"מילאתי עוד שני ליטר במחיר הישן, דפקתי אותם! יש עוף קפוא? מילאתי את המקרר". מופע אגדי, שכל כך נכון גם היום.
תודה למי שהחמיא. אני אהיה קצת קיטשי ואשלח מחמאות שכבר נתתי בעבר - הרי נרשמתי לפורום הזה עוד לפני שהתחלתי בוואלה, קיבלתי ממנו המון ואני עדיין מתייעץ לפעמים בהודעות פרטיות עם חלק מהכותבים כאן לפני שאני מעלה כתבות וככה מקבל המון תובנות וסיפורים. כבר אמרתי בעבר שכמעט אחרי כל כתבה שלי אני נכנס כל רבע שעה לאייסוקר לראות אילו ביקורות יש כי הן מאוד חשובות לי. בארזי - לגבי הסעיף השלישי בטור שלי, אני מסכים שהוא היה חסר תובנה כלשהי. התחלתי עם בית"ר, שאם תעפיל תצטרך ללמוד להיות חלק מהקבוצות הקטנות בצ'מפיונס, הורדתי את זה כי לא היה לי חשק לערב את הקבוצה הזו, קיצצתי, הוספתי. עשיתי בלאגן ובסוף לא יצא משהו. באופן כללי לא הייתי מרוצה מכל הטור, למרת שבדיעבד התגובות היו יותר טובות ממה שחשבתי. לגבי העיתונות הכתובה - כרגע זה לא בשבילי. ויתרתי על הצעת עבודה מעיתון לפני כמה חודשים ועיתון אחר הזמין אותי לפגישה, אבל הגעתי עם החלטה מראש שאני לא הולך על זה. הם לא חזרו אלי בכל מקרה, אז אפילו לא נאלצתי לסרב. אני לא מכיר את מערכות העיתונים מבפנים, אבל יותר מבנאדם אחד סיפר לי שהן מאוד מסואבות ויש בהן הרבה אנשים לא סימפטים. וואלה זה האתר שנותן את הבמה הכי גדולה למגזין - מה שבשבילי הוא גולת הכותרת ולפחות כרגע אני לא רואה את עצמי עוזב, בטח לא לטובת אחד מהעיתונים. אולי בעתיד. בקיצור, דיברתי על עצמי יותר מדי ואני לא אוהב את זה. חוץ מזה שאני לא יכול להיכנס עכשיו לדיון על תקשורת הספורט בארץ כי פיתחתי עם הזמן דעות מוצקות לגבי כל מיני דברים וזה יהיה ארוך ומייגע. בסופו של דבר אני יכול להגיד שאני לא רואה בעצמי עיתונאי (זה ממש עלבון בשבילי), אלא אדם שמספר סיפורים (כתבות הצבע) ובעבודה השוטפת והיום יומית שלי אני איש תקשורת. יש לי המון ויכוחים די להוטים עם אנשים מהמערכת שלי לגבי איך שהעיתונות בארץ נראית. פעם היו כאן נדב יעקובי (שאני יודע שהוא לא אהוב כאן, אבל אני מת עליו), אבי מלר, רון ברבש, אייל לוי, עמיחי שפיגלר וכו'. אנשים שאוהבים כדורגל ורוצים לשתף באהבה שלהם את הקוראים או הצופים. זה היה נהדר. היום נשארנו איתם, אבל הקול שלהם נאלם ונעלם מתחת לממטרת החרא של אנשים שאני לא רוצה לנקוב בשמם כי הם סוג של קולגות וזה לא יאה. אני רק יכול להגיד שצומח פה דבר רע. אני עדיין צעיר ויחסית חסר ניסיון, אבל אני מתיימר להיות כמו יעקובי-מלר-שפיגלר וכו' ולא אחד מהסוג השני. בזאת אני אסיים כי תוך כדי שאני כותב אני מתחיל להתעצבן ובכל זאת כן נכנסתי לדיון הזה למרות שניסיתי לא. לסיכום: ממש על קצה המזלג אני נוהג להבחין בין שני סוגי אנשי תקשורת שעוסקת בכדורגל. יש אנשים שאוהבים כדורגל ויש אנשים שאוהבים עיתונות כדורגל. אני מאוד מאוד משתדל להשתייך לקבוצה הראשונה. כשאתם שופטים עיתונאים תחשבו על זה ותנסו להבין לאן הם שייכים. לדעתי זה עוזר לחדד את הדעה לגבי כל אחד ואחד.
