דיון התשקורת 08/09

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Rudess, ‏6/7/08.

1. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

ערוץ הספורט הפסיק עכשיו לשדר את הליגה הארגנטינית, כשהטענה כמובן היא שהוא צריך לחסוך אחרי שהמועצה החליטה להגביל אותו אחרי מהקיץ הקרוב בהעברת שידורים לערוצי הגזל החדשים. בהנחה שהוא לא קנה אותם וסתם מחזיק בהם בני ערובה כדי לשסות את חובבי הכדורגל הארגנטיני במועצה, אני לא אופתע אם צ'רלטון תלך ותקנה את זה, והרי לך עוד תוכן שעובר דירה.

2. KirkH Member

שמחה לאיד זה אחלה ואני (ומן הסתם אוהדי הפרגיות בפורום..) הראשון שמכיר בגדולתה. אם אתה אומר שאתה לא שונא את צ'לסי - אין לי אלא להאמין לך. כאחד שקורא כמעט כל מילה שלך עוד מימי מעריב, זה לא בדיוק הרושם שיצרת.
    אני מניח שיכול להיות ששינאת מוריניו שהיא לגיטימית בעייני (אם כי בעייתית באולפן שאמור להיות נייטרלי לכשלעצמו כשהיא באה ליידי ביטוי במונולוגים כסחיסטיים כמו אתמול) הטעתה אותי. כמו גם הכינוי מסמורטטת..

לגבי גרנט. אתה תוקף בכתבה אוהד שטען (לא שמעתי, לדבריך) שהמינוי של גרנט הזוי ושואל אותו אם הפיטורין של סקולארי פקחו את עיניו. כך שאת הקשר בין גרנט לסקולארי אתה הכנסת.
    אתה גם רומז שהביקורת של אוהדי צ'לסי הישראלים כלפי גרנט היא כל כולה שינאה (בלתי מובנת, אגב) לישראלים. ואני שואל את עצמי האם הצטרפת לאחרון עיתונאי הביצה התמימים...
    אם ללכת לפי הדוגמא שאתה הבאת, אני משוכנע ב-110 אחוז שכל אוהד של צ'לסי שיקרא פעמיים את הרקורד של אותו מאמן מונגולי שמינית לנו יהיה נגד המינוי עצמו. מה לעשות שכאשר מגיע אפס שאיש לא שמע עליו (גם לא המנג'ר שהוא כביכול היה העוזר שלו) ועוד מתפאר בגביע המנגו המקומי וניסיון כושל להעפיל לאליפות אסיה אחרי עוד תיקו הירואי מול לוב, אז כן, אפילו אם אתה מונגולי - אתה אמור להריח את הסירחון.

3. The_Arsenal Member

אבי מנסה להסביר לידידיו באולפן שמנצ'סטר זה שם של עיר ולא של קבוצת כדורגל, והם מנגד, מבטלים אותו. יופי של רמה.

4. קינג לדלי Member

מישהו קלט את השידור השערוריתי של יורם ארבל ?
    הוא משדר כמו אחד שעושה דווקא כדי להרדים את המשחק ויש לי הרגשה שהוא כועס על כך שהוא משדר מהאולפן ולא שלחו אותו למדריד.
    צ'אבי אלונסו כמעט כובש מהחצי והוא מדבר כאילו הוא הוציא כדור חוץ סתמי...

בחיים לא שמעתי שדר שובת אבל ככה זה נשמע.

5. FaN_MU Member

נראה לי הוא מתכוון למות בעמדת השידור...
    הגיע זמן שיפנה את מקום.

6. cantona#7 Member

אוי כמה שזה היה מזעזע .

וקודם לכן באולפן ..

אלי אוחנה נשאל מי לדעתו,יהיו העולות לרבע,ובין היתר הוא אמר "מנצ'סטר" . מלר תיקן,אבל אוחנה
    התעקש שככה קוראים ליונייטד בארץ,ובאנגליה זה משו אחר . http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/dunno.Xxx

7. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

הכינו את שקיות ההקאה לשלושה ימים לפחות של חגיגה לאומית. בתוכנית: כתבות שלמות של שחקנים בישראל מפרגנים ליוסי בניון, ויקו חדד מספר איך הוא לימד את יוסי בניון להתמקם בדיוק ככה ברחבה, ולסיום כותרות ענק בעקבות תרגום מהמארקה בו ראול התייחס לבניון ואמר בהרחבה: "הוא היה טוב".

