דיון התשקורת 08/09

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Rudess, ‏6/7/08.

1. THE STRETFORD END Member

נחשו מי אחד הפרשנים באולפן ליגת האלופות של סקאיי...נכון,אברהם,אברהם גרנט.

2. Stretford Ender Member

מזל שצ'לסי משחקת מחר. לא שזה ימנע ממנו לחזור על המנטרה הרגילה.

3. The_Arsenal Member

לא להאמין. אני רואה פה שידור ב-starsports taiwan כדי לא לשמוע את הבלבולי שכל של הפרשנים הישראלים, ומי אני מקבל כפרשן באולפן? אברם גרנט!!! עד לפה הוא הגיע, לא ייאמן!

4. Rudess Member

אני רואה ב-ITV, רובי ארל (לשעבר וימבלדון) באולפן וקלייב טילדסלי השדרן במגרש. אצלי אין אברם http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx

5. Michael Carrick מנהל כללי מנהל כללי

שלוש הערות על השידור של ערוץ הספורט אתמול:
    1. יופי שגידי גוב הגיע לאולפן, ויופי שמודי שר איתו, אבל להביא את זה בתור תירוץ לכך שהוא אמר לפחות שלוש פעמים שהמשחק באולד טראפורד...לא רציני.
    2. משנה לשנה הערוץ הזה חוסך יותר ויותר על לשלוח שדרים לחו"ל. וייץ וכהן נשארו בארץ, והשידור היה נוראי עם המון רגעים סטייל "פאול! אה, לא, זה קרן".
    3. המערכון בסיום היה מבריק, לא נופל מהמערכונים הקלאסיים של השנים הקודמות. חבל שבשאר האספקטים של האולפן זה לא נשאר ככה.

נערך לאחרונה ב: ‏25/2/09
  6. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

הגרסה של אלכס פרגוסון:

“Obviously I’m disappointed we’ve not won here but the second leg is at Old Trafford where we have a great record.

We must have a good chance of going through. The game’s not finished, obviously, but we are capable of winning it.”

הגרסה של יעקב זיו לאלכס פרגוסון:

"ברור שאני מאוכזב כי לא ניצחנו, אבל באולד טראפורד יש לנו רקורד מצוין. אני בטוח שנעיף את אינטר בגומלין"

7. THE STRETFORD END Member

וגרנט ממשיך בתעמולץ הזלזול שלו כנגד מוריניו
    כשלאחר המשחק כשנשאר מה לדעתו מוריניו יגיד על המשחק
    אז גרנט אמר משהו בסגנון של
    "שיחנו טוב,הגענו למצבים ואני אוהב את סר אלכס"

8. KirkH Member

הוא גם עשה את הקטע של ביבי עם הסיבוב?

פשוט מחמם לי את הלב לראות את הקרקס התקשורתי שלו. זה צעד מתבקש לאור העובדה שהקפה עם ראסקה וחבריו הדביקים בישראל לא בדיוק הספיקו על מנת להשיג ג'וב לגיטימי אחרי ההתרסקות עם צ'לסי. הוא מעביר הילוך והולך על דעת הקהל העולמית. נקווה שייתנו לו להוריד איזו קבוצה ליגה.

9. THE STRETFORD END Member

גרנט עדיין רוכב על הגל של מנג'ר צ'לסי בעונה הקודמת וההגעה לגמר,
    אם הוא ימשיך לשבת בצד,לא לאמן קבוצה חדשה אז לאט לאט האפקט התקשורתי שהוא עדיין
    יכול להביא יהפוך להיות קטן הרבה יותר עד שיגווע.

10. חייל שוקולד משתמשים של כבוד היכל התהילה

אתמול ראיתי את השידור של ספורט 2 רומא-ארסנל ופשוט לא האמנתי כמה שידור יכול להיות חובבני. בתור התחלה זה התחיל עם היגוי שמות כמו די יוסי( הוא אמר את זה כמה פעמים), ווצ'ינץ' ובריגה. אחרי זה הפרשן שהיה ליד מאיר איינשטיין כמו שרומא קבוצה הגנתית ושרומא בכושר הרבה יותר גרוע מארסנל, פשוט עלוב.

11. KirkH Member

עוד פרק למניפסט האנטי פנסיונרי של מלר...

