דיון התקשורת 2021/22

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Maccabi Diamond, ‏25/7/21.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. EsheD משתמשים של כבוד היכל התהילה

ריאל מדריד מחפשת מחליף למודריץ, איך הוא לא מועמד ?

2. Sturridge Member

modric19 ו-oranfu אוהבים את זה.
  3. Telkiyski Member

תראה עמרי באיזו קלות הוא משתלב בתמונה של הכתבה.
    זו תמונה של שחקן בוגרים.

4. Clock End Stand משתמשים של כבוד היכל התהילה

חבל חבל זה כל כך פוגע בו. עולה צעיר בהרכב של קבוצת צמרת, נראה לא רע בכלל ובמקום לתת לו את השקט שלו פשוט אונסים אותו מנטלית.

בגדול אני בעד הפעלת לחץ מבוקר וציפיות עבור צעיר על מנת לחשל אותו ולשים את הפן המנטלי במבחן. אבל זה צריך לקרות דרך המאמנים, הקבוצה, גם לחצים טבעיים שמגיעים מהמשפחה ולעיתים בלתי נמנעים. אבל האוננות התקשורתית המוגזמת לא תתרום לזה. לצד כל הכתבות לא ראיתי כתבות שמבקרות התנהלות הקבוצות הישראליות. כתבות שיבקרו החלטות כמו של הפועל תל אביב וסניור במשחק הנוער לפני חודש, הבאת רכשי פאניקה של מכבי תל אביב במקום שילוב מוקדם של שחקני נוער, חיפה שהביאה גופה כמו שהר ומשאילה שחקני התקפה מוכשרים, התנהלות הנבחרת הצעירה, התנהלות כל הקבוצות הישראליות ושילוב הצעירים באמת ולא הצעירים שהתקשורת מהנדסת בדמותם של שחקנים בני 23 24.

ההייפ מזכיר לי את איילון אלמוג, על זה נכתב הטוב בדורו וגם על זה, על זה נכתב מילאן ועל זה אייאקס.

רק אחרי שצפיתי בו חצי עונה מהיציע, יותר מכל אוהדי מכבי תל אביב בזמנו בכדורגל בוגרים, הבנתי את הבלוף. בגלוך לא צפיתי ועל כן אני לא רוצה לנתח מקצועית, רק מקווה בשבילו שיברח כמה שיותר מהר לליגה טובה יותר, כי רק ככה הוא ימקסם את היכולת. זה מוכח שככל שנתקעים בליגה הזו אז מסתרסים. ראינו את זה עם עבדה, סולומון שהתנפח פיזית והשתפר מאוד בהבנת המשחק וזה לא מספיק. בשביל עתיד טוב יותר זאת צריכה להיות המטרה. הגדלת מענקים לסגלים צעירים יותר, אגף שילווה מצטיינים צעירים בהוצאת דרכונים אירופים, הגבלות על חוזי צעירים או לא יודע מה.

כרגע יש שחקן לכאורה מוכשר מאוד, בן 18 עם 80 דקות בוגרים בלבד וחוזה לעוד שנתיים בלי סעיף יציאה. הימור שלי שהמצב הזה עוד יחמיר בדמות חוזה חדש עד פתיחת העונה הבאה.

נערך לאחרונה ב: ‏13/4/22
    oranfu אוהב/ת את זה.
  5. Telkiyski Member

שכחת באמצע את דניאל פרץ.
    אצלם אתה אוטומטית כוכב על.

6. Iker Casillas משתמשים של כבוד היכל התהילה

אפילו ממשחק בודד שצפיתי בו אפשר לראות שכן יש לו טיפול טוב בכדור והטכניקה שלו עדיפה בהרבה על של רוב השחקנים בליגה. בזה צריך להפריד אותו מכל המתן חוזזים והיונתן כהנים למיניהם.

האם הוא מספיק חכם, מנטלי וחזק פיזית כדי שייצא ממנו משהו זה אי אפשר לדעת כרגע כמובן.

7. orimor2212 מיטשיסט, יועץ תקשורת לשר בן מנספורד אטבריאן

נדב צנציפר הוא האחרון בתקשורת הישראלית שיעשה משהו בשביל יח"צ למכבי תל אביב. בסך הכל מקרה נוסף שבו הוא רוכב על גל וממציא משהו.

@Iker Casillas
    לשים את חוזז ויונתן כהן באותה שורה זה כמו להזכיר את מריאנו דיאס ואת רודריגו באותה נשימה, לבל שונה לחלוטין. אם חוזז לא גדל במכבי הוא איפשהו בין חדרה לנוף הגליל היום.
    מסכים שגלוך פוטנציאל משמעותית גדול יותר.

8. סמואל אטו Member

זה מה שיש, זה עליו להתמודד עם הדבר הזה. זה המקצוע.
    הוא לא הראשון ולא יהיה האחרון.

oranfu אוהב/ת את זה.
  9. Clock End Stand משתמשים של כבוד היכל התהילה

לא מבין את התגובה הזאת. הרי כתבתי שזה נכון וטוב לבחון מנטליות של שחקנים צעירים עם לחץ הן תקשורתי והן משפחתי ומבעלי המקצוע. אתה מציג את זה כאילו הדעה שלי מנוגדת.

כתבתי שהפסטיבל התקשורתי המוגזם מיותר וטפשי.

הוא לא הראשון ולא האחרון שיתמודד עם לחץ וציפיות, אבל הוא כן הראשון ולא האחרון לצערי שמשחק בארץ ומקבל כזה סיקור תקשורתי וציפיות לגדולות לפני שהשלים 90 דק של כדורגל בוגרים.

