דיון התקשורת 2021/22

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Maccabi Diamond, ‏25/7/21.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. yakov_y YNWA

כמו שציינתי, היא נמצאת בעמוד הראשי של ערץ הספורט, לא בצד ולא בימין ולא כלום, כתבה שנחפשים אליה הרבה.

2. Telkiyski Member

אני לא נכנס לא לוואן ולא לרקנטי.
    מבקש ממך למען ההגינות שבפעם הבאה שאתה רואה באתרים האלה כתבה על שחקן נוער/נערים של לה מיצייה תשתף אותנו כמו ששיתפת את זה.

3. DRORIKO Member

יונתן כהן הוא כזה פלצן "כמאמן רוטנשטיינר הוא לא אבידה אבל כאיש מקצוע הוא מאד חשוב" כאילו מנסה לרצות את כולם, גם את אלה שנגד רוטנשטיינר וגם את אלה שבעדו. לא סובל אנשים כאלה. תן לי את קופמן עם הבהמיות ושנאת הזרים שלו, לפחות הוא לא מנסה להתייפיף.

4. Raulito Madridista

קראתי את הריאיון של רוטנשטיינר, התחברתי אליו רק לגבי העניין שהיו סביבו כל מיני לחשושים, להגיד שהוא הגיע לכאן מלכתחילה כדי להיות המאמן זה קצת חוסר כבוד. בכל מקרה, הוא די מנותק, זה ברור. מתרץ את ההגנה העלובה שלנו ב"טעויות אישיות" ונדב צנציפר שדווקא יודע לשאול שאלות - 'ויתר' לו למעשה והמשיך הלאה. הוא גם אמר שהיינו צריכים לשלוט יותר בקישור - אבל קשה לעשות את זה כשעל אוטומט משחקים עם שלושה בלמים. השאלה המתבקשת הייתה - יש לא מעט קשרים מרכזיים טובים בכדורגל שלנו (תמיד חלק פצועים אבל היה אפשר לגרד שלושה) בעוד יש לנו בלם אחד נורמלי - אז למה לא לשנות? אני גם לא חושב שזה ממש משנה אם זה הקמפיין הכי טוב בעשור האחרון כי יש הרבה גורמים משתנים. הוא ראוי לקרדיט על היכולת של ערן זהבי וזה היה אחד 'סוחף' את השני. צריך מאמן שיהיה פחות עקשן.

5. DRORIKO Member

זה ברור לך אולי, יש לא מעט שמעריכים את העבודה שלו. והוא צודק לגמרי לגבי ההגנה, אלה שחקנים חסר מח מה לעשות? אגב בהקשר להשוואה שלו לאיטליה וספרד:זהבי בנבחרת>אימובילה ומוראטה בנבחרת

6. Scouser Member

כבר איזה רבע שעה פרסומות לפני בובה של לילה.
    אין לי מילים לתאר כמה אני בז לערוץ הזה.

Sent from my LE2113 using Tapatalk

7. oranfu Member

פרק מצוין של בובה.

אבו יונס היסטרי ופרוספר כל מילה מיותרת.

8. DRORIKO Member

אגב בהקשר לדיון על יוכין אני רוצה לציין עוד מישהו שמוגדר כ"מומחה בינלאומי" אבל נראה לי כמו בלוף. עוזי דן. אף פעם לא החזקתי ממנו. היום שמעתי אותו מתארח בפודקאסט של נדב יעקבי, הם הגיעו ליובנטוס והוא אומר שם שהבעיה שלה זה שבהגנה הם לא מצאו תחליפים לקייליני ובונוצ'י. עכשיו מילא קייליני שפצוע רוב הזמן, בונוצ'י שיחק כמעט בכל המשחקים של יובה העונה ודווקא ב-4 המשחקים שהוא לא שיחק יובנטוס ניצחה אז לא הבנתי איך "יובה לא מצאה לו תחליף". הוא גם עובר לדבר על הקישור "שעם כל הכבוד, שחקנים כמו ארתור וכאלה זה לא מספיק טוב". לארתור יש עד עכשיו 100 דקות בליגה.

אני בכלל חושב שכל הקטע הזה של "מומחה בינלאומי" הוא בלוף. בשביל להכיר טוב קבוצה או ליגה אתה צריך לעקוב אחריהם באופן קבוע. אני לא מכיר בן אדם שמסוגל לראות את כל המשחקים של כל הקבוצות באירופה בו זמנית. אנשים כמו עוזי דן ונדב יעקבי ודור הופמן פשוט ניזונים מכותרות בעיתונים, שזה לגיטימי לגמרי, הם עיתונאים וזה העבודה שלהם, אבל לתייג אותם כ"מומחים לכדורגל בינלאומי" זה לרמות את הציבור, אין באמת חיה כזאת.

נערך לאחרונה ב: ‏14/12/21
    yakov_y ו-itzik.miro אוהבים את זה.
  9. Clock End Stand משתמשים של כבוד היכל התהילה

ספורט 5 היקרים, מפוצצים בפרסומות עם פונט על מסך שלם וקריינות מפוצצת של ״הכי חזק, הכי נצפה, הכי חשוב, הכי טוב בעולם״. גונבים דעת ומציינים שהסופרבול הוא הספורט הנצפה בעולם.

