דיון התקשורת - 2019/20

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י danielone, ‏24/7/19.

1. Telkiyski Member

ראיתי קצת יותר מתקציר (מודה שנהניתי).
    עזוב, מכבי יכולים לספר עד מחר שהם עפו בתסריט בדיוני לקבוצה ברמה של בני לוד, זה ממש לא ככה וזה גם מוכח בתוצאות של סודובה מול קבוצות אחרות באירופה.

אתה רוצה להיות שמח? סודובה של אותו קיץ עוברת גם אתכם בלי בעיות ולהפועל ת"א בכלל הם נותנים לדעתי איזה 3-0 ו2-1 או משהו בסגנון. גם אותנו הם היו מעיפים אם זה עושה לך טוב.

2. חייל שוקולד משתמשים של כבוד היכל התהילה

הוא עיתונאי ספורט, הגיוני שיפרגן למכבי אחרי שהם לוקחים אליפות מרשימה סטטיסטית. אם אני הייתי עוסק בתקשורת ספורט הייתי מבין שלפעמים אני אצטרך גם לפרגן ליריבות של הפועל כי חלק מהתפקיד זה להיות אובייקטיבי ולא רז שכניק. אתה יכול לא להסכים איתו, אבל יש הבדל בין לא להסכים לבין להגיד שהוא לא אוהד(לפחות ככה זה היה נראה בהודעה המקורית), סובל מתסמונת שטוקהולם, מתרפס בפניהם וכו'. כולה עיתונאי שמתנהל במקצועיות ונתן את דעתו.

נערך לאחרונה ב: ‏29/6/20
    oFiRzZz ו-Maccabi Diamond אוהבים את זה.
  3. קשר שמאלי Member

הם עפו מול קבוצה גרועה להחריד, זה מביך לא פחות מההפסד שלהם לקבוצה ההיא מאנדורה שאני לא זוכר את שמה

orimor2212 אוהב/ת את זה.
  4. Telkiyski Member

אוקיי, זכותך מן הסתם לחשוב ככה.
    אני פשוט רואה את זה כמשהו קצת מוגזם.
    אגב הוא לא באמת "עיתונאי ספורט", הוא פרשן מטעם עצמו בערך, משתתף בפודיום ומעלה ציוצים בטוויטר.
    זה לא שהוא איזה פרשן של וואן, ספורט 5 או וואלה.
    יותר חבר של יוסיפוביץ' שבא איתו לפודיום לקשקש קצת על דור מיכה ואילון אלמוג.

בפוזיציה כזאת להיות אוהד הפועל ולפרגן להם כ"כ כאילו הם עברו את סביליה ושחטאר בדרך לרבע גמר הליגה האירופית נראה לי מופרך קצת.

5. orimor2212 מיטשיסט, יועץ תקשורת לשר בן מנספורד אטבריאן

1. גם בארץ היו למכבי החמצות הזיה, כולל מול שער ריק. את השער הראשון שלהם הם כבשו בספק עבירה, את השני מקרן עם הבטן, השחקן המהולל בכלל לא הצליח לבעוט וזה פגע בו ונכנס.
    2. מצבי בעיטה נוחים? אל מצבים של 4% גול בערך. אתה שופט שני משחקים שבבירור לא ראית (תקציר, ועוד ישראלי? אתה צוחק עלי?). הגול הראשון זה לקלטת פספוסים, בעיטה שלא רק הוסתה אלא גם תפסה קשת בדיוק מעל השוער ונכנסה כשהיא מגרדת את המשקוף, השני זה כדור קל לשוער לפינה הרחוקה מזווית קשה שהוסת לפינה הקרובה.
    לא זכור לי גול של מכבי מדיפלקשן לאחרונה, אגב. בטח לא כאלה. מכבי בעיקר סופגת ככה.

6. orimor2212 מיטשיסט, יועץ תקשורת לשר בן מנספורד אטבריאן

הוא עיתונאי בספורט הארץ. אתה כל כך עצל ומקובע על קשקוש שבכלל לא ראית שהציוץ הזה הוא טיזר לטור שלו בהארץ.

oFiRzZz אוהב/ת את זה.
  7. חייל שוקולד משתמשים של כבוד היכל התהילה

@Telkiyski

הוא כותב גם בהארץ כבר שנים, אני זוכר טורים שלו עוד מתקופת הדאבל.
    חוץ מזה שבימינו להיות בפודקסט עם פופולריות של הפודיום זה כנראה יותר מלהיות איזה כתב רנדומלי בוואן או בספורט 5.

8. orimor2212 מיטשיסט, יועץ תקשורת לשר בן מנספורד אטבריאן

שא ברכה. אם לא הייתי מכבד אותך הייתי קצת בוטה לאור הדבר הזה.

