די זהו ביטלתי את ערוצי הספורט אחרי שמנהלת הליגה אמרה שהליגה תחזור בעוד לא פחות מחצי שנה חבל על הכסף לשלם 70 שקלים בחודש בשביל שידורים חוזרים Sent from my SM-N960F using Tapatalk
בהמשך למה שכתבתי עכשיו קראתי שבפרטנר ביטלו את החיוב על ערוצי הספורט והשאירו אותם פתוחים בחינם ללקוחות הערוץ פשוט חוצפה שהוט עדיין מחייבים על הערוצים האלה ושאני כלקוח צריך ביוזמתי לבטל אותם כמו שבשדה תעופה המסעדות והבתי עסק הפסיקו לשלם שכירות ככה על אותו עקרון הוט צריכה לבטל אוטומטית את החיוב שאו באחריות, אין לכם מה להראות, רק שידורים חוזרים קחו אחריות בטלו את החיוב מיוזמתכם Sent from my SM-N960F using Tapatalk
מבחינתי שמשהו כמו שעובר על הפועל באר שבע עובר באהלן אהלן שם בשביל לדעת מה אלברמן הפליץ אז מוציא את החשק. הרי מה שאנחנו רוצים לשמוע הוא סובייקטיבי, אבל יש לנו פוד אוהדים מצוין "גמלים מדברים"
זוכרים בתיכון שהיה לנו מחוייבות אישית? שהיינו צריכים להתנדב עם אוטיסטים כדי שלא ישאירו אותנו כיתה. אז מודי בראון עם בוני גינצבורג.
מהאזנה קבועה לפודיום אני יכול לומר שאורי אוזן הוא מאוד פרו ב"ש, כבר כמה שנים. עד כמה הוא פרו ב"ש? בתחילת העונה הוא אמר שיש להם קישור טוב יותר מאשר זה של מכבי ת"א או משהו בסגנון. * השערה שלי: פילל לג'וב שם במחלקת הנוער או כעוזר מאמן בבוגרים.
בימים האלה אין כמו נוסטלגיה ולא מעט כתבות של התקשורת מתרכזות בציונים של משחקי עבר בהתאם לתאריך. אז כמובן שלפני שלוש שנים נערך קלאסיקו עצום, מסי כבש ברגע האחרון ובארסה ניצחה 3:2 בברנבאו. המשחק לא שודר, ערב יום הזיכרון, זה באמת אחד הקלאסיקוס הגדולים ומשחק שהיה בו הכל. גם בלי ניימאר המושעה, האלופה המכהנת נראתה טוב. ריאל השוותה בעשרה שחקנים עם המחליף חאמס. כמובן שזה מרתק לכתוב על עוד יום גדול של מסי וזה מביא טראפיק. מה הבעיה? בתאריך הזה ה-23 באפריל היו עוד שני משחקי ענק בליגת האלופות שאף אחד לא מזכיר. - באיירן מינכן פירקה 0:4 את ברצלונה בעונת הטרבל. אז נכון שצמד של מולר זה פחות "סקסי" ממסי, ועדיין זה היה מופע של כדורגל, בארסה הייתה אומללה. - עוד אחורה - רבע גמר 2002/03, השלושער של רונאלדו נזאריו נגד מנצ'סטר יונייטד באולד טראפורד במשחקו הגדול בקריירה, האנגלים ניצחו 3:4 אך לא העפילו והקהל ידע למחוא כאפיים לכוכב גדול כשהוחלף. הצמד של בקהאם, כדורגל אדיר מצד שתי הקבוצות...
אני דווקא חושב שהפודיום די נייטרלים, אין לי מושג את מי יוסיפוביץ אוהד, אוזן די אובייקטיבי, אפילו ניר צדוק למרות שאוהד את הפועל מאוד אובייקטיבי