בפועל, 4:00 בבוקר, הישראלי היחיד ב NBA פותח בפעם השנייה העונה, יש להם 17 ערוצים ומה שמשודר זה דאלאס שארלוט, משחק מ ה NFL, UFC וכמובן שידורים חוזרים של בובה של לילה.

מה לעזאזל עובר עליהם?

10. EsheD משתמשים של כבוד היכל התהילה

מה ציפית שהם ימכרו ? את מגרש פתוח?
    זה המעט שעוד נשאר להם אז הם מייחצנים אותו בלי פרופרציה.

11. prica9 Member

אני דווקא מחזיק מיוכין. הוא מבין בכדורגל וכותב יפה מאוד. הבעיה שלו היא שלפעמים הוא ראש בקיר רק בגלל האגנדה שלו. לדוגמה- כשניוקאסל ניקנתה על ידי סעודים הוא אמר "יהי זכרו ברוך"(זה *באמת* מה שהוא אמר).
    לתחושתי עוזי דן מתעסק בעיקר בכדורגל אנגלי(ובלידס אותה הוא אוהד). עד לפני כמה שנים יעקבי היה הרבה יותר מזוהה עם ספרד מכל דבר אחר סטייל אסף כהן והולנד (רק שבשנים האחרונות הליגה לא בערוץ הספורט וליגת האלופות כן).
    לגבי הופמן (שדרן וכתב נהדר), אני חושב שהוא הכי קרוב להגדרה של מומחה. אבל לדעתי הוא בעצמו לא יקרא לו ככה.

WellNeverDie אוהב/ת את זה.
  12. DRORIKO Member

תקשיב אסף כהן זה קומפיוטר. נראה לי יש לו אי קיו 200. כמעט כמו לפרימו.

prica9 אוהב/ת את זה.
  13. Raulito Madridista

כמה דברים:

- אפשר להגדיר 'מומחה לכדורגל עולמי' גם מישהו, לדעתי לפחות, שמתעניין בליגה שאת רוב הציבור לא מרתקת. אלה שרואים\משדרים את משחקי מרכז הטבלה בפורטוגל או אפילו צופים בפורטו כשלא מדובר בקרב אליפות, כדורגל מארגנטינה וכן הלאה.
    נקודה אחרת שצריך לקחת בחשבון, ולי ולעוזי דן היה ויכוח אחד בפייסבוק כשהוא פיאר לדעתי את גאגו שלא לצורך - יש כאלה שטובים מאוד בכתיבה אבל בלדבר או להתראיין בנוגע לכדורגל זה אחרת.

- בובה של לילה - ראיתי חצי פרק, אני חושב שאבו יונס הוא אחד מהנחוצים ביותר, עשו אותו בדיוק. עם ה"בואו לסכנין", ההתבכיינות והקול המסכן של "למה, למה, למה". מיטש גולדהאר למשל אולי כביכול דומה חיצונית אבל יש בדיוק משפט אחד "אני מיטש ולא ביץ'" וזה בטונציה של יואב כץ. פרוספר אזגי אף פעם לא נמאס, מהעונה הראשונה כמעט ולא הביאו אותו. אין לי בעיה שייצחקו על הפועל ת"א כמה שהם רוצים, לא ממש מצאתי קשר בין הטקסט לפחות בין ניר קלינגר לחיקוי שלו.

- לא אוהב את רעיון 'סיכומי הסיבוב' אבל בכלי התקשורת השונים מתחילים עם זה. אפשר להגיד הרבה דברים על משה פרימו, שהוא ליצן וכדומה (רז זהבי כבר מזמן עבר אותו), אבל אהבתי את הטור שלו: על הבלוף של המאמנים כשרק ברק בכר, בני לם ורן בן שמעון משחקים התקפי וזה לא רק המערך עם השלושה בהגנה; בחירת המצטיינים והמאכזבים (סאבוריט? איפה אתה!)

14. Clock End Stand משתמשים של כבוד היכל התהילה

שיעשו את החרא שלהם, אבל איך לא שידרו את הוויזארדס??

אגב, בובה של לילה גם כבר מתחיל לעייף.

15. Clock End Stand משתמשים של כבוד היכל התהילה

שוב ערוץ הספורט של ישראל. אולי משחק מהמדוברים שיהיו ברגיולר סיזן העונה, קרי שובר את שיא השלשות בכל הזמנים במקום הכי אייקוני בעולם.

ספורט 5: ברוקלין טורונטו עם פריצות למשחק המדובר
    5 פלוס חדשות הספורט
    לייב: שידור חוזר מליגת העל בכדורסל
    גולד: ufc
    סטארס: NHL

מישהו יכול להסביר לי מה הקטע? יש להם את הזכויות לליגה הזו, מה הסיבה לא לשדר משחקים בכמה שיותר אפיקים? הם משלמים פר משחק? איך זה עובר לעזאזל?

oFiRzZz ו-חייל שוקולד אוהבים את זה.
מצב נושא:
הנושא נעול.