10. סמואל אטו Member

לא הבנתי מה משמעות ההודעה שלך אם ככה?
    זה לא עניין מה טוב או מה נכון. זה מצב נתון שקיים כנראה מאז ומתמיד בצורה כזו או אחרת.

התקשורת מחפשת סנסציות, השחקן צריך להתמודד והמועדון צריך לשמור. זה המעגל.
    אין פה משהו חדש לדבר עליו.

11. הרצליה עד המוות מנהל ראשי מנהל ראשי

אני חייב לומר באמת שאין לי שום עניין בשחקן או במכבי (דווקא אוהד של הסל שלהם) וגם לא ממכבי חיפה. אני לא חושב שאי פעם שמעתי שידור כזה והתייחסות כזו לשחקן בן 18. אחלה גול, שיחק נחמד, הכל סבבה, לא זוכר 96 דקות של השתפכות חסרת תכלית על שחקן. לא מאשים אותו ואין לי משהו נגדו אבל זה היה הזוי ובלתי נסבל. שחקנים בגיל 18 משחקים בהרכב של ברצלונה, מילאן, אייאקס (ולא אחד..) ואני לא זוכר משהו שמתקרב לזה בשידורים.
    גם פה בארץ היו פה שחקנים כאלה או אחרים שעשו בכורות בגיל צעיר וזה בסדר גם קצת להבליט את זה. כזאת השתפכות בכל שנייה בשידור מכל יריקה שלו לדשא או ריצה קלה מאיזור אחד של המגרש לשני לא ראיתי ואני די רואה גם כדורגל ישראלי (לפחות את המשחק המרכזי) שנים, למרות שהקבוצה שלי מבלה בבואכה ליגה א'.

אני באמת חושב שלמרות שזה נהוג פה להרים ילדים לשמיים (ולרסק אותם דקה אחרי, אם הם לא מצליחים..) פה באמת היה משהו חריג.
    קשה לי לחשוב שזה לא משפיע עליו אבל שיהיה. נראה ילד טוב ושיהיה לו המון בהצלחה.

hbs7, Sturridge ו-oranfu אוהבים את זה.
  12. קשר שמאלי Member

אתה רואה את ההתלהבות של אוהדי מכבי תל אביב סביבו
    זה מה שהאוהדים שלהם רוצים, הם אוהבים את הבאז הזה שיש סביב שחקנים שלהם, והתקשורת מספקת להם את זה

13. DRORIKO Member

אם אני זוכר נכון את יובה-ברצלונה ב-2017 הוא שידר מטורינו

14. oranfu Member

רשמתי במהלך המשחק גם, זה היה הזוי ולא שמעתי שידור כזה בחיים שלי.
    אני בעד לפרגן לשחקנים צעירים, אני בעד שלא יבקרו אותם נחרצות על טעויות (והיו לו לא מעט פעולות לא טובות במשחק) אבל זה היה פשוט בהגזמה פראית.
    כבר היו פה שחקני נוער עם הרבה הייפ שעלו לבוגרים ואני לא זוכר דברים כאלה.
    זה היה מעצבן (כאוהד חיפה) אבל זה היה בעיקר מביך.

לגבי הכיסוי התקשורתי שהוא מקבל - ככה זה. יש סביבו עבודת יח"צ רצינית (לא יודע אם מכבי ת"א או סוכן\אבא\מקורבים) וזה מובן, ככה זה בכל העולם כששחקן צעיר ומוכשר עולה לבוגרים (במיוחד אם זה במועדון גדול).
    זה יפגע בשחקן? אין מה לעשות, זה חלק מהמקצוע. לא סתם השחקנים האלה עוברים סדנאות שמכינות אותם להתמודדות עם התקשורת (אני מניח שזה קורה במכבי ת"א, לא יודע).
    יש שחקנים שזה לא מסובב להם את הראש ויש כאלה שזה גומר אותם, אבל התקשורת לא אמורה לעשות חישובים כאלה (כל עוד אין עניינים יוצאי דופן).
    אם הוא לא יכול להתמודד עם זה אז הוא לא שחקן לרמות הגבוהות והבלון יתפוצץ בכל מקרה.

אם הוא גם, אכן, כישרון לא מבוטל אז אולי לא התעניינות אמיתית של אייאקס אבל אליפות אירופה בקיץ הקרוב וכשהוא רק בן 18 עשויה לסדר לו חוזה במועדון מכובד באירופה.
    כמה שיותר מוקדם לצאת לאירופה יותר טוב, להתרחק מהשכונה הישראלית (כן, זה נכון גם לגבי מכבי ת"א).
    אבל גם אני מעריך שעוד לפני סוף העונה הוא יחתום על חוזה חדש במועדון ולאירופה הוא ייצא, אם בכלל, רק אחרי הצבא.

ואני רושם את הדברים האלה על סמך ההייפ ועל סמך מה שראיתי בנוער. כי את מה שהוא הראה במשחק בשני ניפחו הרבה מעבר לכל פרופורציה כאילו אשכרה מדובר בפדרי.

15. Telkiyski Member

קוראים לזה פרופגנדה.
    וכבר שכחת את הסיפורים על אילון אלמוג הטאלנט?
    גם בימים אלה הם עדיין מריצים את הספינים שדניאל פרץ זה איזה שוער על.

יש להם צבא שלם שעוסק ביחצנות.

מצב נושא:
הנושא נעול.