דיון התשקורת 08/09

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Rudess, ‏6/7/08.

1. אבו Member

אף אחד באופן תמוה לא ציין את זה פה, אבל משום מה ערוץ הספורט החליט פשוט לזלזל או משהו כזה במשחק השני בין ברנלי לטוטנהאם, אולי בגלל תוצאת המשחק הראשון. והוא לא משדר את המשחק, אפילו לא בלייב.

ואני מניח שאתם יודעים איזו דרמה יש עכשיו. מגיע להם. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/hahaha.Xxx

נערך לאחרונה ב: ‏22/1/09
  2. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

חסכו עוד כמה שקלים. ערוץ הספורט, לא להיות שם כשזה קורה.

אגב, יש אנשים שלא ציינו את זה אולי בגלל שהרוב פה נבונים מספיק ופשוט אין להם את הערוץ אז הם לא טרחו לראות מה הוא משדר. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx

3. אבו Member

אגב, רק רחמים על אבי. אני מתאר לעצמי שהאיש אוכל את עצמו ברגעים אלו איך הוא לא משדר משחק כזה...

4. cantona#7 Member

הערוץ הזה יחד עם האתר שלו שובר כל פעם מחדש שיאי שפל חדשים .
    איפה הימים של שנות ה90 העליזות אז עוד הכל היה טהור .

5. ענבל רואד Member

אכן
    הלב מדמם...
    גם על כך שלא הייתי אגרסיבי ואסרטיבי מספיק בניסיונות השכנוע של קברניטי...
    לא יחזור. מעכשיו אשא איתי את הדוגמה הזו לכל דיון עתידי

6. ג'ורדן לאב אגדה משתמשים של כבוד היכל התהילה

"כוכב", "להיט" - מה זה משנה? אם אתה רוצה לנהל דיון שלם על מהי ההגדרה של "כוכב" בקנה מידה ישראלי, תחפש לך מישהו אחר שיבחר לבזבז על זה את הזמן שלו. תקרא עוד פעם את ההודעה שלי ואולי תבין למה התכוונתי כשקראתי לו "כוכב תורן".

קירק - במהלך כל 2008, כמה פעמים יצא לך לשבת ולצפות במשחק שלם מהליגה ההולנדית? אני אהמר על מספר שנע בין 0 ל-5. אם אני טועה - כל הכבוד לך, אתה נמצא במיעוט. אני מאמין שאם לצ'לסי היה כוכב אנגלי צעיר בקנה מידה עולמי (שחקן בקנה מידה עולמי לצ'לסי הוא בערך מה שמהווה סהר לנבחרת ברמה של ישראל), שהיה מושאל לליגה ההולנדית, אוהד שלה היה מתעניין ומנסה לעקוב אחריו מדי פעם, למרות שהליגה ההולנדית לא מעניינת אותו בגרוש. בדיוק מאותה סיבה אני מנסה לתפוס כמה שיותר משחקים של בורדו, למרות שאני לא אוהד גדול של הליגה הצרפתית. יש שם שחקן שמעניין אותי.
    בסופו של דבר אתה פשוט מתנשא על אוהדי הכדורגל הישראלים, מכיוון שכל מה שיש להם להתעניין בו זה בן סהר.

המשחק הזה של ערוץ הספורט עם זכויות השידור ושיטת הבחירה שלהם במשחקי הליגה ההולנדית זה סוג של בזיון בפני עצמו. אין צורך לזלזל באוהדי הכדורגל הישראלי רק משום שהכוכב התורן שלהם (ג'וני ווקר - רוצה להתנפל עליי?) לא שווה הרבה במונחים שאנחנו רגילים אליהם.

7. KirkH Member

זה דבילי לעקוב אחרי שחקן כמו בן סהר ברמה של צפייה במשחקים של דר איך שלא קוראים להם...

זה טוב למשחק אחד, אולי שניים בעונה. לא למשהו קבוע. הדוגמא עם צ'לסי לא רלוונטית ולא מתקרבת למציאות כי אוהדים בריטים לא מכירים שום כדורגל מחוץ לממלכה. מקסימום ליגת האלופות, גם זה, רק אם הקבוצה שלהם משחקת.

אני לא מתנשא על אף אחד. אני רק קצת מרחם על אוהדים שמה שעושה להם את זה בקשר לכדורגל זו שורה קטנה בדרכון.

8. TheLane Member

ביזיון, אתמול ראיתי שיש שידור ולא דאגתי בכלל לסידורים אחרים, איך היה אפשר לצפות שערוץ הספורט סתם יעלימו משחק מהלוח? חזרתי מחיפה רבע שעה לפני המשחק ושום דבר. הייתי צריך להסתפק באינטרנט לאחד המשחקים הכי מותחים שלנו השנה... מלר, יש סיבה למחדל הזה או שהם חוסכים על המשכורת שלך סתם?

