ברור לי שלא. הוא יושב כמה דק' לפני השידור ומשנן את המילים "אמביווילנטי" או "דינמי" ומנסה לדחוף אותן בשידור כי הוא חושב שזה מוציא אותו באור חיובי אולי.
מעניין מה קורה אם ערן זהבי למשל, אחד עם כוח ורצון נקמה כביכול היה מנסה לתבוע את פשכצקי, אם אפשר לעשות דבר כזה, הרי פשכצקי לא מכנה אותו בשמות אלא כביכול ממציא ידיעות או מסלף. גם בן ביטון כתב עליו בעבר, טב"ח הבלם עשה זאת לא מזמן, מה קורה אם שחקנים מחליטים להחרים נניח את העיתונאי הזה, כביכול כשיש משחק של הנבחרת? לגבי יעקב בוזגלו, לא מאחל רע לאף אחד, בשום צורה שהיא, וחבל שייפגע בכיס אבל אולי להבא הוא ילמד כי היו מקרים בהם עבר את הגבול. בנושא אחר, ברגע שצ'רלטון לא מקבלים משחקים לשידור בצ'מפיונס-ליג, וככה זה בינתיים, כביכול קרנו של ערוץ הספורט עולה שוב בינתיים, גם זה משהו.
שמע חבל. לא מעניין אותי באמת מה חושב הקהל, כמו שכואב לי על מה שחושבים מקבלי ההחלטות בתקשורת הספורט. שזה צהוב עדיף על אנשי מקצוע. ולראיה אם פעם היינו מחכים לאולפן צ׳מפיונס או לשער השבת, היום אנחנו באים לכאן במהלך ולפני/אחרי המשחק בשביל להתדיין.
בוני:"אנצ'לוטי זה אחד המאמנים שרונאלדו הכי מעריך, הוא מאמן מצויין והוא טוב בכל מועדון שהוא נמצא" מלר:"כשהוא היה מבאיירן אמרת שהוא יורד מכושרו" בוני(בפנים זועפות):"אני לא אמרתי את זה" מלר:"כשפיטרו אותו אמרת שמשהו לא טוב קרה לו שם" בוני:"יפה שאתה זוכר דברים שאמרתי לפני שנה"
הוא מתנשא על יעקבי וקורא לו "סכמטי" וכשיעקבי מנסה להסביר את עצמו הוא עונה לו "לא אני רוצה לשמוע את אלי". למה אתה המנחה של התכנית שאתה תקבע מי ידבר? חתיכת חוצפן.
יכול להיות שחברי הפאנל החליטו גם שנמאס להם מבוני? לא יכול לראות אותו בלי לחשוב על החיקוי של יצפאן עם הצעיף. קלאסי.
אלי גוטמן בשידור של נאפולי : "אתה רואה את הבעיטה הזו של ורדי? זה למה מנצ'יני בצרות. אין לו דור טוב" כן כי כל איטליה מסתכמת בסימונה ורדי. וכל ורדי מסתכם בבעיטה אחת לא טובה שהוא בעט לשער. כל כך טיפש