באמת כתבה נהדרת, נהניתי לקרוא. כל מה שצריך לדעת ולהבין מהקריירה של אייברסון..... ל-AI היה חוסר מזל גדול בקריירה שלו. לצערו בשנים הבאמת גדולות שלו בתחילת המיליניום, לא היה בסיקסרס GM שיעשה את ההבדל בין קבוצה נחמדה עם כוכב ענק, לבין קבוצה לאליפות. פילי יכלה לתת פייט גדול פי 2 ללייקרס אז בגמר אלמלא חוסר היכולת של ההנהלה שלה. במקום כל ערימת השאריות שהייתה שם, יכלו לפתות קבוצה לתת איזה כוכב מזדקן בתמורה לכמה חבר'ה צעירים ובחירות דראפט, אבל הפקירו את אייברסון בדד במערכה... לא אהבתי את המעבר של אייברסון לדנבר כבר אז, כרמלו לא כוכב שיקריב למען יכולת קבוצתית, בטח לא אז. כל השאר בינוניים ומלאים בפציעות, זו לא הייתה קבוצה ליותר מסיבוב שני, מקרה דומה לזה בפילדלפיה. אלא אם אתה הולך לקבוצה לאליפות, או אפילו קבוצה כמו דאלאס אז, לא שווה לקחת סיכון.. אייברסון עשה טעות והוא משלם עליה עד היום. תכל'ס סיפור עצוב. שחקן כזה בלי טבעת... כואב הלב.
האליפות למעשה התחילה הערב עם הקפיצות למים לגברים (1m). כרגע זה משודר ביורוספורט. מחר טקס הפתיחה, ובשבוע הבא כפי שכתב Beitar, מתחילות תחרויות השחייה הרגילות. אני אנסה להוציא סיקור נחמד סמוך לפתיחת התחרויות הללו.
זכור לי שהעבירו איזשהו חוק שכל עוד אין שידור ישיר בספורט 5 ו 5 מינוס, הם לא יכולים להעביר את השידורים לליב. מישהו יודע למה זה לא יצא לפועל לבסוף? כי כל היורובאסקט שודר בלייב בזמן שבספורט 5 היה שידור חוזר בפעם האלף של רכיבה על סוסים.
היה איזה צנון,שחכתי איך קוראים לו שהתקפל בסוף ועשה ועדה מהירה שמזיינת בתחת את כל האזרחים וכמובן מלקקת לכל העסקנים...
אני לא אוהב את הערוצים בתשלום, ובטח שלא בתשלום הזה. בכל מקרה הם נכנסים עמוק לשוק הכדורסל עם הליגה הספרדית: http://www.one.co.il/Msites/Biz/InsideArti...?id=144666&bz=5
גם אתה בכיס שלהם? אתה תמים ויום יבוא והם יקחו 100 שקל בחודש. אתה קולט את הסכומים שהם לוקחים? גם 500 שקל בשנה על הקופסא שנקראת טלויזיה זה הון תועפות. אתה כבר לא בפרופורציה, הפסקת לראות. תפקח עיניים.