אין לי בעייה עם חלק מהדברים, למרות שכרגיל אין שום פרופורציות (למה רומאן חייב למישהו תשובות ואלף בוסים אחרים שמפטרים לא? כי הוא שם מיליונים והם לא?)...
    השינאה של מלר לכל מה שכחול לא חדשה. עכשיו הוא גם מוביל את הטרנד שמתנגד למוריניו. למה? כי למנג'ר אסור לדבר עם התקשורת בשום צורה שהיא לא התלקקות בלתי נגמרת. עובדה. שורה תחתונה פרגוסון ומוריניו פועלים בדיוק באותן דרכים - זה לא מפריע למלר לקטלג את הסקוטי בצד אחד של הסקאלה ואת הפורטוגלי בדיוק בקצה השני.

אין לי שמץ של מושג מי זה הפינקוס הזה, אבל שוב, הביקורת, בטח מאיש מקצוע שנחשב לאחד הבולטים והמובילים כשזה מגיע לכפור של הפרמיירליג - הביקורת היא מביכה. ובטח שהיא לא מקצועית.
    לבוא ולהשוות היום את הקדנציות של התחת ושל סקולארי ולהגיד "הנה, תראו איזה תותח אברם" זו בדיחה עצובה שניתן לצפות לה מאנשים שכותבים וקוראים באתר "וואן".
    מה זה משנה לעזאזל מה הם עשו על הדשא?! אחד בא עם שקרים על כמעט מקום בפלייאוף אחרי שלא ניצח את שוויץ והשני בא עם אליפות העולם - בהחלט אין שום הבדל.
    ממתי נבחנת תקינות פוליטית ומוסרית של מינוי על פי מבחן התוצאה? בואו ניתן לאיזה רוצח להיות ראש ממשלה - בחייאת, הוא יכול להיות יותר גרוע מהפוליטיקאים שלנו?!

טור שאולי מסתתרת מאחוריו תובנה או שתיים, אבל הן קבורות כל כך עמוק מתחת למיצי השינאה שגם ככה אי אפשר למצוא אותן.

12. בועז Member

מבחינתי כל הכתבה הזו מושלמת, רק חייבים לתלוש משם את הקטע עם גרנט.

מי שקיבל עבודה בקלות בלתי נסבלת לא יכול להתלונן שהוא איבד אותה באותה הקלות. מבחן התוצאה אבי? במבחן התוצאה הוא נכשל גם בגמר האלופות, גם בגמר הגביע וגם בליגה האנגלית.

תחושת האוהד היא אידיבידואלית ואין הגדרה לאוהד המושלם, אם למישהו מפריע שאברהם שם, זה בטח לא בגלל שהוא רוצה את רעת צ'לסי, אלא בגלל שהוא מרגיש שמישהו מקלקל לו את החלום.
    כמו ילד שעולה לתורה וברגע שכולם צוהלים והולכים להוציא את ספר התורה לסיבוב מגלים שהוא מלא אבק, כתמים ולכלוך.
    פתאום זה לא נראה כמו הדבר הכי קדוש אלא כמו עוד רהיט ישן.

אני יותר מתחבר לאנטגוניזם כלפי אברמוביץ', אחת הדמויות הדומיננטיות בספר שעדיין לא נכתב "התמסחרות הכדורגל-שנות ה2000". הוא מינה ופיטר ואחר כך שוב ושוב,
    וזה לא שהקבוצה הייתה מחוץ לטופ 4 אצל אף אחד מהמאמנים או חלילה נכשלה בליגת האלופות.
    בצ'לסי לצערי היום אין דרך, מהסיבה הפשוטה שכל פעם שמישהו מתחיל שם משהו, הדרך שלו נקטעת על ידי הבוס. מצטער לחשוב איך יראו הדברים בימים בהם למפארד דרוגבה וטרי יהיו מעבר לשיא.
    והימים הללו לא רחוקים.

13. ענבל רואד Member

אהלן קירק

תודה על העלאת המאמר שלי ועל הביקורת. היא לגיטימית - אבל יש לי עצם או שתיים להרים עימך.

