לא מסכים. אותי עד היום הבובה של שליימה הכי מצחיקה. אגב מיקו גם יודע לחקות את פרימו. כמובן יותר טוב מיצפאן.
הקטע עם יצפאן זה לא עניין של חיקוי מדויק, זה של טירוף. מיקו לא ייתן את זה ולדעתי יצפאן עושה את זה טוב (למרות שבאופן כללי אני לא מת עליו). הבובות חלשות, תמיד היו.
הפרק המלא מאתמול למי שפספס: - זוכר את היום בו התוכנית הזו עלתה בפעם הראשונה, שאמרנו 'איך לא חשבו על זה קודם' עם כל הכבוד למכבי תל אביב של הגלאקטיקוס בארץ נהדרת או "אופסייד" שזה ממש ישן. מישהו יודע מה הרייטינג של אתמול? - הדבר שתמיד הכי מרתק אותי זה איך אלה שמחקים אותם מגיבים, מת לשמוע תגובה של מודי בראון. - הייתי רואה "בובה" עם חבר קבוע מהצבא, הוא תמיד התלהב מברלד, אני אוהב אותו בעיקר כשימי ריגר או יהודלה, הבדיחות עצמן או 'ימינה ת'צלם' פחות הצחיקו אותי. - שוקו גם כן לא ממש מצחיק אבל הוא אחלה גבר והוא צריך להיות שם וכנראה שיש לי בעיה לצחוק ממנחה, כמו אייל קיציס מארץ נהדרת. - מבחינת הבובות: המשפטים של אלי אוחנה גאוניים, "בריא זה בריא - חולה זה חולה" וכל מיני כאלה, הבובה שלי היא בול. - אני גם חושב שחוץ מהטקסט היה אפשר לשכלל את לחמן, לבובה של אלי אילדיס אני לא ממש מוצא עתיד. מעניין אם יעשו בובה של איביץ'. - לא חושב שמיקו צריך לבוא על חשבון יצפאן שהוא גאון ואני עוד זוכר את עצמי כילד עושה בכיתה את החיקויים שלו של אריק שרון וערפאת וכאלה. קצת צורח יותר מדי אבל זו המטרה. אוהב את החיקוי של פרימו. בגדול הם כל עונה מתעלים על עצמם, אני זוכר עוד שאהבתי את פרוספר "ילד רע", בכל עונה יש דמות שגונבת את ההצגה והופכת להיות 'הכי טובה במסך', בעונה הקודמת זה היה פאדי יחד עם רז זהבי.
אחלה פרק, לחמן אכן היה צפוי, זהבי מיחזר את הקטע של פוסי כוסי, מודי היה גאוני וברלד הביא אחלה יציאה עם החיקוי של הילד הגמור הזה מהסרטוני ברכה עם השורת שיר שלו. אבל חייבים להחזיר בפרקים הבאים את פאדי מוסטפא
אני יודע שלא אמרת מצחיק. אני מציין שמלא בדיחות שם זה בדיחות "פוסי כוסי" וזה סתם הופך את התכנית לבינונית.
כן הוא נהיה די צפוי, אבל נקודתית את הקטע שהוא הדליק את האולפן שסוף סוף האיחוד הגיע והם קראו לקבוצה כוסי פוסי הוא כבר עשה. זה היה בפרק שהביאו את אלונה לחגיגות אליפות של בש אאל"ט
חייב להגיד שחוץ מהפרקים של הNBA עם טלפז שהם פרקים נהדרים, הפסקתי לשמוע את פודקאסט "הפודיום" של יוסיפון. למה? כי זה נהפך לפוד שכל פרק בו הוא רק על מכבי תל אביב אז יאללה נמאס
אתם משפריצים קצף מהפה מרוב שנאה אם זה מה שיש לכם לומר על הפודיום. אם כבר יש הטייה בפודקאסט הזה, ולא חמורה או מפריעה, היא לכיוון הפועל תל אביב, מדברים עליהם המון (שלא במפתיע, מורכב משני אוהדים ועובד של הפועל). איזה מכבי ואיזה נעליים? כי יש פרק (מצוין) עם מורן מאירי? רובו בכלל על נושאי משפט והתאחדות.