפול מקלות בגלגלי המאבק על אליפות וניצחה 3:1 אחרי מהפך בבליץ של 6 דקות.

6. Nigel de Jong משתמשים של כבוד היכל התהילה

אז בone לכבוד פתיחת הליגה החליטו לפנק אותנו עם טור של אלי טביב, נשים רגע בצד את התעמולה הרגילה שלו ושל האתר הוא מציין שאם יתנו לבב"ז שקט סכנין הולכת להצליח העונה. כן כן, האיש שבעונה שעברה קבע לו הרכבים וחילופים דרך הטלפון ממליץ להנהלה הנוכחית שלו לתת לו שקט. לראות ולא להאמין.

7. Noam77 Member

התוכנית ירדה סופית.

8. Abu George כותרת משתמש מותאמת אישית

האירוניה קפצה ראש לבריכה ריקה מרוב בושה.

9. Telkiyski Member

עם טביבי בתור יועץ לבבז סכנין בכלל יפציצו השנה.

10. Maccabi Diamond משתמשים של כבוד היכל התהילה

זו בעצם אותה תכנית. כותב את זה בשיא הרצינות.

11. DRORIKO Member

לא מבין בשביל מה השאירו את השרון פרי הזאת, ועוד הצמידו אותה לטליה סלנט(המלכה), הוא יכולה במקסימום לצחצח לה את הנעליים.

@עידן444 לחמן עכשיו חוזר בדיוק על מה שאמרת. יובל נעים הציע שערן לוי ישחק מתחת לחלוץ ומסביבו ישחקו שני קיצוניים, אז לחמן העיר לו שבנתניה לא היו קיצונים והקבוצה בעצם נבנתה על ערן לוי(אישית לא יצא לי כמעט לראות משחקים שלכם אז אין לי ממש דעה, אבל מאמין שאתה צודקים)
    הכי מצחיק שאחרי זה יובל עונה לו "אה ככה הם שיחקו? האמת שלא שמתי לב" אתה פאקינג אימנת נגדם מה לא שמתי לב?
    חתיכת ליצן

נערך לאחרונה ב: ‏23/8/18
    yakov_y, EsheD ו-rivaldo אוהבים את זה.
  12. robertocarlos.m Member

ידיעות ספורט הוציאו היום עיתון מיוחד לפתיחת הליגה ובין היתר שני עמודים עם הסגלים של הקבוצות.
    אצל הפועל תל אביב רשמו 11 אליפויות למרות שיש להם 13... לא נראה לי שזאת טעות, משום מה הם לא מחשיבים להם אליפויות מסויימות, מעניין...

13. oFiRzZz Member

זה היה מאוד מביך.. לחמן הכניס אותו לפינה קצת וכשהבין שהוא הוציא אותו חסר מושג הוא ניסה "לחלץ" אותו..
    אה, ושרון פרי הזאת מבינה כדורגל כמו שאני מבין בבדמינטון.

DRORIKO אוהב/ת את זה.
  14. Drama2 הסמל מעל הכל

תראה הבוזגלוס, אסי בוזגלו פרש ושאל את שרון פרי בנוגע לעבודה בפרשנות/ערוץ הספורט,
    הוא אמר משהו בסגנון של 'אני מעולם לא עמדתי מול מצלמה, לא דיברתי למצלמה, לא ישבתי באולפן. צריך להתאמן על כך לפני שאני מתחיל לעבוד'.
    מה הייתה התשובה שלה ? 'כולה ערוץ הספורט, מה אתה כבר לדעת בחייך'.

לא סתם תקשורת הספורט נהפכה לסחלה של התקשורת.

אשכר'ה בגיא פינס וחדשות הבידור יש יותר טאלנט מ200 התוכניות של ערוצי 5, והשדרנים של וואן וספורט1.

לירן אוהב/ת את זה.
  15. DRORIKO Member

יש איזה בלונדה אחת שהגישה בשניהם במקביל, ברח לי השם שלה.

מצב נושא:
הנושא נעול.