שמתם לב מי כבש לוילה? אשלי יונג. ככה לפחות רשום בלוח התוצאות בצ'רלטון, איזה חובבנים. ואיזה כיף לראות משחק שלם עם שדר אנגלי ועוד עם כזאת אווירה.
שלא תבינו לו נכון. " אם אברם לוקח אליפות מיונייטד אני מוכן ללקק לו את התחת כל הקיץ ". זה מה שהוא אמר לי מילה במילה. נראה לכם שהוא יעדיף אליפות של יונייטד ? זה כנראה שלמה שרף מהמחשב שלו...
רגע , רגע ,קודם כל ציינתי שאני אהיה מאושר אם האליפות תישדד ,ואחר כך כתבתי כיצד קיבלתי את השיוויון אתמול , השלמתי עם המצב עוד ביום שני בגשר נגד וויגאן ,עכשיו זה סתם מתח שכביכול קיים . אי אפשר למשל להשוות את הגול של טבז אתמול ,עם העצב למשל בגול העצמי של קיאון לפני שנים בבולטון ,או למשל את השיויון של החלאות העונה בליין ,שום דבר לא השתנה הרמת הגועל שלי מהחלאות ,פשוט אתמול זה היה שונה ,אמיתי.
מה זה קשור לאברם ? ארסנל לא ספרה אף אחד ,לפני המשחק בבירמינהאם היה נראה שהאליפות בכיס , ואז פאנצ'ר ועוד ועוד מכל הסוגים ,טעויות שיפוט וחוסר מזל בכמיות ,ומה רצית שצ'לסי עם קאדר כזה לא תעבור אותם . צ'לסי ברגעי האמת מעדה וספגה בליין בדקה ה90 ומול וויגאן בדקה ה90 והפסידה בגמר ,ככה זה שייש לך מאמן פחדן וחסר ניסיון , העיקר שגם אתה בלעתה את הבלוף שאברם מכר לכולם ,על הכדורגל ההתקפי ועל השינוי שהוא חולל הגשר -לך תתרחץ .
זה שצ'לסי לא נראית משהו זאת עובדה, אין פה מה לבלוע את הבלוף. מה שכן זה שצ'לסי בתקופת אברם עם 2 הפסדים בליגה. כמה ששונאים אותו, איך שהוא מדבר, איך שהקבוצה שלו נראית.. התוצאה הסופית היא טובה. אני לא בטוח שז'וזה היה מגיע ליותר ממה שאברם הגיע בעונה כמו זאת של יוניטד.
זה היה בצחוק. אבל אם כבר אז ברגע שהוא דיבר על כדורגל התקפי הבנתי שזה מתוך מצוקה ומתוך רצון שהקהל יקבל אותו. ברגע שהוא אמר את זה אתה חושב שהאמנתי ? ידעתי שאברם ישחק את אותו הכדורגל של מוריניו אבל גם ידעתי שיש אפשרות שהוא יקח נקודות בדיוק כמו מוריניו. ועדיין,אתה לא "תלקק לו את התחת" במקרה שהוא יקח אליפות מיונייטד ?
pele-"אני לא בטוח שז'וזה היה מגיע ליותר ממה שאברם הגיע בעונה כמו זאת של יוניטד." אי אפשר לשחק -במה היה אילו ? אני בכלל לא בטוח שז'וזה היה יכול להמשיך בגשר ,כשאברם היה בשטח ,ורומן התחיל להתערב כבר שנה לפני. ג'וזה לקח גביע למרות הניסיון של רומן להתערב, ג'וזה לא הביא את שבצ'נקו לצ'לסי , ג'וזה לא חיפש מתורגמן ישראלי שיעזור אישית לשבצנקו ,מישהו חפר וחפר ,והיום הוא מאמן ,אחרי ש3 שנים הוא לא היה בכדורגל (חפירות וליקוקים אצל ,לבייב,גיידמאק,סאשה ורומן ,אה כן ,הוא "עזר" לרדנאפ בפומפי ) מי שמשוה את מוריניו לאברם ,פשוט נסחף ומאבד פרופורציות .
אוקיי, אתה צודק בכל הקטע של הדרך אבל אני מדבר על התוצאה. תמיד לי שאני לא סובל את אברם, ולא בגלל צ'לסי אלא הרבה לפני, עוד בתקופתו בארץ. דמות בעולם הכדורגל שמעולם לא אהבתי. למרות הכל, אני מתייחס לקטע שהוא כבר הגיע לצ'לסי ומה הוא כן עשה - ואני כן מודה שהוא מביא את צ'לסי בשיא העונה למקום לא רע. אני מניח שכולם ציפו שהוא יקרוס שם, אבל זה לא קורה.
אהבתי מאוד . מחזיר את כל מי שחשב שגרנט "נתן לתקשורת בראש" בראיון הדבילי ההוא לקרקע . דרך אגב , שימו לב לטעות כתיב אירונית משהו : "בכדי להעביר מסר, לשחקנים, ליריב, לשופטים, מנהלת הליגה ולעולם כולו וגם לאסונו, לאברמוביץ'."