קשה לי להאמין שההכנסה של חיפה היא 65 מיליון (על מה זה מסתמך? איך זה מסתדר? אולי אם משוקללים את החסות הראשית, שזה כסף של יעקב שחר, בדו"ח האחרון שפורסם זה היה בהיקף של 25 מיליון שקל, שזה בפער הכי הרבה בליגה, כולל פינגווין, אבל פיקציה מוחלטת). יחד עם זאת, נגיד שזו ההכנסה, זה אומר ששחר משקיע מכיסו כ-25 מיליון שקלים. הפיירפליי הפיננסי מגביל אובדן של עד 30 מיליון יורו בשלוש שנים, היורו היום הוא 3.84, כלומר הממוצע השנתי של השקעת בעלים לא יכול לעלות על כ-38 מיליון שקל. זה נראה לי בסך הכל סביר שזה מה שבילים ישקיע כדי לא להיקלע למצב שמכבי מצאה את עצמה בו ותקע אותה.
התקציב של חיפה גם לא 80 מיליון, חלאס עם השקרים (אני פונה ליחצנים של שחר). אגב, הוא טען שההכנסה של מכבי ת"א 70 מיליון. אין ספק שמכבי ת"א נראית תקועה...
הוא חירטט בגדול. ההכנסה של מכבי תל אביב השנה גדלה והיא אמורה להיות סביב ה-45-50 מיליון שקלים, כי אין אירופה. מכבי חיפה אמורה להיות גם היא באיזור הזה, אולי קצת פחות כי ההכנסה ממנויים ומרצ'נדייז אמורה להיות נמוכה יותר. אני לא מבין למה אתה קורה לזה שקרים, בכל הדוחות שפורסמו התקציב של מכבי חיפה עמד על 75-90 מיליון שקלים. מכבי תקועה מאוד, אך עם בסיס טוב. המועדון לא רכש שחקן מאז אצילי אם זכרוני לא מטעה אותי, למרות הכנסה של מיליוני יורו, ובזמן הזה גם חיפה, גם ב"ש וגם בית"ר הוציאו מיליונים. היו בליגה עסקאות גדולות בלי שמכבי היוותה פאקטור בכלל.
לפי מה ההכנסות של חיפה ממנויים ומרצ'נדייז נמוכה יותר? שקרים, אין סיכוי שהתקציב של חיפה הוא באזורים האלה. איזה דוחות? אין שום דוחות רשמיים, הכל ספקולציות. כל הכספים שמכבי ת"א הוציאה בשנים הקודמות מבטיחים שהשליטה שלה תישאר ויש זמן עד שמועדונים אחרים יוכלו להדביק את הפער.
אחד הטורים הכי מטומטמים שיצא לי לקרוא. באמת. איביץ' זה ליברמן? ליברמן יכול לצחצח לסרבי את הנעליים. הפעם היחידה שליברמן באמת הגיע לעבוד היתה כשהוא היה שומר בארים ברוסיה. יש מצב שמכבי חיפה היא הכחול-לבן של הליגה? / סיפור מחזור
פורסמו דוחות, רשמיים לחלוטין, לפני שנתיים ואחורה. ההכנסות של חיפה אמורים להיות נמוכים משל מכבי ממנויים פשוט כי יש לה פחות ממנויים ומחירי המנויים שלה נמוכים יותר, היגיון פשוט למדי. באשר להכנסות מרצ'נדייז זו הערכה שלי, שמסתמכת על זה שמכבי די בעולם משל עצמה בארץ בתחום, כמו למשל בנושא הרטרו, או הבלאק פריידיי וכד', יש יותר מבחר להשקעה בעניין. ההכנסה של המועדון לפי הדוחות שהתפרסמו בעבר נעה על מיליוני שקלים בודדים לעומת כמה מאות אלפים של חיפה. לא יודע אם אתה שם לב, אבל הפערים בין מכבי לליגה דווקא מצטמצמים, בעיקר כי מכבי נמשכת למטה, זה תוצר של הפיירפליי. הסגל הנוכחי, על אף שמורכב מלא מעט שחקני בית טובים מאוד, הוא מהפחות טובים שהיו למועדון בעשור האחרון.
חחח " די בעולם משל עצמה". ברור. העיקר שאחרי זה כשאומרים שהבחור ההוא מהטוויטר (עם הפערי תרבות עלק) מייצג נאמנה את אוהדי מכבי אתה לא מבין על מה מדובר.
אני לא יודע מי זה צביקה נעים, אבל כשאתם מתנגחים בגיא לייבה זה קצת מצחיק אותי. מדובר בבוקר תואר בתקשורת וסטודנט לתואר שני שרוב עיסוקו הוא עריכה. הטורים שלו מבוססים על זה שהוא בחור שנון שכותב די יפה, מה שהקנה לו לא מעט טראפיק ברשתות חברתיות. אין שם יומרה לטורי עומק. הוא בכלל משקיע את מרצו כרגע בלהשלים את היעד להדסטארט כדי להוציא לאור ספר שכתב, רומן בהשראת חייו כאדם שמתמודד עם מוגבלות פיזית (בעל סוג של שיתוק מוחין).
לא מעניין אותי מה למד ולאן הוא שואף, הוא כותב בעיתון ספורט 0 דברים שקשורים לספורט, רק מתריס, ביקורתי ומתנשא.
- שידור הקלאסיקו: יש הרבה תותחים ב-One - אסי ממן, גל ברקן, רז אמיר. מי אמר שיורם ארבל הוא טאבו שחייב לשדר? נמאס. הוא מעבר לשיא, מעריך אותו על מה שנתן, אבל צריך לחשוב על הצופים. מילא לא ליהנות אבל לסבול? טוני קרוס היה זה שבישל לויניסיוס והוא אמר בהתחלה קארים בנזמה, זה על קצה המזלג, לא נתן שום ערך מוסף, לא בפרשנות ולא במספרים. הוא גם קרא לברזילאי החולייה החלשה ומה עם קארים? דיברו שם על הזאר הפצוע בכלל? ואגב, התקציר גם מביך: חשבתי שלא נעים להם להראות הילוך חוזר להחמצה העלובה של מסי כי הוא אלוהים הרי, אבל אז ראיתי שגם את ההצלה של קורטואה מול ברית'וויט לא הראו שוב. למה? - לגבי ערוץ הספורט הם חייבים להחליט האם רק הרייטינג מעניין אותם והם איבדו כל קשר לספורט באמת או לא. הם לא שמים לב שבכל תוכנית שנייה-שלישית רץ קטע שלהם ברשת על דברים מגוחכים, וויכוחים והקנטות שהן קצת מוגזמות? - קניתי כל יום את Marca ו-AS בספרד. המינימום: 34 דפים. המקסימום: 55, בגלל הקלאסיקו. מתגעגע לעיתון ספורט שזה אתגר גדול בעולם של הרשתות החברתיות והאינטרנט המתקדם, ועדיין. אצלנו - 12 דפים בלחץ, פעם באף פעם.