דיון התשקורת 08/09

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Rudess, ‏6/7/08.

1. Cup of Tea Liverpool, UK

לא יכולתי לנסח (spl) זאת טוב יותר.
    מכל אחד אחר הייתי מופתע.

2. בועז Member

עוד משהו שלי די חדש לראות, זה היה מאוד מכוער,
    דקה 85, יורם ארבל עוצר את המשחק ואומר "פרסומת קטנה, מיד נשוב"

לפתע המסך מתפצל ל2 תמונות, אחת,של המשחק בגודל 5% והשני 95% פרסומת מכוערת לאיזה סרט. ערוץ 10 בטח קיבל על זה לא מעט, אבל זה זלזול מדרגה ראשונה בצופים.

3. Rudess Member

זה הזלזול היחיד בצופים? מה עם העובדה שהמשחק לא התחיל וארבל וברקוביץ' מריצים סדרת דאחקות על הזר החדש של נתניה, בלאנקו, שנתן אח"כ משחק מצוין ופתאום הם שינו את הדעה שלהם עליו ואמרו שמדובר ב"שחקן מצוין"? מה עם העובדה שברקוביץ' אומר שהוא לא סובל את הכדורגל של מתיאוס, אבל כשנתניה כובשת ומשתלטת על המשחק הוא פתאום משבח את השינוי שמתיאוס הביא לנתניה?

משנים דעות בשידור כמו שהופכים המבורגר על הגריל.

4. שי מנהל ראשי מנהל ראשי

כשזה קרה אז ברקוביץ' לא התאפק ואמר: "שיזהר מזה שמאחוריו".

5. cantona#7 Member

ברקוביץ' מנסה לתת לקהל בבית,את מה שהכדורגל לא,הנאה .
    לולא האהבה הגדולה,והזיקה שיש לי למכבי,ספק גדול אם הייתי יודע
    היום איזה קבוצות משחקות בליגה .

6. Michael Carrick מנהל כללי מנהל כללי

http://sports.walla.co.il/?w=/316/1424545

די נגמלתי מההרגל המגונה למצוא שטויות בכתבות ולרוץ לכתוב פה-אבל אני חייב. בקטע על פאביו-פרגי העלה כהרגלו הרכב משני מול טוטנהאם? ממתי זה הרגל בגביע? הכותב לא טרח לראות שיש לנו רשימת פצועים יותר ארוכה מרשימת הכשירים? ובכל זאת וידיץ', קאריק, סקולס, רונאלדו, ברבאטוב וטבז עלו בהרכב.

7. spurs229 Member

וגם פאביו הזה לא היה עד כדי כך טוב, ובטח שלא היה המגן השמאלי הכי טוב באירופה בסופ"ש הזה.

ענבל מנור מההתחלה הראה מההתחלה שהוא ליצן, והוא מנסה לטפח את התדמית הזו שבוע אחרי שבוע...

8. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני חושב שכל הסיפור הזה של וואלה עם "נבחרת השבוע" הוא ליצני. אלא אם יש להם מישהו שיושב ורואה את כל המשחקים באירופה מדי שבוע, הרי שפשוט לא ברור על סמך מה קובעים את זה. אני לא מסוגל לקחת את זה ברצינות.

9. THE STRETFORD END Member

זה חסר חשיבות בדיוק כמו הטור של נדב יעקבי באתר ערוץ 5
    על נבחרת השבוע או קבוצת השבוע ש"משום מה" בדרך כלל היו אלה נציגים
    מהליגות שערוץ הספורט משדר.

10. cantona#7 Member

מתוך "ידיעות",כתבה של גסן ואקד על האפשרות שיונייטד תזכה ב4 תארים ..

"האם יונייטד מסוגלת לזכות בארבעת התארים,ולהאפיל על העונה הגדולה ביותר שלה 1999/2000
    שבה זכתה בשלושה (אליפות,גביע,וליגת האלופות) התשובה חיובית"

ממ מעניין שכחתי שעונת הטרבל היתה בשנות ה2000 http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/bduh.Xxx

והנה עוד רגע של "גאונות" ..

"וזה מוביל אותנו לתואר החשוב ביותר עבור המנג'ר-ליגת האלופות"

זה יהיה חשוב לזכות עונה שניה ברצף,אבל בטח שלא יותר מאליפות 18 ומה שהיא מסמלת .
    גם בעונה רגילה בלי משמעויות נוספות הליגה תמיד תבוא קודם . אני בטח לא מחדש כלום .

נערך לאחרונה ב: ‏27/1/09
  11. ארצ'י באנקר Member

יצא לי גם לקרוא את הכתבה של וואקד, האיש טוען שחסרונו של רוני לא מורגש..
    הרבה מילים מעט תוכן.

12. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

לא יודע לגבי הקטע של ליגת האלופות. פרגי כבר דיבר בעבר על זה שכדי להיחשב קבוצה גדולה באמת, צריך לקחת את גביע אירופה ויותר מפעם אחת. לדעתי הוא יעדיף זכייה שנייה ברציפות בליגת האלופות על אליפות מספר 18.

