אין בעיה, זה פשוט באופנה פה לקטול כל התייחסות ישראלית לליגיונרים. הספקתי כבר להביא דוגמאות של ערוצי טלוויזיה ממדינות כדורגל קצת יותר מפותחות מישראל שלא מפספסות אף משחק של הכוכב התורן של המדינה שלהן.
דווקא ב5 לייב זה לגיטימי....ערוץ שממילא לא נמצא אצל רוב האנשים בחבילה, ואם כבר אז כבר...זה לא שיש להם שידורים יותר אטרקטיביים.
החוק שאובר על זליגת התכנים פגע ב5+ לייב שמחויבים לשדר בערוץ אך ורק תכנים שלא שודרו קודם ב5+ וספורט 5 כך שמן הסתם משחקים של ליגיונר שצפוי לקבל הרבה דקות משחק הם אופציה לא רעה בכלל לערוץ ש"מתחייב" לשדר 24 שעות ביממה שידורים חיים :aaarofl: :aaarofl: אם כבר משדרים משחקים של ליגיונרים אז למה לא את משחקיה של סיבאספור מוליכת הליגה הטורקית וקבוצתו של פיני בלילי.
כי לערוץ הספורט הבזיוני יש את הזכויות למשחקים מהולנד, אבל רק עכשיו שבן סהר עבר הם הגיעו למסקנה שזה אטרקטיבי ושווה לשימוש.
זה האבסורד, במדינת ישראל אנשים מתעניינים במשחק מסויים שלא לומר בליגה מסויימת רק אם איזה שחקן בינוני מישראל מפאר אותה. אני מאחל הנאה לכל מי שיגרר לצפייה בקרבות תחתית בליגה ההולנדית למען מעקב אחרי הקריירה של בן סהר.
אותי מצחיקה הפליאה של אנשים כאן. כאילו זה דבר חדש. כאילו זה לא קרה בעבר. כאילו ישראל במשך עשור הייתה מדינה בה תקשורת הספורט התנהלה למופת. כאילו זה לא יקרה שוב. כאילו זו לא המדינה הכי פרובינציאלית בשביל החלב. wake the fuck up.
אל תדאג, למזלם של קברניטי הערוץ נקודת הייחוס של רוב האנשים בארץ זו ליגת העלאק, ככה שעליה ברמה בכל מקרה תהיה פה.
זה הבעיה, שהם כן. לערוץ הספורט יש את הזכויות למשחקי הליגה ההולנדית, אבל במהלך כל העונה, למעט משחקים בודדים (פיינורד - אייאקס, פ.ס.וו - אייאקס, ווילם וו - אייאקס, אלקמאר -אייאקס ושכחתי אחד או שניים), הוא לא משדר. עכשיו שסהר הצטרף לדה חראפשחאפ אז הוא יתחיל לשדר בקביעות את המשחקים של דה חראפשחאפ? ואם במקביל למשחק מרתק של סהר במדי קבוצתו מול וולנדהאם בקרב האחרונות יתקיים גם אייאקס - אלקמאר, האם הערוץ ישדר את הראשון או השני? אם התשובה הראשונה, אז כן, ביזיון. רק כדי לומר, לא ממש אכפת לי, אין לי ספורט עושק לייב, ואני מסתדר לא רע גם בלי החור בחשבון הזה. ברוך השם כשאני זמין ויכול לראות משחקים בליגה ההולנדית, אני מוצא את הדרך. לא צריך אותם בשביל זה.
הסיבה שלי להקאה היא שערוץ הספורט נהג לשדר את הליגה ההולנדית, והיא גם היתה אחד מהתכנים ה"מיוחדים" שהוא נהג להציע אחרי העלייה של 5+ לייב. פתאום זה נעלם - אייאקס, פ.ס.וו, אלקמאר - והנה פתאום זה חוזר, רק שהפעם לא תראו את הקבוצות העוד איכשהו איכותיות בליגה הלא ממש חזקה הזאת, אלא את קבוצת הפאר מהתחתית. מחיאות כפיים סוערות. יאללה, עוד חמישה חודשים, אם קברניטי ערוץ הספורט לא יצליחו באיזו עתירה, מועצת הכבלים והלוויין עושה סוף לחגיגת הגזל בערוצי ה"איכות" החדשים לייב וגולד.
