דיון התשקורת, 07/08

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Hotspur, ‏20/7/07.

1. Hotspur משתמשים של כבוד היכל התהילה

מה זאת הפרסומת הזאת עם הצווחה? אתם נורמליים? היו חלקים במשחק שלא הייתי 100% במשחק, דופקים את הדבר הזה פתאום ומקפיצים אותי, בכלל מה הקטע הזה של להקפיץ פרסומת רועשת באמצע משחק? על מה ולמה? אני באמת שמח שיש סרט חדש של אינדיאנה ג'ונס אבל זה לא יכול לחכות כמה דקות?

איציק זוהר אתמול על רוני - "הגדולה שלו שנתן לרונאלדו את הבמה" ואחרי זה מהגג על כמה שוויין רוני הבין שאין לו סיכוי להיות ברמה של רונאלדו, זה כמובן מתיישב טוב בתאורית הקבוצה "נטולת הכוכבים" של יונייטד שלו מלפני כמה שבועות. דביל.

2. Gass12 Member

הפרס הגדול הולך ללא ספק לשגיא כהן. די נמאס לי ממך ממציאן כרוני מונפץ !!!אתה וכל התיאוריות
    סיפורי פוגי והאגדות שרק אתה בעולם יודע ומכיר אותם.

הפרס : טבילה בחבית זפת +גלגול בחלק הפנימי של שמיכת פוך נוצות אווז של "פריד".

3. Hotspur משתמשים של כבוד היכל התהילה

זה היה רמי וייץ שגיבב על כמה אנלקה היה קנייה מיותרת ובזבוז כסף אחרי ההחטאה שלו?
    חכם גדול... הביאו אותו בדיוק בשביל פנדלים. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/bduh.Xxx
    אם אני לא טועה שמעתי שרמי וייץ אוהד צ'לסי, והייתה הרגשה שהוא דיבר אתמול קצת מכעס.

4. קינג לדלי Member

הקטע של הפרסומות היה כזה וולגרי ומטומטם.
    הפרסומת הכי קולעת הייתה של ההוא שצועק "יש רופא באולם ?".
    זה כל כך התאים כי אני מכיר כמה שלא התאוששו מההפתעה שהפרסומת הזאת קפצה...

5. eastlands Member

ערוץ2 זכה אתמול ללא ספק בפרס-הפקת שידור הספורט הגרוע ביותר אי פעם!
    הפירסומות במהלך המשחק,חיתוך דקות הדראמה בסיום ,ההתעלמות המוחלטת במשך שבוע(פרומויים) מהקבוצות שעלו לגמר ,מהשחקנים,בעצם מהכל , חוץ כמובן מאברם , זהו שבוע אברם הסתיים ,תודה לראסקה הצהוב ולכל מי שנטל חלק בשבוע המזויע הזה ,שהיגיע כמובן ל"שיא" בשידור איום ונורא ,שידור שלידו ,השידור ההוא של ניסים קוויתי ב82 (ספרד-ברזיל ,כשחצי שעה הוא היה באיצטדיון ,ולא ידע שהתוצאה 0-0 ) נראה לפתע סביר מאוד.

ערוץ 2 צריך לעמוד לדין על פשעים נגד המדינה ,בעקבות השידור הזה ,אתמול כולם אני מקוה הבינו ,למה אסור לישראלי להיות מעורב במשחק כל כך גדול ,למה רציתי אנגליה נקיה ,אני כל כך אוהב את המולדת ,שממש כואב לי לראות ,כיצד סיקרו גמר אירופי -אנגלי ,ואגב אנגלי 10 אנגלים מיתוך 22 ועוד מספר בריטים ,ללא ספק אנגליה בגדול ,גולים,התקפות ,מצבים דראמות ,ו.....פנדלים לעאזזזל

6. Scouser Tommy משתמשים של כבוד היכל התהילה

ניסיתי לספור עם חברים כמה פעמים אומרים בשידור גרנט וכמה פעמים אומרים פרגוסון . התחלנו ב19:00 , ב20:00 כבר התייאשנו כשהגיע לעל כל פעם שאומרים פרגוסון מזכירים את גרנט עוד 7 פעמים ...

ומישהו ראה את ה"שיר" החדש של שבק ס' ? :aaarofl:

אגב , ראיתי אתמול בספורט2 את סיכום כל הגולים היפים של העונה , מי שקריין את הסרטון בעברית אמר באחד הגולים של אברטון שזאת העונה הטובה שלהם בכל הזמנים בפרמיירליג ... כנראה שמקום 5 ב2008 יותר טוב ממקום 4 ב2005 ...

נערך לאחרונה ב: ‏22/5/08
  7. Hotspur משתמשים של כבוד היכל התהילה

יפה אמרת עופר.

10 אנגלים, זה כמובן לא יפסיק את המנטרות של ערוץ הספורט, של הפרשנים איציק/שגיא/נדב שהליגה האנגלית מצליחה בזכות הזרים.

8. Jack Wilshere Member

היום חנוך דאום - עיתונאי שאני דווקא אוהב לקרוא את טוריו - טועה ומטעה כשהוא כותב שאברם קיבל את הקבוצה כשהיא הייתה במרחק שמונה נקודות מהיונייטד, ובכל זאת הצליח לסגור את כל הפער האמור. מתי הציבור יפנים שפער של של שמונה נקודות בין היונייטד לצ'לסי אינו אלא מיתוס. זה נורא הרגיז אותי... אין בידך את הנתונים - אל תכתוב. זה ככה פשוט. למה לכתוב סתם ולהטעות את ציבור הקוראים?

