הוא קבר את עצמו בארץ לא רק בגלל סגנון הכדורגל אלא גם בגלל הפה שלו ודרך ההתנהלות שלו, אבל כבר הוכח שאפשר לקום מהקרשים בארץ, אלישע לוי היה בכל מיני קבוצות ללא יומרות גבוהות,קיבל את סכנין הצליח בגדול והגיע לטופ, ככה שגם לחמן יכול היה לעשות זאת לו היה מנסה להשתנות מעט, הוא בחר ללכת רחוק,למקום קשהשלא הרבה היו מסכימים להגיע אליו,על זה מגיע לו קרדיט.
הנאום של לחמן באימון לפני הדרבי הזה היה מצחיק, חשבתי שגרנט עילג מבחינת אנגלית אבל לחמן זה לבל אחר לגמרי של עילגות.
בד"כ יש ב- www.footytube.com אבל לוקח שם כמה שעות עד שמעלים את הקבצים. בד"כ מעלים את התקצירים של ה- BBC שם, והתוכנית באנגליה בד"כ היא בין השעות 22:00-23:30 שעון אנגליה, משמע בסביבות 1:00-1:30 בלילה שעון ישראל או במקרה שלך (12:00-12:30 שעון פרנקפורט), סביר להניח שיתחילו לצוץ תקצירים שם. פלאי הגלובליזציה
דנקה טל! יש גם משחקים מלאים או רק תקצירים? ככ מעצבן שכאן אין את כל הערוצי ספורט שבישראל יש- למרות כל הבלאגן...
אני הבנתי דבר אחד מהכתבה. לחמן צריך לברוח משם.ראיתי איך האוהדים של הקבוצה שלו הגיעו אחרי המשחק לברך במין שירים הזויים כאלה ואיך הוא רועד ומחפש את הנהג שלו... חשבתי לעצמי מה יקרה לו שהוא יפסיד. "אידי אמין דה דה טלפון פור יו"... יש לי כאן מעבר לכביש מאמן בשם אלי אוחנה. אחד כזה שהכל בא לו בקלות בגלל הרזומה והפאסון. מאמן שבחיים שלו לא עשה השתלמות.בן אדם עצלן שמשתדל ללמוד בויסקי אגוגו. קם מאוחר ונותן לעוזר מאמן להעביר אימוני בוקר בעוד הוא מעשן בצד. תמיד הערכתי את לחמן כידען כדורגל גדול (אבל לוקה בבחירת שחקנים ומגזים בהערכה לשחקנים צעירים) וכל הכבוד לו שהוא מחפש ללמוד כל הזמן. לחמן הוא טיפוס שאם היה מחוץ לכדורגל יכול היה להיות מפקד גדול בצבא. אוחנה אם לא היה בכדורגל היה שומר בבית ספר במוסררה 6 שעות ביום.
עזוב אותך רובי, לחמן זה לא איש כדורגל זה סתם קצב. אוחנה זה מאמן שכמה שהוא עצלן וכמה שהוא סומך על הרזומה שעומד מאחורי אלי אוחנה, משחק התקפי ולא מוותר על ההתקפיות אף פעם.
עוד משהו לגבי לחמן,מתוך כתבה איתו בגלובס: "הטרנד בעולם הוא לחפש נושאי בשורה. כשזכיתי עם סכנין בגביע, ושיחקנו בגביע אירופה ועברנו שלב והגענו לניוקאסל, ההצלחה והבשורה שסכנין הביאה איתה, עם ה-4-3-3 שלה ו-3 חלוצים מהירים בחוד ההתקפה (אסולין, לימה ורפי כהן - ש"ב), זה דבר שבכל אירופה עקבו אחריו". ואני שואל את עצמי,מה יותר מטורף מבחינת לחמן,לעזוב את הילדים והמשפחה וללכת לאמן במקום שכוח אל או באמת לחשוב שהוא הביא בשורה חדשה לאירופה מבחינת כדורגל?
אלה אכן הצרות שלי. ואם כבר...איפה אני יכול לראות היום את מנצ'סטר באינטרנט ועדיף בלי להוריד כלום? גיפט דויטש אים קופף, טל?