אמר שיש אנשים שלא ראויים ללבוש את הנבחרת. נאתכו אמר לתת ביקורות זה בסדר השאלה איך. אגב, כזה ברור שהעלו את נאתכו בשביל לריב עם בנין, אין להם כבר על מה לדבר.
בעקרון אני מסכים עם נאתכו. איך שבנין מעביר את המסרים שלו היא בצורה אגרסיבית ובוטה. הביקורת של בנין היא לא עניינית וספציפית לגבי משהו אלא באה במטרה לפגוע בנאתכו באופן אישי, בתור מאמן כדורגל גם אם כושל אני מניח שהוא יכול להפיק יותר מזה. בכל מקרה בן אדם קטן כמו בנין ישאר בן אדם קטן
טל בנין מאז ומעולם היה אפס. מרמור מהלך ומאמן כושל. לא יודע איך כישלון כמוהו יכול לבקר מאמן אחר או לפרשן משחק כדורגל. אין לו מושג מלבד ביקורת ארסית, לא עניינית בוודאי שלא מקצועית.
טל בנין היה מת לקריירה כמו של נאתכו, עם כל הכבוד ל-3 עונותיו בברשיה. ובלי קשר, אפשר לחשוב שטל בנין לא הפסיד פעמיים בקפריסין, אפשר לחשוב שטל בנין עשה משהו שונה כלשהו בכלל עם נבחרת ישראל. די כבר עם כל האידיאליזציה הזו שעושים לנבחרת של לפני 20 שנה. אפשר לחשוב שהם עשו משהו חוץ מלעשות פליאוף ע"ח אוסטריה הגרועה בכל הזמנים (שקיבלה תשיעייה בספרד).
כל הכבוד לערוץ הספורט שמפמפם כל חצי שעה את הראיון הבלעדי הזה והגועל הזה שהם הצליחו להביא. ערוץ מחליא .
אין כמו אבי נמני. מביע את דעתו בצורה יפה כל כך ואומר את האמת, לא מתנשא. בכלל תמיד כיף לצפות במשחקים שהוא מפרשן Sent from my SM-N960F using Tapatalk
תרשו לי להוסיף שכל התקשורת כמעט one+ sport5. הם חבורה של אפסים שלא הגיעו לכלום עם הנבחרת ומלכלכים מפה ועד קאטר. מראשי הערוצים ועד הכתב הזוטר. על בנין כתבתי קודם, הוא מדבר על המנון ? אני בטוח שמשפחתו תרמה פחות ממשפחת נאתכו למדינה. טל בנין כמו מוטי פשכצקי זה בן אדם שצריך להוקיע מהתקשורת
צנציפר ורז זהבי מעלים את השניים לקו ומחממים את נאתכו וטל בנין האחד על השני בזמן שידור, אפילו בגיא פינס לא יעשו כזה דבר. תקשורת הספורט כאן זה הדבר הכי מחליא שיש במדינה הזאת, רמה נמוכה כזאת אני לא זוכר. טל בנין חתיכת אפס, כישלון מהלך מהיום שפרש ממשחק שרק מחפש איך לחזור לתודעה בדרכים לא דרכים כי בעשייה הוא לא מסוגל לעשות את זה. השתלחות כזאת בשחקן על רקע אישי זה חוסר כבוד וגועל נפש. חבורת מגעילים.
זה עצוב אבל אני די בטוח שבתקשורת הספורט בישראל (כתבים, פרשנים, שדרים, עורכים, מגישים) יש יותר אפסים מאשר אנשים ראויים. כולם אפסים, בכל תחום. הפרימואים וההללים ("הפרשנים"), כל הטל בנינים ונמנים ("פרשן-שחקן עבר" שלא הביאו את הנבחרת לכלום), כל האנשי ערוץ הספורט האלה שמצד אחד יגידו כמה הם נגד אלימות ומצד שני יעלו לקו את ביברס וטל בנין בכוונה. גועל נפש.
אין בזה שום רע. הוא סוכן שחקנים מקצוען והעבודה בתור פרשן עוזרת לו מאוד לדעתי להכיר יותר שחקנים בעולם להשתפר עוד ועוד במה שהוא עושה, להישאר בקיא ולהעשיר את הידע שלו Sent from my SM-N960F using Tapatalk