אני חושב שזה היה משחק שדחו אותו אז זה יצא ככה. האמת שמעבר לדרבי המשוגע הזה אני לא עוקב.הליגה הזאת מעניינת רק צפרים.
אני מצטער שאני לא יודע מי ומה בליגות הגועל נפש האלה, אני שמח להשאיר את המעקב היום יומי לאפסים כמו פוהורילס,מגיע לו.
יש ארבעה מפגשים בעונה - שלושה בליגה הרגילה ועוד אחד בפלייאוף העליון. כיוון שהמשחק מהסיבוב השני נדחה, יצא שהן נפגשו תוך זמן קצר בסיבוב השלישי, ואז במשחק הדחוי (לא בהכרח בסדר הזה, אולי הפוך), ואז בפלייאוף.
האתר One פירסם שהמשחק של צ'לסי נגד ליברפול ביום רביעי ישודר בערוץ הגרמני Sat1 שניתן לקליטה בלווין ובכבלים. מעבר לשאלה האתית, שממש לא בא לי להיכנס אליה כרגע, האם יש חשש שערוץ הספורט יחשיך את השידור הזה? האם יש כאן מישהו "מקורב" שיכול לאשר שאכן יהיה שידור?
גם אם הערוץ יוחשך, זוהי לא האחריות של ערוץ הספורט. לא הוא יכול לקבוע האם ערוץ מסויים יוחשך או לא. העניין ייקבע ע"י גורם אחר.
יש גם ערוץ טורקי שמשדר את המשחק. אז כן ניכנס רגע לסוגיה האתית - אמנם לשמוע ערבית זה גם לא מי יודע כמה ביום השואה, אבל זה עדיף מלשמוע שידור גרמני. אני בכל מקרה מתכוון לראות בלי קול בתור צאצא לניצולי שואה. כל אחד והמצפון שלו.
בטורקיה לא מדברים ערבית - כי אם טורקית, שפה אלטאית (ממשפחת השפות האזריות-טורקיות) שבינה בין הערבית אין ולא כלום. בכל השאר, אני מצטרף לדעתך ... אבל, כפי שאמרת - כל אחד והמצפון שלו ...
אני עדין לא החלטתי אם אני רואה את המשחק הזה. אחרי פולין, כבר יומיים לפני יום השואה, כבר יש תחושה מעיקה כזאת.
באיזה בסיס? אני רואה את המשחק, אני פשוט לא יכול לפספס את זה. אבל זה בסדר חברים כי גרנט ובניון גם יקחו חלק.
17 שנה אותו דבר, אז השנה אני אשנה? לא נראה לי. רציתי להתייחס כאן לטור של אמיר אפרת היום בידיעות. ראשית מי שאומר פרגי לא למד כלום, הוא כנראה אדם לא רציני. אבל לדעתי היה בסיס בטענותיו אמנם הוא מגזים מאוד. עיקרי הדברים: ההגנה בלי וידיץ' או פרדיננד זה לא זה(כשאחד נעדר ממשחק חצי גמר , פרדיננד בשנה שעברה ו-וידיץ' השנה יונייטד ספגה כבר חמישייה ב-3 משחקים) , ובעוד צ'לסי מביאה את אלכס פרגי לא עשה כלום, מסיט את בראון שהוא שחקן בינוני כשהוא ביום טוב לעמדת הבלם ואת הארגריבס(קשר מרכזי/אחורי לכל דבר) לעמדת המגן הימני ?! בנה על סהה כמחליף ועכשיו נתקע עם נאני שעדיין לא הוכיח כלום כאופציה ההתקפית היחידה לעזור לטבז מהספסל. גם הוא מדבר על בונקריזם שעצר ממונטום, וגמר חלק מהכוח בתוספת השופט ושחקנים התקפית טובים משל מנצ'סטר אצל ברצלונה. הוא אומר שיש להם הרבה ממה לחשוש הערב יותר מכפי שזה נראה. יונטייד בצרות, כך כתב בכותרת. מה אתם אומרים, העובדות נכונות השאלה כיצד יש לפרש את הדברים. ואני רק מתאר לעצמי את סטרטפורד כשהוא יקרא את זה.
יש פה כמה טעויות, פרגי לא מסתמך על בראון, פיקה ואוונס חזרו מהשאלה וביחד עם בראון היו אמורים להוות את הגיבוי, הרי כמה משחקים וידיץ או פרדיננד פיספסו? פיקה הוא אחד עם המון פוטנציאל כמו כן גם אוונס, לכן לדעתי לא היה צריך להביא עוד בלם. צ'לסי הביאה את אלכס, נכון, בלם ברמה גבוהה, אבל טרי, קארבליו, אלכס, בן חיים, אולי על הנייר יותר טובים אבל בסופו של דבר אנחנו ההגנה הטובה ביותר בליגה ואם לא נספוג עוד שערים גם ניהיה ההגנה הכי טוב בכל הזמנים ככה שאין לזה בסיס, ולא שכחנו את העובדה שהפציעה של נוויל רק הלכה והסתבכה. בנוגע להתקפה, להסתמך על סאהה בהחלטה טעות גדולה, נאני לא הוכיח כלום? נאני הוכיח שהוא שחקן לגיטימי עם המון פוטנציאל לראייה הבישולים והשערים שלו בכמות ההופעות שלו, שחקן צעיר בעונה הראשונה שלו באנגליה, אנשים פשוט לא מבינים שזאת ליגה הרבה יותר קשה מבחינות מסויימות לצעירים. אין אופציות התקפיות מהספסל? אולי רק בעמדת החלוץ, יש את פארק ונאני באגפים, באמצע יש לנו אין ספור קומבינציות שרובן עבדו יפה מאוד. ברור שיש לנו ממה לחשוש, לכל קבוצה יש ממה לחשוש, אבל להגיד שאנחנו בצרות? ברצלונה מקום 3, בעיות אגו, ריבים של השחקנים עם עצמם ועם המאמן, מאמן במעמד לא ברור. לא ברור לי הדברים האלה.
תקשורת ישראלית ביסודה, קוברת אחרי הפסד אחד מאדירה אחרי ניצחון אחר. מה כבר קרה? יונייטד עד כה בעונה מצויינת, מגיעה בעמדה טובה לפוטו פיניש של העונה, אז משחק אחד הוא הפסיד - זה מה שאומר שהוא נכשל? בראון העונה נהדר, הן בעמדת המגן והן בעמדת הבלם ולראיה בחרו להאריך לו את החוזה. הארגריבס כבר שיחק מגן בעבר וגם עשה זאת לא פעם בהצלחה בעבר. הטיעונים הללו מיותרים ולא נכונים לדעתי.