לגבי גאסן ואקד, נו, לפעמים הוא נסחף למחוזות לא ברורים. יש לי עוד שאריות מידיעות אחרונות לפני 14 שנה, בעונת הדאבל עם הילדים. כשבקהאם, סקולס, נוויל וכו' התחילו ממש להרשים, והוא עשה כתבה על האמונה של פרגי בצעירים ואיך לכל אחד מהשחקנים שלנו כבר יש יורש מוכן. פילקינגטון במקום שמייכל, קאספר ומקגיבון במקום ברוס ופאליסטר, אוקיין, קוק, ת'ורנלי, טומלינסון, וכו' וכו'. לחשוב שקבוצת נוער שלמה תהפוך לקבוצת בוגרים שלמה זה קצת מגוחך, וכמובן שאף אחד מה"יורשים" שהוא סימן לא ירש אצלנו אף אחד.

13. THE STRETFORD END Member

מצחיק,לא מזמן עשיתי סדר בארונות שהיו סגורים כבר הרבה מאוד זמן ומצאתי
    עיתונים ששמרתי במשך שנים גם כן,כתבות על יונייטד ואנגליה בזמני טורנירים למינהם,
    אז כשהייתי צעיר הייתי תמים ושמרתי אותם,חשבתי שיהיה נחמד לשמור את זה ולהראות לנכדים בעוד מי יודע כמה שנים קדימה,עכשיו כשעברתי עליהם יכולתי לזהות
    שהים הוא אותו הים והקשקשת והבורות בתקשורת הספורט בישראל היא עדיין אותו הדבר גם כן,
    יותר משקית אשפה אחת הלכה לפח.

כי אלו עדיין גאסן ואקד,אמיר אפרת וכל השאר שכתבו אז וכותבים גם היום,לכן,
    אמיר ע,שגיב,ג'ורג בסט,שלושתכם עוסקים בתקשורת הספורט בארץ,
    פעמון אזהרה לגבי העתיד שלכם,כי איך לעזעל אפשר להעיף את הקשקשנים הללו מהכסאות הראשיים
    שהם מחממים כבר שנים על גבי שנים?
    ממש כמו חברי כנסת שלא תורמים כלום אבל המקום שלהם שמור קדנצייה אחר קדנצייה.

14. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

אי אפשר, נשאר רק לחכות למותם. תראה את רפאל נאה שנאחז שנים בכסאו בידיעות אחרונות ככתב החצר של מכבי תל אביב ולא זז.

והנה עוד פעלול ליצני. כריסטיאנו רונאלדו בראיון שהעניק השד יודע למי, ופורסם במירור:

http://www.mirror.co.uk/sport/football/200...15875-21074357/

והנה מה שב-NRG עשו מזה:

http://www.nrg.co.il/online/3/ART1/845/744...oc=111&tmp=1310

תקראו לי לא אובייקטיבי, אבל כשמתמקדים בציטוטים נטו, הראיון של רונאלדו לא נראה לי שחצני ורברבני בכלל, אפילו לא קרוב. אבל כשב-NRG מכריזים שזה כן וגם דואגים קצת לשנות את הציטוטים ולהכניס להם דברים שלא מופיעים במקור, זה הופך לעוד ראיון עם רונאלדו השחצן. עיתונות סוג ז'. שיסגרו כבר את העיתון המזוהם הזה.

15. Raulito Madridista

ומנגד,
    כתבה מעניינת של אייל לוי על נמניה וידיץ
    ללא ספק וידיץ הוא אחד מהבלמים הטובים בעולם כיום, היה מרשים לראות כיצד הוא מנווט את ההגנה של יונייטד בהיעדרותו של פרדיננד, והמספרים מדברים בעד עצמם - כבר עשרה מחזורי ליגה שיונייטד לא סופגת. שיתוף הפעולה שלו עם פרדיננד מרשים מאוד. אני דווקא לא זוכר שהוא היה כל-כך רע בהתחלה כמו שהכתב ציין, את זה אוהדי יונייטד יוכלו לאשר או לדחות.
    * ההשוואה לטומאסיץ אכן לא קשורה כל-כך.
    איפה היית הגזמה, טל?

לפי דעתי הכתבות בעיתון מעריב יותר מעניינות ואיכותיות מהכתבות בעיתון ידיעות, הם סיקרו את היורו בצורה יותר צבעונית. פעם החזקתי מיעקב זיו בעיקר ככתב מצויין, אבל הוא עושה הרבה טעויות וגם משנה לפעמים את הציטוטים המקוריים(אני לא יודע אם גם במקרה הזה כי לא קראתי את הראיון המקורי עם רונאלדו). אייל לוי, זה שכתב את הכתבה על וידיץ, לדעתי רושם באופן הכי מעניין.
    למרות כל התלונות לעיתונים בכל הקשור לכתיבה לא מרתקת או סילוף ציטוטים, חייבים לומר שהתקשורת בארץ מתמקדת בעיקר בפריימרליג, כמעט כל הכתבות על כדורגל עולמי בעיתון, עוסקות בכדורגל באנגליה. חבל שעל הליגה הספרדית למשל, בקושי והם מעדכנים שם.

נערך לאחרונה ב: ‏27/1/09