זה נכון, שזה בא על חשבון משחקים מאותה הליגה אז ברור שזה עצוב, ספורט 5 לייב הוא ערוץ דל ועלוב, עם קצת שכל והשקעה נוספת הם היו יכולים להפוך אותו לאטרקטיבי יותר, אבל זה לא מה שקורה. ב-3 שבועות האלו, פעם ראשונה שהיו לי את ערוצי הפרימיום למיניהם בגלל המצב בדרום. ערוצי צ'רלטון ללא ספק עמוסים, מגוונים, מלאי תוכן (מתי שיש משחקים כמובן) ואפשר להגיד שמנוייהם מקבלים תמורה לכסף שמשולם (לא משנה את העובדה שעדיין לא מתכוון להוציא על זה שקל), מנגד ערוצי הפרימיום של ערוץ הספורט כל כך עלובים ודלים.. לא רואה שום סיבה הגיונית לשלם להם.
מסכים. כל מה שצ'רלטון לא נותנים בהפקה (המזעזעת) הם נותנים בשידורים ורואים שהם כל פעם מוסיפים עוד דברים. הרי גם הם משדרים רק משחקים של ישראלים בליגה ברמה די דומה להולנדית (הבלגית), אבל זה פרט קטן עם כל מה שהם נותנים. רק לאחרונה הם התחילו לשדר גם משחקי NBA ותוכניות סיכום של הליגה שבעבר היית רואה בערוץ הספורט, פתאום מופיעות בלוח המשדרים של צ'רלטון. אני לא יודע מה הסיבה. אולי זה בגלל שצ'רלטון באו מלכתחילה עם אג'נדה ידועה (ערוצים בתשלום) בעוד ערוץ הספורט פעם לא היה כזה ובאיזה שלב עבר שינוי (הכרחי, לטענתו, כדי לשרוד). אבל אין מה לעשות. אתה לא יכול לבכות שאתה חייב *שלושה* ערוצים בתשלום, בלי שתמלא את כולם בתוכן. הם רוצים לאכול מהעוגה ולהשאיר אותה שלמה - להחזיק ארבעה ערוצים, לקבל כסף מהצופים על שלושה מהם, אך לחסוך בתכנים. עכשיו, כשרוצים לאסור עליהם לשדר שידורים ישירים בשני הערוצים החדשים אלא אם באותו זמן יהיו שידורים ישירים בערוצים הוותיקים, הם מתלוננים שהם יוותרו על תכנים וליגות כי לא יהיה להם כסף לזה. יופי. ומה יקרה אם יאשרו לכם לעשות מה שאתם רוצים? בעוד שנתיים תקימו את 5+ סופר לייב, תשדרו שם כמה שיותר, ותזנחו את גולד ולייב כמו שאתם עושים עכשיו ל-5 ו-5+. הצורך היחיד שלהם בערוצים החדשים הוא כלכלי - הם פשוט רוצים (אולי צריכים, מה זה ענייני?) לעשות עוד כסף, אז הם שמים קצוץ אפילו על מי שמשלם עבור ספורט 5+. צעד שכולו כלכלי וטובת הצופה אינה חלק ממנו. תראו את ההמצאה החדשה שלהם - סופי השבוע בגולד שמוקדשים למועדונים הגדולים בעולם. מה זה בלבול המוח הזה? גם בווינקאנד של ברסה וגם בזה של ליברפול הם לקחו משחקי עבר שהם בכל מקרה משדרים בגולד, קצת תוכניות קנויות שחלקן בוודאות כבר היו בידיהם שנים (מסע הקסם המסתורי), וסתמו עם קצת קטעי קישור של נדב יעקבי ואבי מלר. השקעה - מינימלית (קצת נבירה בארכיון וצילום כמה קטעים). תקופה - מילוי סוף שבוע מלא. יופי. גולד, ערוץ שכולו מחזור מצליח למחזר גם את עצמו. ממש שווה את הכסף.
בן סהר? כוכב? על איזה כוכב לכת בדיוק? מה הוא עשה בקריירה שלו בשביל להגיע למעמד הזה? חוץ מלחמם את הספסל של קבוצת ליגה שניה באנגליה מה הוא עוד עשה? אה נכון,אתה צודק, הוא מופיע קבוע בגליצים ביחד עם מילשטיין התותח... תעדכן אותי כשהסרט הזה יגיע לכדור הארץ,תודה.