בליגה שגם בקבוצות תחתית משחקים שחקנים שבכיף היו נכנסים להרכב של קבוצות צמרת בכל ליגה אחרת. תאמין לי.. אין משחקים שפוגעים בשיווק של הליגה. להפך- זה שמונעים את המשחקים האלו מהצופים, זה פוגע בשיווק
בוני רצה להגיד שרומא במומנטום טוב, כי הם נצחו אותם בליגה (אבל הם בכלל נצחו את לאציו. אין לי מושג מה הוא רוצה).
תרשו לי להניח שהמומנטום של רומא שאליו התכוון בוני לא היה עוזר נגד יריבה יותר חזקה מויקטוריה פילזן. 0-:
מומנטום זה דבר יחסי. לפני שבועיים די פרנצ'סקו היה על הגחלת. עדיין, הניצחון אתמול לא נותן כלום בגלל צסק"א ורומא תהיה חייבת להוציא מול הרוסים 4 נקודות מצמד המשחקים מולם ולפחות תיקו מול ריאל.
4 נקודות נגד צסקא וניצחון בפילזן יבטיח לרומא את המקום השני, בשביל המקום הראשון היא תצטרך לעבוד קשה מאוד. נראה בית מעניין יותר ממה שחשבתי עליו בהתחלה.
בעונה שעברה רומא הפתיעה כשסיימה ראשונה בבית עם צ'לסי ואתלטיקו וזה סידר לה הגרלה נוחה בשמינית הגמר. אולי שוב.
לורנצו פלגריני היה פשוט נפלא בדרבי, הפציעה של פאסטורה רק הועילה בדיעבד. גם אתמול הוסיף בישול. צריך לקבל יותר קרדיט.
קיבלתי הודעת וואטסאפ מנוסחת כאילו מכתבה על כך שמוטי פשכצקי זכה בתביעת דיבה נגד יעקב בוזגלו ובוזגלו חוייב לשלם לו כמה מאות אלפי שקלים. אבל לא מצאתי לזה זכר באתרים. זאת הנפצה?
גם בליגות האחרות יש שחקנים כאלה, וגם בליגות אחרות יש משחקים כאלה שאתה אומר חבל שפתחת את הטלוויזיה. יש משחקים שהקהל הצפוי מחפה על איכות הכדורגל ואתה יודע שכך או כך שווה לראות את המשחקים האלה. 6 שידורים במחזור לדוגמה זה הימור מספיק טוב, במיוחד כשיש לך קבוצות עם קהל רחב יותר מבליגות אחרות.
יש אנשים שמודעים לעצמם והם בסדר. ויש אנשים שחושבים שלוק חיצוני ודיבור מרוהט = ידע. האנשים מהסוג השני, קרי גינצבורג, רק עושים מעצמם בדיחה.