9. ג'ורדן לאב אגדה משתמשים של כבוד היכל התהילה

קירק - בטח שזה דבילי בעינייך, אתה רגיל לדרוגבה וזולה. האוהדים בישראל התרגלו לעזרן ובלדוט, אתה יכול להאשים את הרצון שלהם לעקוב אחר מישהו שאמור להיות לפחות רמה או שתיים מעל זה? אוהדים בריטים לא עוקבים אחר מה שקורה מחוץ לממלכה, בעיקר בגלל שמה שיש להם בתוך הממלכה הוא ברמה הגבוהה ביותר. לאוהדים בארץ אין את הפריבילגיה הזאת.

קינג לדלי (הכותב) הצהיר מספר פעמים שהוא לא רואה ליגה איטלקית כבר כמה שנים טובות. מסתבר אבל שהוא ישב לצפות באחד המשחקים האחרונים של מילאן. למה? בקהאם. גם עליו אתה מרחם בגלל שמה שעושה לו את זה זו שורה קטנה בדרכון?
    ככה זה אוהדי כדורגל. אתה אוהד קבוצה או נבחרת, אתה גם תרצה לעקוב אחר הכוכבים הגדולים או המוכשרים שבשחקני אותה קבוצה או נבחרת.

10. johnnie walker Member

nereo rocco,

לא,לא רוצה.

אל תיקח את זה אישי פשוט התקשורת הישראלית מוכיחה כל פעם מחדש כמה היא עלובה שהופכת כל דרדק למרדונה
    ואין כבר הפרדה בין תקשורת צהובה לתקשורת איכותית כמו שיש במדינות אחרות,
    אפילו וואלה שאני מחשיב לכלי התקשורת האיכותי ביותר נפל למלכודת הזאת עם הכותרת העלובה שהם
    נתנו לשחקן שסחט פנדל בקבוצת תחתית בהולנד.

התקשורת הישראלית לוקה במחלה קשה ששמה צהבת,היום לכל אתר שמכבד את עצמו יש פינת רכילות
    עם רכילאית צמודה במשרה מלאה ויש אתר אחד שבו הרכילאית הזאת היא גם עורכת האתר בכבודה ובעצמה.

במדינות כמו אנגליה וגרמניה למשל יש הפרדה ברורה בין שני הסוגים: מי שרוצה איכות ואמינות הולך
    ל-b.b.c או או הטיימס והגארדיאן מי שרוצה לקרוא זבל רכילות ובחורות בבקיני יש את הסאן ודומיו,
    בגרמניה יש את הקיקר האמין והרציני והבילד למי שמחפש תמונות,ובארץ? הכל מעורבב לעיסה דביקה וריחנית.

בתור ילד בקיבוץ היית מגיע בבוקר לחדר האוכל ובכניסה מחכה לך עותק של "על המשמר",
    עיתון קטן של מפ"ם שמוכר רק למי שגדל בקיבוץ בשנות ה-80 ,20 עמודים,כולו שחור לבן,בגלל שלא היה
    תקציב לתמונות היו קריקטורות במקום ועמוד אחד שמוקדש לספורט שהופך לשניים אחרי מחזור ליגה בכדורגל או בכדורסל,
    כל כך פשוט,כל מה שצריך לדעת היה שם בלי בלבולי שכל וסודות מחדר ההלבשה
    או בחורות בביקיני,אמין רציני ופשוט-כמו שספורט אמור להיות.

11. cantona#7 Member

אחרי מילאן גם אני התחלתי לעקוב בעקבות בקהאם . האנגלי הוא חתיכת אגדה,ובשבילנו אוהדי יונייטד ואחרים שאוהבים אותו זו הזדמנות אולי אחרונה לחזות בו לפני שירת הברבור .
    כואב לי רק מלכתוב את זה ..
    בכל מקרה,איך אפשר להשוות בכלל בין שני המקרים ?

12. THE STRETFORD END Member

Nereo Rocco

אם שחקן אנגלי,ווין ברידג' לדוגמא או ג'רמיין דפו היו עוברים לשחק במילאן
    אני בספק גדול אם אני הייתי מתיישב ועוקב אחרי איך הם משחקים כמו שאני עושה עם בקהאם במדי מילאן
    כמו שעשיתי עם בקהאם במדי ריאל מדריד,
    וזאת למרות השורה הקטנה בדרכון של ברידג' ודפו,
    כי יש שחקנים מעניינים יותר ויש קבוצות מעניינות יותר.

אני בטוח שהרוב באנגליה פועלים בדיוק באותו האופן כלפי הכוכבים שלהם,
    בקהאם הוא סיפור גדול,מילאן היא קבוצה גדולה
    ואני לא חושב שהיתה איזו התרגשות ומעקב אחרי סטן קולימור למשל כשהוא עבר לשחק בספרד,
    גם התקשורת המקומית היתה הרבה פחות מעוניינת בזה.

