אה בה שה דה תקרא שוב את ההודעות האחרונות של x Nameless x KirkH ו Praetor תשווה את זה לדברים שכתבת ואז אולי תבין.
גם אני מחכה לקרוא את זה. רמי וייץ ידוע כאיש בלתי נסבל.עוד לא קם הבן אדם שהסתדר איתו. יש כאלה שצריכים לטוס איתו ולשהות איתו בחו"ל וכולם סובלים. הבן אדם רואה את כל העולם מלמעלה... כנראה שהזקן מסתיר לו את הטימטום.
אני מקווה שזאת תהיה גם כתבה עם עומק ולא רק חומר צהוב, כמו שמובטח בשורות האחרונות של הלינק. רמי וייץ (מרדים) וארבל (פשוט משעמם) הם מאוסים, אבל עם מאיר אינשטיין אין לי בעיה. להיפך. שדר מאוד עירני, מעורר את הצופה וכייף לשמוע אותו צועק אחרי שער.
הבעיה עם איינשטין שהוא לא רק צועק אחרי השער,הוא צועק ברגע שקבוצה עוברת את החצי, סליחה לא צועק,צורח,שואג, אי אפשר לראות ככה כדורגל. הגרוע מבחינת מי שאין לו לווין או שרואה ליגה ישראלית זה שאין באופק אף שדר נורמלי, אני חושב שצריכים לחשוב על להחזיר את ניסים קיוותי לעניינים.
אני חושב שאחרי שנים של שידורים מהמקביליות וטניס הגיע זמנו של יורם שמרון לקבל משחק אחד. הרי הוא מומחה חימר ידוע !
יותר מזלצר? וברצינות, איזה שם הוא עיוות לאחרונה או בכלל? וזה שאיינשטיין צועק כשקבוצה עוברת את החצי זה רק מוסיף מתח לדעתי. פעם היה לי את ערוץ espn בערבית והשדר שם היה בסגנון הזה, היה תענוג למרות שלא הבנתי את השפה.
שמעת על הבלם המהולל מריאל מדריד ... פפי? אני לא מת על הצרחות של איינשטיין, אבל הוא עדיף בהרבה לדעתי מארבל המונוטני.
גם אני חשבתי ככה פעם, אבל אז הגיע המקרה של קאוט במונדיאל 2006. בוא נגיד את האמת, כולנו חשבנו שקוראים לו קויט (סה"כ, kuyt) ואיינשטיין מטומטם, יש לי תחושה שהוא דווקא מקפיד על הקטע הזה ומבטא שמות של שחקנים בדיוק איך שמבטאים אותם במולדתם, מה שלפעמים נשמע לנו מוזר ולא נכון. מה שנותן לי את התחושה שלפפה, דווקא קוראים פפי בפורטוגל. איינשטיין לא היה אומר את זה סתם ומעבר לזה- הוא תיקן את זלצר פעם אחת כשהוא אמר פפה, אני באמת חושב שהוא כנראה צודק בקטע הזה.
סלבה ברזילאי אמר באולפן של צ'רלטון שצריך לבטא את זה פפי. מצד שני, מאיר איינשטיין גם קורא לנונו גומש נונו גומז, אז אין פה שלמות איך שלא מסתכלים על זה.
רובי, אגב אותו גמר של ארווין או איירוויין לפי איינשטיין, ערוץ 1 התחיל את שידור המשחק ההוא כמה דקות לאחר תחילתו בגלל שאיזה ג'יימס בייקר ביקר בארץ. ואגב משחקי יורו,ב 92 שוב ערוץ 1,אז הם הראו את השלב המוקדם רק מהמחצית השנייה בגלל שהמחציות הראשונות נפלו אז על החדשות, או שהם העבירו לערוץ 33 או שאמרנו תודה שקולטים ירדן. איזה ימים נוראים לאוהבי הכדורגל היו אז.