9. Maccabi Diamond משתמשים של כבוד היכל התהילה

מסכים מאוד ורוצה לחזק אותך.
    כמי שמאוד מעריך את מנצ'סטר יונייטד (לא מרגיש שאני יכול להגדיר את עצמי לגמרי אוהד, אבל היא לבטח הקבוצה המועדפת עליי בליגה האנגלית), אני מרגיש שהתרשמתי מאוד מהאליפות של ליברפול. לנצח בדרך כזו משכנעת ועוצמתית זה מרשים, לא משנה מי זו הקבוצה. אני יכול לאהוב את העובדה שזה קרה ואני יכול שלא לאהוב, אבל בוודאי שאתרשם מזה.
    לו הייתי משתתף בתכנית כלשהי, בוודאי שהייתי מפרגן להם. יכול להיות שהייתי מציף את הזווית האישית והרגשית שלי ואומר שמצער אותי שזה המצב ואולי גם לא הייתי מציף את זה, אבל כאוהד כדורגל בטוח שהייתי נשמע מלא הערכה כלפי מה שהם עשו.

חייל שוקולד אוהב/ת את זה.
  10. Morientes Member

הוא ליטרלי הסביר לך למה זה מקרי.
    ברור שיש אשמה גם עלינו, וברור שפתחנו את העונה גרוע.
    אבל אנשים חייבים להבין שבמשחקי נוקאאוט הכל יכול לקרות, ראיתי כבר קבוצות גרועות יותר מנצחות קבוצות חזקות יותר מאיתנו זה דבר שקורה.
    אגב כל התצוגות האלו הם מה שגרמו לאיביץ לשים דגש על ההגנה, אז לפחות משהו טוב יצא מזה.
    כל אדם שראה את צמד המשחקים ומבין טיפה טיפה בכדורגל, יודע שאנחנו הקבוצה הטובה יותר.
    גם אם לא הייתי מכיר את הקבוצות, הייתי אומר שהטובה יותר זו מכבי אבל היא פישלה במשחק הזה.

אגב גם שהדחנו את באזל היה בזה גם הרבה מזל ומקריות, בסופו של דבר נגיחה בדקה האחרונה של המשחק, וזהבי עלה לגובה שבחיים לא הייתי מצפה ממנו(גם אז משחק הראש שלו היה הרבה פחות טוב).

לא נראה לי שמישהו אומר אה מכבי של אותה עונה הייתה טובה יותר מבאזל, זה די ברור שלא.

11. Telkiyski Member

תראה שוב את הגולים של סודובה, בעיטות מתוך הרחבה.
    מצבים של 4% גול? מעניין אותי לפי מה קבעת את זה.
    אני לא שופט שני משחקים אלא 4, למען האמת 6 כולל סרפסבורג.

מה זה משנה שהם הבקיעו מקרן? זה לא חלק מהמשחק? "ספק עבירה", נו באמת.
    אגב גם סודובה החמיצו בארץ. עלק לקלטת פספוסים.

12. Telkiyski Member

עצל כמעט כמוך כשסיפרת לנו איך היו ידיעות בקוריירה על אילון אלמוג ויוני בלי שטרחת לבדוק שהן באמת קיימות.

ולעניין -אכן שכחתי שהוא כותב בהארץ. איך אתה אומר שאחרי שאתה מקשקש? "מתנצל זה ברח לי מהראש".

13. Telkiyski Member

חח.
    1 זה קרה לכם ב-3 מפגשי נוקאאוט
    2. לא עפתם על שערי חוץ בדקה 90, עפתם במצב שגם עוד שער אחד לא היה עוזר לכם.
    3. גם אני ראיתי קבוצות גרועות מדיחות קבוצות טובות, אבל ברגע שהקבוצה "הטובה" מודחת לקבוצה "גרועה" כמה פעמים רצוף - כנראה שהיא לא כזאת טובה.
    4. "גרם לאיביץ' לשים דגש על הגנה". כן כי אל תשאל בחודש-חודש וחצי הזה של סודובה וקלוז' ספגתם בכמויות מיריבות ישראליות בליגה ורק אחרי תקופה ההגנה התייצבה (ספגתם 0 שערים בסיבוב שלם בתחילת העונה, אותה תחילת עונה שעפתם בה לקלוז' וסודובה).
    5. תמיד אפשר באופן כללי במשחק כדורגל לספר איך הקבוצה הפחות טובה נצחה, איך "דברים קורים בכדורגל" ואיך היינו אמורים לנצח 3-0 ונגמר 2-0 להם. אפשר. בפועל זה קרה לכם לא פעם ולא פעמיים אז ה"מקריות" קצת פחות מובהקת.

14. DRORIKO Member

פתחתם את העונה עם שיא משחקים בלי לספוג, שיא שאתם כמובן לא מפסיקים לנפנף בו. המחזור הראשון של הליגה היה בסך הכל שבוע אחרי סודובה, אתם לא יכולים להגיד שנגד סודובה ראינו מכבי אחת ובליגה פתאום הופיע מכבי אחרת.

oranfu ו-Telkiyski אוהבים את זה.
  15. orimor2212 מיטשיסט, יועץ תקשורת לשר בן מנספורד אטבריאן

מכבי פתחה די בצליעה, למרות שלא ספגה. לא פתחנו טוב.