שמישהו בבקשה יסביר למאיר איינשטיין שלנבחרת בתכלת קוראים אורוגואי ולא אוראגוואי, כי למי שישים לב, ככה הליצן הזה קורא להם.....
לגמרי. כל המשחק התעצבנתי מזה, נורא ואיום. לא פחות מעצבנת היא הנטייה שלו להוסיף ר' מתגלגלת לכל שם דרום אמריקאי בצורה הכי מעושה ומלאכותית שיש. אפילו רבקה מיכאלי בימי פסטיבל הזמר העברי הייתה יותר טבעית ממנו. אבל הוא עוד כלום לעומת כמות השטויות שפולט דני נוימן.
השיא אצל דני נוימן היום היה שהוא אמר שאם פורלאן עובר את החומה זה גול, ואחרי ששטקלנבורח עצר, הוא עוד אמר למאיר :"אמרתי לך". מטומטם כזה...
מישהו מוכן להסביר לי מה קורה לבנאדם היחיד שחשבתי שהוא שפוי בתקשורת הספורט בישאל,מוטי איווניר,שאומר שספרד משחקת כדורגל מעולה וכל ההבדל בינה לבין גרמניה זה השערים שטורס לא כובש. מה נסגר עם הבנאדם הזה,הוא רואה משהו שעולם שלם לא רואה?
זוהי פנייה נרגשת לשר הממונה על רשות השידור הלא הוא ביביהו. לא יודע אם זה נכון אבל הלחשושים\ריכולים של האזרח הקטן מדברים על כך שלולא "ההדר הבית"רי הרוויזיוניסטי" שניחן בו פרשן ערוץ 1 דני נוימן יחד עם חברות ליכודניקית אמיתית של פרשננו הנכבד עם כבוד יו"ר הכנסת, מר נוימן לא היה זוכה בתפקיד פרשננו הלאומי והאמת זה לא היה רלוונטי אילו הפרשנות היתה מקצועית. למה לא מקצועית? כבר כרתו יער גשם בברזיל כדי למלא בדפים את כל נפלאותיו, כבוגר MIT אני בטוח שתמצא בלי מאמץ את הררי הביקורות. כשנוימן מדבר בטלויזיה יש לי תמיד תחושה שבכל רגע עומד לצאת למסך השמן עם הסיגר ולהודיע שזאת בכלל מתיחה. דחילאק ביבי, תעלה מיסים,אל תפריט עשרות אלפי בטלנים כמו שהבטחת, תפשק לחרדים כמו שרק אתה יודע, תאבד עשתונות מדי פעם ברגעי משבר. גם למינוי של ליברמן( מפציץ סכר אסוואן הידוע ומראשי התרגיל המבריק של כסא נמוך לשגריר נמוך) התרגלנו. תמשיך מדי פעם לסבן את מסעודה משדרות ותאשים בכל דבר את רסיסי השמאל שנותרו. אני מוכן בשבילך ביבי לתלות בביתי תמונות של גילה גמליאל או ציפי חוטובלי או רוחמה אברהם שגדלה בסביבתך החמה או אפילו של יחיאל חזן המח הידוע לצד תמונות של ו'ין רוני ויונייטד אהובתי. אבל למה ביבי? למה נוימן.. כן אני יודע, לא אתה מינית אותו אבל תעשה מעשה ותציל כאן דור שלם. ילדים יהודים, ציונים, תינוקות בית רבן שנשבו בשבי ערוץ ברסה\ריאל t.v או כפי שמוכר לך כערוץ הספורט שומעים מדי שבוע את פניני הכדורגל של נדב,איציק ושגיא וחשבנו שאולי בקיץ ימצא מפלט ראוי מהם. אנא ביבי עזוב אובמה, הקפאה, אירן ,משט ונדל"ן טפל בבעיה העיקרית. שלח את איווניר לדרום אפריקה במקום אחת מנסיעות "העבודה" של נבחרינו היקרים. שלך, משלם אגרה נאמן. נ.ב בקשר לשמן עם הסיגר.. http://www.youtube.com/watch?v=R4Jqf3O8WLs&feature=related
מצטער על היציאה, אבל הבנתי שלדני נוימן יש קומבינות ונותנים לו לטוס ולראות את כל המשחקים ומשלמים לו גם על כסף על חשבון משלמי האגרה, אבל גם אם משלמים לו ומטיסים אותו לתא השדרים אפשר לשים את המיקרופון שלו על השתק ?(תאמינו לי הוא לא ישים לב)
דרעק לדעתי. שני הדברים שחיממו אותי על נוימן: 1. העצה שלו להולנד לשחק על רובן כדי ש"הצגה קטנה" שלו תגרום לצהוב שני לקאסרס. 2. המסקנה מהחילוף של פורלאן שאורוגוואי ויתרה. ספרו לי איזה שחקן היה נוימן הזה, אמתו את החשדות שלי.
למוטי איווניר יש אג'נדה ידועה נגד גרמניה. הוא לא סובל את הנבחרת הזו וכמובן שהוא עדיין מדבר על נבחרת מכנית. במונדיאל הקודם הוא דיבר על גרמניה באותה צורה. כל העולם השתגע מהתצוגות שלה ואיווניר דיבר על נבחרת גרמניה 1982. הוא דיבר על גרמניה כאילו מדובר בקבוצת הרייך השלישי. מוטי איווניר מקצועי יותר מכל הפרשנים האחרים שמפטפטים עצמם לדעת, אבל מוטי איווניר גם משוחד - לדידו גרמניה תמיד מכנית, רובוטית ומשעממת ואיטליה מדהימה את צופיה.