הוא בארץ הקודש לפי מה שהבנתי. בכל מקרה, אם כבר מזכירים סקיי וסטאנטה לעומת צ'רלטון, סתם משהו לכל אלה שמתלוננים על איכות השידור בצ'רלטון שבוע אחרי שבוע: אתם לא חייבים לגרום את הסבל הזה לעצמכם, יש אלטרנטיבות, מפליא אותי איך אנשים עדיין כל כך אנטי צפייה בכדורגל במחשב. יש לי שלושה לינקים שאני חיי עליהם כל העונה הנוכחית: לינק שמראה את רוב המשחקים שסקיי ספורטס 1 משדר(ליגה+קארלינג קאפ+צ'מפיונס), לינק לסטנטה ספורס הבריטי(ליגה) מסביב לשעון(משדר בלי הפסקה) ולינק לITV1 (גביע+צ'מפיונס). זה אולי מרגיש טיפה זול לצפות במשחק במחשב אבל אני פשוט לא מסוגל לשמוע לא את צוות השידור של צ'רלטון ולא את זה של ספורט 5(למעט מלר הנהדר). ואיכות הצפייה גם לא כזאת גרועה במיוחד על מסך גדול.
מה לעשות, יש אנשים שרוצים לראות את המשחק בסבבה ולא להיות צמודים למסך 17/19/21 אינץ' ועם איכות ירודה... חוץ מזה רוב צוותי השידור של צ'רלטון למדו שעדיף להם לשתוק ולא לזיין את השכל.
בסדר, ברור, זה לא כמו לצפות בפלזמה בסלון, גם אי אפשר לצפות בעמידה(כשהמשחק צמוד אני פשוט לא מסוגל לשבת) אבל האיכות אצלי בכלל לא גרועה, התמונה חלקה כמעט לגמרי(כמעט ולא מטושטשת) ואין גם את התקיעות לשנייה-שתי שניות שיש בלא מעט סטרימים אחרים. זה הכל סדר עדיפויות, אני מעדיף שדר אנגלי ולשמוע את הקהל מאשר לצפות במשחק בסלון. ד"א, מסך גדול ורחב(22" או 24") זה די תנאי לצפייה באינטרנט. אני לא יודע מה הולך בצ'רלטון עכשיו, אבל אני יודע שבתקופה שכל הערוצים היו פתוחים ללקוחות יס השדרים שלהם חפרו שטויות כל המשחק והם הנמיכו בצורה משמעותית את הרעש של הקהל כל פעם שהשדרים דיברו.
לא צריך אפילו לצפות במסך מחשב קטן. תקנו כבל הכי בסיסי שעולה כמה עשרות שקלים שיחבר בין הטלוויזיה למחשב והרי לכם לוויין תוצרת בית על טלוויזיה רגילה. תתפלאו, אבל אפילו האיכות טובה. לפני כמה זמן ראיתי ככה אלקמאר נגד אייאקס, חבר שבא אליי הביתה שאל אותי ברצינות איזה ערוץ זה. איכות סבבה לגמרי. מי שלא יכול להרשות לעצמו את ההשקעה החד-פעמית ללויין וגם לא רוצה לשמוע חארטות של פרשנים שלא מבינים כלום - מומלץ.
זה פיתרון נחמד, אך הוא לא מתאים לכל אחד. ראשית עד כמה שידוע לי לא כל טלוויזיה יכולה לשמש גם כמוניטור ואלו שכן יכולות עולות יותר, ובנוסף לעתים זה לא ישים לחבר פיזית בין המכשירים מטעמי מיקום בבית. אני חייב להגיד שאני לא מוצא שום דבר פסול בצפיית כדורגל במחשב, כל עוד זה נעשה בתנאים ראויים, קרי מסך גדול וערוץ אינטרנטי מסודר. אני צופה במחצית המשחקים מהפרמיירליג במחשב דרך הערוץ של סטאנטה (הרשמי, בלי לינקים למיניהם. 14 דולר לחודש) על מסך 24 אינץ' ואת האמת, אין לי תלונות. יתרון נוסף הוא שאפשר לצפות במשחק דרך כל מחשב וגם אם לא נמצאים בבית. החיסרון היחיד - תלות במחשב. אם יש תקלות באינטרנט או סתם תקלה זה יוצר בעיה (כמו שקרה לי נגד פולהאם באמצע השבוע שעבר).
אין טלוויזיה מודרנית בלי זה, כל טלוויזיה רצינית(כל פלזמה\LCD או טלוויזיה של מעל 24 אינץ') תיהיה עם הפונקציה הזו.
שאני אומר טלווזייה מודרנית אני מתכוון שיש לי כמה טלוויזיות בבית שפרט לאחת כולם נרכשו לפני 4-7 שנים ובכולם יש את הפונקציה הזו, וזה טלוויזיות עם 24-28 אינץ'(אחת אולי טיפה יותר גדולה).
בערוץ הספורט עשו קטע על מוריניו לקראת ליגת האלופות, נחמד מאוד, רק שהם שתלו שם את הקטע שבו פרגי דיבר לפני כמה שבועות על בניטס (He's an angry man וכל זה), וזה נראה כאילו שהוא אמר את זה על מוריניו.
אתה טועה ומטעה. כמעט כל טלוויזיה שנקנתה ב4 שנים האחרונות (ואפילו יותר) יש את הפונקציה הזאת. זה סה"כ חיבור של S-Video שאני בטוח שאם כל אחד ילך עכשיו לטלוויזיה שלו הוא יראה חיבור כזה.