אין לי שום דבר נגד ערבים(כן יש לי כלפי הפלגים הקיצוניים שלהם) הכוונה שלי לא היתה לרדת עליהם חלילה אלא לתאר מציאות של בריחה המונית מחיפה(קיים אגב גם בירושלים)
שזה מצחיק שאתה מתלונן על "כתבים של חיפה" בתקשורת ה"ארצית" כשבפועל ה"ארצית" זה בכלל ת"א. מלכתחילה התקשורת הארצית היא שלכם.
התקשורת הארצית משדרת מתל אביב והסביבה (בגדול הרוב בכלל בהרצליה) כי מדובר במרכז העסקי והכלכלי של ישראל, זה לא הופך אותה למחוזית. אני לא חושב שקיים מקום בעולם בו גופי התקשורת הארציים לא יושבים בעיר המרכזית במדינה.
ושוב, המרכז (כלומר ת"א) זה בעל הבית. הייתי אומר שזה בדיחה שאוהד מכבי ת"א בוכה שהתקשורת של חיפה, אבל אני כבר יודע איפה אני חי.
ממש לא מסכים איתך אורן. המרכז הניהולי אמנם בתל אביב אבל זה לא משפיע על הסיקור. אני לא חושב שחיפה, ביתר וב״ש מקבלות פחות סיקור מהתל אביביות.
מעניין שמאלופת רומניה ואלופת ליטא הם קיבלו 7 ב-4 משחקים. אבל איזה יופי אסתטי. עלק אוהד הפועל. הבנאדם בסינדרום שטוקהולם. נשמע שהוא ראה את הדרבי ורק חיכה לחילוץ של דן גלזר בדרך לשער נוסף שלהם.
מביך. מכבי הזאת תעבור גג סיבוב 1 וגם זה רק בגלל שהולכים לשחק ללא גומלין, מה שמעלה את הסיכויים של כל הישראליות הפעם. מעלה ל20% העפלה בכל סיבוב.