גדול! :aaarofl:

השבוע בתוכנית מועדון ספורט וייץ אמר מפורשות שהוא לא אוהד אף אחת מהקבוצות, כך שלא נראה לי שהוא אוהד צ'לסי כשם שמספרים.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏22/5/08
  9. אבו Member

איזה שידור אתמול של שגיא כהן ורמי, איום ונורא.
    כמו שכבר ציינו פה, הבחור ידע מה סר אלכס וסר בובי מדברים ביניהם! איך הוא יודע את הדברים האלה?!

"ישראל היום" מצחיקים אותי- איך לעזעזאל אפשר לתת לשלמה שרף לכתוב טור אישי על המשחק אתמול? הרי ברור שהוא כותב רק מאינטרסים אישיים, והטור שלו היום היה פשוט מגוחך.
    הוא הציג את ניקולס אנלקה כאיזה אפס אלמוני שאברם בנה עליו את כל צ'לסי, עזבו בקיצור טור מביך של שלמה היום.

10. Jack Wilshere Member

11. spurs229 Member

Gass, חבל לבזבז מילים על שגיא כהן.
    גם ככה הוא קורא את המחשבות שלך...

12. KirkH Member

מי שחצה בימים האחרונים כל גבול של טעם טוב הוא כמובן ניב רסקין שמתיימר להציג את עצמו כעיתונאי אובייקטיבי. התגלה כעיתונאי חצר מהסוג הנחות ביותר. חשבתי שכשקופמן מדבר על האשראם של אברם הוא צוחק. זה אשכרה ככה.

גועל נפש.

הבחור מסקר את גמר הצ'מפיונס עבור ערוץ הספורט, רודף עם לשון בחוץ אחרי אברם בדרך לחדר ההלבשה כשהוא זורק איזה משפט סטייל "כן, שחקני יונייטד על הפודיום מקבלים את המדליות והגביעים שלהם, אבל אנחנו ממהרים אחרי אברם".

איכס.

13. פרנקו בארזי Member

לפי מה שאומרים השדרים היו זוועתיים, על אף שראיתי את המשחק במסך ענק ועם רמקולים בגודל של הבית שלי לא שמעתי ולו מילה ממה שהם אמרו, כי היינו בערך 80 איש בחדר די קטן...

אבל את הפרסומות אי אפשר היה לפספס.
    בטח ובטח את הטמטום הנוראי שגרם לכך שערוץ 2 חתך את החלק הכי מרגש בכל הערב - החגיגות של היונייטד והבכי של הכחולים.
    במקום להרחיב במילים אני פשוט אתן לינק לכתבה שאומרת בדיוק את מה שאני חושב:
    http://sports.walla.co.il/?w=/3742/1285532

היה משעשע לראות שמתוך 80 איש רק 5 מתוכם (כולל אני) צעקו "יש" בגול של היונייטד. בגול של היונייטד, הקבוצה אולי הכי פופולרית בארץ! הצלחתי אפילו לשמוע את העלבונות שהוטחו לעברי ("ינאצי מה אתה לא בעד גרנט")בגלל שהיינו מעטים מול רבים.
    לעומת זאת בגול של צ'לסי אפילו את הפרסומות לא הצלחתי לשמוע...
    כששאלתי את יושבי החדר-אולם אם הם תמיד אהדו צ'לסי או רק מאז שגרנט מאמן אותם, אני אפילו לא צריך לציין שלא היה שם בן-אדם אחד שאהד אותם בשנה שעברה, וכרגיל נתקלתי בטיעון הפאתטי והפרובנציאלי ש"הוא ישראלי הוא מייצג אותנו הוא שם טלאי על החולצה בלה בלה בלה". לעם מטומטם מגיע שידור מטומטם כנראה.
    האמת היא שבאתי עם חולצה של היונייטד ועודדתי אותם במהלך המשחק בעיקר בשביל להתריס כנגד עדר הפרובנציאליים הפאתטים (אני לא מתנשא על אף אחד, מדובר בחברים שלי בעיקר)
    אם כי קשה להגיד שנותרתי אדיש לשאגות השמחה של ואן-דר סאר (את החגיגות והנפת הגביע לא זכיתי לראות, ותודה לערוץ שתיים)
    ושוב נחזור רגע לשידור, חבר שישב לידי סיכם זאת הכי טוב:
    "הנרניה הזה מעניין לי את הביצה. השמאלית. כוסאמא של ערוץ 2."

14. Alvaro Recoba משתמשים של כבוד היכל התהילה

דבר אחד לא הבנתי - כשבשניה לאחר ההצלה של ואן דר סאר המצלמה ישר התמקדה באברם במשך שניות ארוכות (לא יודע כמה זמן בשעון, אבל נצח במונחים של טלוויזיה כשקבוצה שלמה חוגגת ברקע זכיה באליפות אירופה), זה היה ניתוב שידור ישראלי או שהבמאי האירופאי באמת החליט שזה הדבר שהכי חשוב לשדר באותו הרגע?
    כי אם זה הבמאי וזה מה שראו בכל אירופה... אני חושב שזה היה אבסורדי.

15. D.Irwin Member

במשחק שאני הורדתי, שידור אנגלי, אין את הקטע הזה,
    מראים את החגיגות.