יש לך איזו הוכחות לכך? באיזה עונות הפועל הייתה הכי עשירה? אפשר איזה מקור שכתוב בו שתחת מפאי ועד תחילת שנות ה-80 הפועל הייתה הקבוצה הכי עשירה? אפשר איזה הוכחה לזה ש"להפועל תל אביב היה כוח משמעותי מאוד"? במה הכוח המשמעותי מאוד הזה התאפיין? אתה יכול פעם לענות על שאלות במקום לזרוק משפטים לאוויר?
ממה שספרתי היחידים שעובדים בערוץ ונמצאים ברשימה הם שלמה שרף, אלי גוטמן ואלון מזרחי. שרף עם כל זה שאני לא סובל אותו הוא עדיין אחד מגדולי המאמנים שהיו פה. אלון מזרחי הוא מלך השערים של הליגה. על גוטמן אפשר להתווכח אם הוא צריך להיות(בטח כשדוביד שוויצר בחוץ) אבל גם פה אני יכול למצוא היגיון. לעומת זאת את בוני גינצבורג הם השאירו בחוץ שזה מראה לך שפוליטיקה לא היתה כאן. גם זה שהם הכניסו את צביקה שרף, שלדעתי גם לא היה צריך להיות שם, למרות שעזב את הערוץ בטונים צורמים, מראה שלא היתה פוליטיקה..
גם דגו עובד בערוץ (פרשן במשחקי נוער) וגם הוא ברשימה. יש עשרות שחקני עבר שהייתי מכניס לפניו איך רוני רוזנטל לא ברשימה
איזה קריירה עשה רוזנטל לעומת זהבי או דגו בחייך. איך הם לא שמו ברשימה את דני אבדיה? הם מצדיעים לו 24/7 ועכשיו פתאום לא?
גם אני תהיתי למה רוני רזנטל לא ברשימה. דגו אני מניח בגלל שהוא פורץ דרך בקהילה האתיופית וכאלה. אגב הייתי מת להיות זבוב על הקיר בבית של שייע כשהוא גילה שהוא לא ברשימה.
באמת מעניין. הרבה דברים לא ידעתי. יכל להפוך לישראלי הראשון בצ'מפיונס כבר ב - 1996 ולא ב- 2001. מה שכן הוא טעה - מוסטובוי הגיע יחד איתו וקארפין הגיע עונה אחר כך. מוסטובוי סיפר שהתשתית בסלטה הייתה עלובה - מגרש אימונים, חדרי הלבשה. שיפרו את זה עם השנים.
חיים רביבו סיפר גם בערוץ של הליגה הספרדית על כך שהוא היה בדרך לריאל מדריד בקיץ 1999 ("ג'ון טושאק רצה אותי, אמר לי לבוא, נשיא סלטה הסכים לשחרר אותי רק תמורת סעיף השחרור - 18 מיליון יורו, וריאל הייתה מוכנה לשלם 12 מיליון יורו") ולברצלונה כעבור שנה ("הכל היה מוכן, אבל המאמן עזב"). לאחר מכן הוא נאלץ לעזוב דווקא לכסף הגדול של טורקיה. ******* אני אישית לא מאמין לדיווחים האלה, לא לו וגם לא לברקוביץ' - ריאל רצו אותו ואז החתימו את זידאן. בכל מקרה, שניהם היו יכולים להיות שחקני ספסל שם כנראה מבחינת איכות הכדורגל, אבל בטח שלא יותר. ואין להם את האופי כמו מוניטיס, מקמנמן ואחרים לעלות לרבע שעה. אולי יוסי בניון היה מתאים יותר. הייתה לרביבו עונת שיא אחת בסלטה, ב-1998/99. העונה האחרונה שלו שם הייתה חלשה. חבל שכשפרש לא נתן צ'אנס אפילו לשנה שלמה באשדוד והרים ידיים כבר באמצע.
מדהים כמה תקשורת הספורט פה זה פח שתן ואיך אתר כמו וואן הוא בעצם מכביתון לכל דבר. נראה שכל ילד מפגר עם חולצה צהובה הופך שם לכתב לענייני מכבי ת"א. אני כמובן מדבר על רז אמיר הכתבלב-אוהד ועל ירדן בלחסן העוזר-אוהד שכל יום בערך מעלים לנו כתבה אחרת על כמה איביץ' ענק או על איזה כשרונות גדלים בלה מיצייה. גילוי נאות כמובן שאין. פח אשפה.
על מה למען השם אתה מדבר? אדיר קורדובה הוא כישרון יוצא מן הכלל. במהלך העונה הוא זכה למעקב של סקאוטים רבים ממועדוני עילית באירופה והותיר על רובם רושם חיובי. אנשי מקצוע מהבכירים בארץ מעריכים שבעתיד הלא רחוק נראה אותו משתלב בקבוצה הבוגרת של מכבי