המשתמש sagiv הוא הכתב? לא ידעתי שאתה גולש בפורום http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/tongue.Xxx אתה לא צריך להתנצל על כך שאתה מדבר על עצמך, אתה איש תקשורת וזה דיון על התקשורת. כמו שכתבתי, להיות עיתונאי זה אומר לרדוף אחרי סקופים. באיזה שהוא שלב שקשה לי להניח עליו את האצבע, השיעבוד של העיתונאים לסקופ ותאבת הסקופים של העורכים כל-כך גדולה, שהם - אם יורשה לי לצטט את אלכס מהשרדות - מאבדים צלם אנוש (הכל יחסי, כמובן). לכל עיתונאי יש אינטרס ואג'נדה משלו. עיתונאי יכול לכתוב שהפועל כ"ס שיחקה גרוע גם אם היא למעשה שיחקה מצוין, רק בגלל שאלי טביב מנתק לו טלפונים. רון עמיקם מוצא לנכון להשתלח בהנהלה של הפועל ת"א רק בגלל שהם החרימו אותו (לא שהביקורת על ההנהלה לא מוצדקת). הכל שם פוליטיקות ובכלל אווירה מגעילה. מה גם שרמת השאלות ירדה משאלות בסגנון "אתה עלית לשחק עם זריקה, האם אתה חושב שזה היה מהלך נכון?" לשאלות בסגנון "רפאלוב אתה בהחלט שחקן ומוכשר ויודע לעשות קסמים עם הכדור... האם אתה יודע לעשות גם קסמים במיטה?" ו"רפאלוב אתה בהחלט שחקן יוצא דופן... האם אתה גם אוהב דברים יוצאי דופן אחרים, כמו לתקוע חצילים בתחת?" (תסלחו לי על הגסות, אבל זאת המציאות) יש לציין שבנוגע לאיך העיתונות מתנהלת, אני לא סתם משער או מנחש - אני יודע שגיב, אשמח לראות אותך בעתיד בערוץ הספורט. תמיד טוב לצבור ניסיון באתרים כמו וואלה, עלה והצלח!
דברים מדויקים, שגיב ומיסטר בארזי. לגבי ערוץ הספורט, אם אין לך (באופן כללי, לא מישהו ספציפי) שיק של שחקן עבר שיודע להתלבש, או אתה לפחות כוסית שעשויה ללמוד מספיק כדי להיות מעורבת בשידור שקשור לכדורגל, כנראה שהם יתקשו מאוד למצוא עבורך מקום.
תודה לערוץ הספורט, שבמקום לראות את ריינג'רס פיורנטינה עם גרעינים מול הטלויזיה נאלצתי לראות את המשחק במחשב בשידור יפני חסר התלהבות כשחצי מהמסך מכוסה בכתוביות ולא רואים את הכדור. תודה לכם, ערוץ הספורט, שלא הפרעתם לי לראות את אליצור רמלה - בנות השרון בשידור חוזר, והואלתם בטובכם לשים את המשחק חסר החשיבות והעניין הזה בערוץ חסר חשיבות ועניין. תודה.
אפשר לבחור 9 מכל עשרה משחקים ולומר עליהם את אותו הדבר. אני כמעט ובטוח שערוץ הספורט מעולם לא שידר משחקי חצי גמר מגביע אופ"א בערוץ הפתוח - מה נשתנה הלילה הזה?
אתה לא מבין מה אני טוען? אין שום הצדקה לפלוספלוס לייב ולמינוסמינוס גולד, אם בזמן שמשדרים שם משחקים בערוצים שאמורים לקבל את העדיפות הראשונה לשידורים ישירים, משודרים שידורים חוזרים. ההצדקה היחידה לערוצים האלה היא כלכלית נטו מבחינת אבי בר. הוא לא באמת צריך את הערוצים האלה בשביל עוד תוכן - בשביל התוכן הספציפי הזה, ריינג'רס-פיורנטינה לא צריכים את ערוץ לייב. אפשר לשדר אותו בערוץ הפתוח. נגיד נגיד נגיד שהם השקיעו אקסטרה כסףבשביל להשיג את השידור הזה - גם ספורט5+ הוא ערוץ בתשלום. למה לא לשים שם? אז כמו שאמרתי - המניעים של ערוץ הספורט הם תאבת בצע כסף. לא כל הקשקושים על אהבת הספורט הטהורה שהם שמים בפרומואים.
אתה די הזוי אם בגלל הפרומואים של ערוץ מסחרי חשבת שהם עושים משהו שלא על מנת להרוויח כסף. זו העבודה שלהם. אחת הטענות המוזרות.
לאאא, גילית לנו את אמריקה. מהרגע הראשון היה אפשר לצפות שיותר מידי שידורים ישירים לא נקבל מערוצי הספורט+++ וגם כשכבר קיבלנו משהו ישיר, זכינו בשידורים שבמילא בעבר שודרו בספורט 5 או בספורט 5+.
טוב, אתה לגמרי לא בכיוון. לא יודע כבר איך להסביר לך. אני לא אומר פה כלום חדש או מביא רעיון מהפכני. אני בסך הכל מזכיר לכולם את החוצפה של ערוץ הספורט. אחד מנתניה לא גיליתי שום אמריקה. נותרתי קול בודד שעוד פוצה את הפה כשהשאר כבר התרגלו ונכנעו אז כן, אני אטרח כל פעם מחדש כשיש משחק שזלג לכתוב על זה כאן. אני טרחן.
http://mad.walla.co.il/archive/432108-5.Xxx טוב, זה ללא ספק ה"טיפ של אברם" הכי טוב וגם לא יהיה יותר טוב מזה, כי אני חושב שה you don't know what you are doing לא מתכוון לכך שהמדור גרוע, ממש לא... זה גם טיפה עצוב. מי שכותב את זה הוא גאון.
אחת הפרסומות היפות שראיתי, החדשה של נייק- http://www.youtube.com/watch?v=_hus1hHFbmU...-advert-199877/
על זה בדיוק מדברים. זלג מאיפה, מהערוץ הראשון? ערוץ הספורט לא שידר בערוץ הפתוח חצאי גמר אופ"א וגם לא התחייב בפניך לשדר אותם. זה קצת סותר את ההגדרה של זליגה.