1. אני לא שונא את צ'לסי

2. אני לא מעריץ של גרנט

לא תמצא אצלי שנאה של הכחולים. אני כותב על שמחה לאיד שגם איתה קצת קשה לי, אבל היא נולדה כתוצאה מהאירועים. לעומת זאת אני מודה: אני לא סובל את מוריניו. אני מעריך את כישוריו אבל ההתנהגות שלו פיתחה בי אנטגוניזם חד. הוא לא מכבד את יריביו, וגם לא את אוהדיו. גם אתמול הוא מצא לנכון לא ללחוץ את ידו של פרגי ו... להאשים את השופט בהטייה לטובת יונייטד

איפה מצאת את ההשוואה בין הקדנציות של גרנט וסקולארי? איפה אני קורא לגרנט ולתחת שלו תותחים? אני בסך הכל מאמין שהמינוי היה לגיטימי. לא רב השראה, לא מוצדק אולי, אבל לגיטימי. ואני בסך הכל מפנה אצבע מאשימה להנהלה על פיטורי שניהם בלי לתת צ'אנס למרות תוצאות לא רעות (במקרה הישראלי) והרקורד והשם והקמצנות של הבעלים ברכש (במקרה הברזילאי)

אני מת על מיץ גזר, וגם תפוזים זה אחלה. מיצי שנאה לא היו מעולם בתפריט שלי.

בברכה

אבי

14. johnnie walker Member

זה רק אני שלא מבין מה כולם פה מתייחסים ברצינות לכתבות הצבע של "עריץ הספורט"?

הם מסריחות מאינטרסים מסחריים כשכל ליגה או מפעל שמשודר על ידי "העריץ" כמעט תמיד
    ישא על כפיים ישובח ויהולל לעומת זאת כל דבר כמעט שמשודר על ידי המתחרים ובעיקר "שרלטון"
    ינוגח ויכוסח,זה עדיין לא ברור לכם?

וכל זה עוד מבלי לדבר על הרמה הנמוכה של הכתבות האלה,
    הליצנים שכותבים שם אולי מלאים בידע אבל לוקים בהבנה מינימלית את הספורט עליו הם כותבים כאשר
    כל כותב ממוצע כאן בפורום מבין בערך פי שניים מהם וזה גם בלשון המעטה.

אז במה הם עוד מצטיינים שם ב"עריץ" חוץ מחוסר אינטגרטי והבנה מינימלית?
    פה מגיע להם מילה טובה,הם יודעים לכתוב בצורה יפה מעניינת ומשכנעת שמסיטה
    את צומת הלב מזה שתוכן הכתבות שלהם הוא בדיחה מהלכת.

מבחינתי "עריץ הספורט" כבר ממזמן מתחרה עם האתר של אופירל`ה על התואר
    האשפתון של המדינה.

15. בועז Member

ודרך אגב אם כבר ערוץ הספורט,משום מה לא ראיתי שנאמר על כך דבר או אולי פספסתי..

בערוץ הקיבוץ בזמן המחצית הייתה כמובן רבע שעה לשרוף...
    התחלתי לגרד את הראש,איך יספיקו לנתח את כל ארבעת המחציות שהיו? לא ידעתי באיזה משחק יבחרו, בקרב בין מוריניו לפרגוסון? ב1-0 של ליון? בפנדל על ואן פרסי או אולי בכלל על הטירוף בויסנטה קלדרון...
    לתדהמתי (!!!) ראיתי את הבחורה מראה להם סרטונים מליגת הכדורסל של ישראל(ש,ניחשתם נכון, מועברת בשידור ישיר בערוץ בכל יום ראשון). איציק זוהר מנתח את ההתקדמות של ירושלים ומודי דוחף בדיחה על הספורט בקריית אתא, בכל מהלך האירועים שתיקה רועמת של מלר ואני אומר אם מחליטים לזרוק חרא על הקהל לפחות שיודיעו לנו מראש, אפילו ישראל בזמן מלחמה פיזרה עלונים לפני הפצצות.

אני מריח השתלטות של צ'רלטון על שידורי הספורט בארץ, זה יהיה עניין של זמן עד שיקום מישהו ויבין שצריכים אולפן וסדר, וברגע שזה יקרה, ואני מאמין שאם יצליחו לעשות את זה בצורה איכותית ומקצועית, ערוץ הספורט כבר לא יהיה רלוונטי.
    לא ייאמן, כאן בפורום יש אנשים מקצועיים מספיק ולבטח מעניינים מספיק כדי להחזיק אולפן ברמה גבוהה יותר של ספורט ותרבות שיחה.

נערך לאחרונה ב: ‏26/2/09