הוא טרחן ומעיק בקטע אחר. שום דבר לא קשור לשום דבר אצלו, הכל עניין של מזל ומקריות, אז בשביל מה לנהל דו שיח בכלל? יש לו כישרון בלחבר אנקדוטות בצורה קומית, אבל זה לא שווה את זה שהוא נמצא שם רק בשביל להרוס כל דיון מקצועי שאוזן ויוסיפוביץ' מנסים לייצר. עדיף להביא "אנטגוניסט" שיש לו רצון לתרום לדיון מזווית אחרת.
יצא לי לשמוע פודקאסט שלו ושל אורי אוזן. בעיקרון מה שעניין אותי זה לשמוע את התובנות של אוזן אבל הצדוק הזה כל הזמן נדחף עם ההתחכמויות שלו. זה היה מעצבן. אני מניח שאם ליאור היה שומע את הפודקאסט הוא היה אומר בדיוק ההפך
אני בדרך כלל אוהב לקרוא את ההודעות שלך גם אם אני לא תמיד מסכים עם התוכן, ההודעה הזאת היא אחת ההזויות שאי פעם יצא לי לקרוא כאן, ואני נמצא כאן משנת 2003. עדן בן בסט ותומר חמד היו בזמנו שחקני ספסל במכבי הרצליה, אתה יודע איזה התנפלות של קבוצות מהעולם הייתה שרצינו למכור את אושרי אלפסי? צ''יבוטה... מצחיק
הפסד בגביע השוקו באדי והתקשורת חוזרת לחתוך את איביץ'. שאיתי ימשיך לספר לנו כמה שהיא צהובה. הקסם פג? איביץ' שוב עומד למבחן במכבי ת"א
וואו איזו כתבה חותכת אל תשאל. עושים לו ממש את המוות פה. אם התקשורת פה לא הייתה צהובה אלא אפילו נייטרלית היו צריכות לרוץ פה 19 כתבות חריפות בהרבה מזו אחרי שהוא הצליח לעוף לקבוצה מליטא (כשפחות משנה קודם עף לקבוצה נורבגית). אבל התקשורת צרצרים. את ב"ש שעפה לפיינורד שחטו הרבה יותר מאשר את מכבי שעפה לקבוצה מפאקינג ליטא.
גם אם לא תסכימו על השחקנים שציינתי, האם זה לא נכון שמכבי מוכרת בשנים האחרונות הרבה יותר מאחרות, ברמת הסכומים ובכמויות? אין לזה השפעה?
אתם מוכרים בעיקר שחקנים זרים שבאו לישראל ועלו לכם (העברה ושכר) סכומים שאף קבוצה אחרת בישראל לא יכולה לשלם (סה, סקריונה, הטלבע והאיסלנדי למשל). ואז אחרי זה אתם מוכרים לאיזה רוסטוב את האיסלנדי ב60% ממה שקניתם אותו ואת סקריונה מוכרים לאיזה קבוצה בטורקיה אחרי שעלה לכם מיליון יורו בעונה. איזה מכרה יהלומים. מדהים.
לא דיברו על ההדחה לליטאים כמעט בכלל. הכל ליטופים ודיוני "מה לא עובד במכבי" וכאלה. אתה יודע טוב מאוד למה אני מתכוון, תעשה לי טובה.
יש כתבה בווינט לקראת המחזור הקרוב, ושאלו 'מי היחיד בארץ ששיחק גם בביתר וגם במכבי' האופציות הן מלמיליאן, נמני, בנין, כל התשובות נכונות. הייתי מניח שהם התבלבלו בניסוח השאלה, אבל גם אם והם התכוונו 'מי מהבאים' ולא מי היחיד עדין יש שם את מלמיליאן ונמני. אז אני באמת לא מבין מה קרה שם
התוויות שמדביקים בתקשורת הארצית לאנשים היא בלתי נסבלת התקווה: על החשיבות של הצלחת יוסי בניון אין נוכל מקצועי גדול יותר משפיגל בין הישראלים.
מה פשר הדבר? ספורט 1 מפרסמים שידורים שמשודרים בערוצים המתחרים.https://uploads.tapatalk-cdn.com/20190928/11c279acd379642299f33f4ff7e0a36c.Xxx Sent from my SM-A530F using Tapatalk
כל הכבוד להם. אגב באתר של ערוץ הספורט שנים מפרסמים משחקים מערוצים מתחרים, לא יותר מדי כמובן, אבל מפרסמים.