מדהים! לכל מדינה יש אפשרות לבחור איזה מצלמה לנתב לשידור? לא ידעתי שזה ככה. זה לא היה נכון אתמול לבחור שעה רצוף באברם, אבל לשמוע שזה שודר רק בישראל נשמע הגיוני יותר.
אני לא מאמין שלמישהו בישראל יש יד בניתוב התמונה. יש שידור של מספר גדול מאוד של גופי שידור מן הסתם הבימוי לא זהה. לצלם את גרנט שנייה אחרי הפנדלים זה אחלה שוט - לא זוכר ששמתי לב שהוא היה ארוך כל כך.
לא נראה לי סביר שיש אפשרות לצוות שידור ישראלי לביים את השידור ולבחור איזה מצלמה תשדר למסכים בישראל. לא כזה מפתיע שהראו את המאמן המפסיד שנייה אחרי שהוא הפסיד...
צ'רלטון עשו את זה עם בניון (מצלמה מטעמם שעוקבת רק אחריו כל המשחק, שמדי פעם עוברים אליה או רואים הילוכים חוזרים דווקא שלו) ואפילו ספורט 5 עשו את זה בסופר קלאסיקו לפני כמה שנים, כשהמצלמה המיוחדת התמקדה ברונאלדיניו, שם אני לא בטוח שזאת הייתה דווקא מצלמה שלהם אבל יש כזה דבר מסתבר.
http://www.globes.co.il/news/article.aspx?...344495&fid=2605 חוץ מההערה על רונאלדו - מצוין. http://www.globes.co.il/news/article.aspx?...344484&fid=3301 עוד טור מצוין של שרון בורנשטיין, שווה קריאה.
תוכל בבקשה להעלות את המשחק לאינטרנט ולפרסם פה לינק? http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx תודה
דורפן אומר בדיוק מה שחשבתי כשראיתי את ג'ודאס עולה במדרגות ואחר כך שראיתי את סר בובי עולה במדרגות: דרך אגב, הקטע של הפנדלים שהורדתי של ITV באמת שונה ממה שהראו בערוץ 2.
מישהו ראה אתמול במועדון ספורט את הקטע שצביקה פיק דיבר על הגמר של הצ'מפיונס? פשוט בזיון שנותנים לדבר הזה במה. אבל יש להגיד שבקטע שצביקה פיק דיבר על הגשם ממש צחקתי.
אני לא ממש רואה מועדון ספורט בקביעות כי אין לי את הערוץ המגוחך שבו התוכנית משודרת, אבל יצא לי להיתקל בזה פה ושם ועצם העניין מגוחך - לצביקה פיק יש פינה קבועה בתוכנית ספורט, בה יצא לי לראות אותו מדבר על כדורגל, כדורסל, טניס... איכשהו הפכו אותו לפרשן על בספורט. טוב, זה לא מפתיע, כשאותו ערוץ רואה בשלמה שרף ואיציק זוהר פרשני דגל בכדורגל.
גם לי אין את 5+ לייב אבל אתמול התוכנית שודרה בספורט 5+ (נראה לי שבגלל שחגיגות הדאבל של בית"ר שודרו בלייב).
לפנות בוקר ראיתי את שידור המשחק עם וויץ ושגיא כהן, בגלל שיש לי לווין כבר כמה שנים שכחתי כמעט מה זה לראות משחק כשהם משדרים, אסון,בושה,שערורייה, מה להם ולכדורגל? מעבר לזה שזה היה שידור פרו גרנט(כמה לא מפתיע וכמה מאכזב כשהם אמורים להיות מקצוענים) וייץ כהרגלו מעביר ביקורת על כל שחקן שטועה כאילו הוא היה שחקן או היה עושה זאת טוב יותר, למה קשה לו להבין שהוא שדר ותו לא?! שגיא כהן...כמה מילים כבר נכתבו על הליצן הזה והוא ממשיך להפתיע כל פעם מחדש, אני שומע אותו ומחזיק את הראש מכמות השטויות שלו ואיך שהוא לא מסוגל לראות דברים פשוטים שאני מהיציע ראיתי והבנתי והוא מהאצטדיון עצמו גם כן וכשיש לו מקלט טלוויזיה צמוד אליו להילוכים חוזרים לא מבין, לדוגמא,פנדלים שלא היו,לא נבראו,אף אחד לא התלונן והוא ראה לפחות 4 פנדלים במהלך המשחק. דקה 75 פרגוסון עומד על הקו ומחלק הוראות,כל מי שבמגרש רואה שהוא מסמן לרוני לעבור ימינה ולהארגריבס להיכנס לאמצע וששניהם זזים לכיוונים הללו, שגיא כהן החליט שטבז יורד לאמצע. דקה 120,חילוף בצ'לסי כשבאלטי נכנס במקום מקאללה ואנדרסון במקום בראון, מייד אני וחבר שלי אומרים אחד לשני זה בשביל הפנדלים,הכי ברור שבעולם ועובדה,הם בעטו, שגיא כהן אמר שפרגוסון כנראה חושב שתהיה עוד התקפה אחת ליונייטד ובגלל זה מכניס את אנדרסון. ועוד ועוד דברים שהדהימו אותי, בושה לערוץ שמעסיק אותו כפרשן! הבנתי שהיה אולפן פרו גרנט גם כן, רחמנות,רחמנות על האנשים שלא מבינים אהדה מהי,שככה נראה השידור שלהם, שלא מבינים שעם כל הכבוד לזה שגרנט ישראלי הוא מייצג את צ'לסי ולא את מדינה ישראל, לצערי פגשתי כמה דפקטים במטוס שטסו למשחק גם כן מבלי שהם אוהדי צ'לסי או יונייטד ולא הבינו למה אני עם צעיף אדום, בושה לאנשי התקשורת שלא היו מסוגלים לעצור,לחשוב ולהגיד את האמת שלהם ונגררו לפסטיבל אברהם גרנט נגד כל העולם במשימה להגן על הכבוד היהודי. יצחק תשובה שעושה גדולות בעולם העסקים ומשתלט על עולם הנדל"ן מייצג את עצמו ,אפילו שהוא ישראלי, למה אין פסטיבל תשובה שנמשך חודשים בכל כלי התקשורת בכל פעם שהוא קונה עוד איזה נכס נחשב בניו-יורק? למה זה לא תשובה מול האוייב הציוני? בועז מעודה עומד לייצג את ישראל באירוויזיון,שיהיה לו בהצלחה, זה ההבדל!!! עונה שחורה לכל איש תקשורת שנכנע לסרט הזה של ה 8 חודשים אחרונים,גרנט,גיבור ישראל ומלחמתו בגויים. איכס אחד גדול.