בתקשורת הספורט בישראל,כל שחקן ישראלי שמגיע לשחק בקבוצה באירופה ולא משנה באיזו ליגה או באיזו רמה היא,פתאום התקשורת פה מאמצת את הקבוצה כאילו היתה אחת משלנו כבר שנים,
    מדווחת על כל שטות ופס באימון של השחקן הישראלי,נציג ישראל בגולה הרחוקה והמפחידה
    ומנפחת דברים מעבר לכל פרופרציה.
    עוד חודש וחצי דני ענבר יגיע להולנד ויעשה כתבת 1 על 1 עם בן סהר
    ועל הדרך ברחוב של אותה עיר הוא ישאל כמה בנות בלונדיניות מה דעתן על בן סהר
    והאם הוא כוכב והן יצחקקו ויגידו שכן,שהן מתות עליו ושהוא כבר אגדה בעיר
    ואז הוא ישאל כמה שחקנים לקבוצה שלו אחרי האימון לגביו והם יגידו שהוא חלוץ מעולה ושיש לו מקום בכל קבוצה באנגליה והם לא מבינים איך צ'לסי לא נתנה לו הזדמנות וכל שאר הבלה בלה,
    זו מנטרה מגעילה שחוזרת על עצמה עם כל שחקן פעם אחר פעם אחר פעם.

והתקשורת בישראל מרגילה את האוהד הישראלי עם המנטרה הזו כבר שנים ולכן
    הישראלי הממוצע,מקולקל משהו בהקשר הזה.
    עשו כתבה גדולה על בן סהר וניפחו את המוח כשהוא היה בנוער של צ'לסי ואחרי זה כשהיה בקבוצה המילואים,
    בנו והפכו אותו פה לאחד שאו טו טו מוציא את דרוגבה מההרכב ומי זה לעזעזל אנלקה שמשחק שם
    וברגע שהוא מגיע לנבחרת ישראל ופתאום מול שוויץ או כל נבחרת לא מי יודע מה אחרת,רואים
    שהפלא הוא לא כזה פלא,מה עושים?
    התקשורת יורדת עליו חזק והקהל מקלל.

וברגע שאותו השחקן מאבד את מקומו באותה קבוצה באירופה,פתאום המנג'ר שם הופך להיות אנטישמי,
    השחקנים בקבוצה סביבו לא מספיק טכניים עבורו
    ופתאום לא מראים את המשחקים כי הוא,אותו השחקן יושב על הספסל או ביציע.

המשחקים בהולנד הם בדרך כלל בימי ראשון בשעות הצהריים או אחרי הצהריים,
    בזמן שהליגות הבכירות משחקות גם כן,
    אני בספק גדול כמה אחוזי רייטינג יהיו למשחקים של בן סהר,
    אני בטוח שערוץ הספורט ידאג להראות שידורים חוזרים 4 פעמיים ביום ו10 במשך השבוע
    וגם זה יתפוס חלק נכבד ממהדורת חדשות הספורט,

כל זה,עד לגילגול הבא.

13. eastlands Member

בוקר טוב לכולם .
    המשפט הכי חזק ששמעתי הבוקר בתקשורת שייך לאיש משטרה לשעבר -אריה עמית שהתארח בתוכנית הבוקר של ערוץ 10 " אני רוצה לדבר על יובל קדוש ,האבא הזה הוא טרקטור b-9 ,שהחליט שהוא מציל את הבת שלו ,ופשוט חורש את המדינה "

אני נשאר עם הבולדוזר ,אחלה שם ליובל , התעוררתי הבוקר עם תחושה של גאווה , את יום רביעי אני אזכור לעולמים , מגיע ליובל את כל התמיכה ,כי כשאתה עוסק בהתנדבות ביום יום ,זה יכול תמיד לחזור אליך ,וזה חזר בדמות מדינה שלמה עם אנשים מדהימים , תודה לכולם היה מרגש לראות את כמות ורמת ההתגייסות למען המטרה ,עכשיו נשאר להתפלל שעמית שלנו תנצח את המחלה האיומה הזאת ,אמן !

14. Rudess Member

אמן!!!

15. קינג לדלי Member

מה רע בפיל ? גם פיל דורס את כל מה שזז !

אני מכיר את יובל שנים ובנסיעה לגרמניה אחרי נבחרת אנגליה הסרטנו אותו ותמיד הסתלבטנו שהוא הולך לכבוש יעדים כל הזמן.
    ביום שקיבלתי את הידיעה הקשה על הבת שלו ידעתי שהוא יפתח חמ"ל ויכבוש כל מקום.

יובל ונעמי עשו קמפיין מדהים שלא נראה כאן.

עכשיו נותר להתפלל שהנסיכה הזאת וגם הקטנצ'יק החמוד שזקוק גם הוא להשתלת מח עצם יזכו להמשיך חיים בריאים ומאושרים.

אני אוהב אותך יובל !