8. קינג לדלי Member

ואל תשכח שכמובן יציינו בגאווה שהוא מקפיד לאכול כשר...

יוסי בניון הוא ווינר ענק.
    מהיום הראשון באירופה הוא רק הלך והתקדם והוכיח שגם שחקן שברירי שגדל עם מנטליות חפיפניקית יכול להשתנות ולהתאים את עצמו לדרישות האירופאיות.
    הוא בחור עם ראש על הכתפיים וזה נתן לו את האפשרות להשתנות והוא נלחם כמו אריה על המגרש.
    מגיע לו כל הכבוד על הקריירה הנהדרת שלו.

לגבי ארבל במחצית השנייה הוא אישר את מה שחשבתי אחרי שלא זיהה נבדל ואמר במרירות שמתל אביב קשה לזהות נבדל.

נערך לאחרונה ב: ‏26/2/09
  9. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

בהחלט מגיע ליוסי בניון כל הכבוד, הבעיה שבארץ לא מסתפקים בכל הכבוד. כמו שבאתר NRG הכריזו אחרי השלושער שלו נגד בשיקטאש שמאותו רגע לאוהדי ליברפול יש שלושה גיבורים ולא רק שניים: ג'רארד, קראגר ובניון. והנה, כבר באולפן ליגת האלופות מכריזים שממחר לבניון יהיה מעמד אחר בליברפול. בסדר, הוא שם גול. זה יופי, זה אחלה, ממחר כבר לא זוכרים את זה בליברפול, רק את המשחק הבא.

אגב, אני רואה בפרומואים לסוף שבוע יונייטד שמלר קורא ליונייטד "המועדון הגדול בתבל". הייתי אומר שאני מצפה בקוצר רוח לתגובה של נדב יעקבי, אבל אני לא משלם אגורה על גולד גם בשביל סוף שבוע של יונייטד. יש לי את ארכיון כל הגולים מעשרים ומשהו השנים האחרונות, אני לא צריך את ערוץ הספורט בשביל זה.

10. _Rushie Member

מי הכריז שממחר יש לו מעמד אחר בליברפול? איציק זהר אלא מה. לא צריך להקשיב לו בכלל.

11. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

בין אם זה מלר, מודי, אוחנה או זוהר במקרה הזה, מחר 50% מהמהופנטים בארץ - אלה שגם נכנסים לוואן וקוראים בשקיקה - מדקלמים את זה מתוך שינה כאמת צרופה. הם לא מבדילים בין אלה שיודעים לאלה שלא. הרי (לפי מה שסיפרתם, אני כבר לא צופה באולפן ליגת האלופות) אוחנה לימד את מלר איך אומרים מנצ'סטר יונייטד בעברית.

12. George Best Member

וכמובן שאף מילה מצד ארבל (טוב נו, הוא לא מזהה שחקנים ושריקות של שופט, מה אני מצפה) ושותפו שגיא כהן על כך שבניון ועוד שחקן של ליברפול עומדים לבד 5 מטר מהשער של קסיאס.
    אם כל שחקן אחר מליברפול כובש את אותו השער, וכהן ישר היה קוטל (ובצדק) את ההגנה על ההפקרות והשמירה הלקויה, אבל כשיוסי כובש, חלילה לקלקל איכשהו.
    "שער ענק"...כן, שער העשור.

13. cantona#7 Member

כך היה .. לא להאמין עד כמה הוא אמיץ להתווכח עם מלר,שהוא יודע שהוא(אוחנה) טועה http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/ph34r.Xxx

14. TheLane Member

מלר, אני לוקח דאחקות עלובות כאלה על הקבוצה שלי באופן אישי.
    עם כל האהבה למודי, למה הוא חייב לשלוח את העקיצה הזאת שתצחיק בעיקר אוהדי ארסנל וחברים של אוהדי טוטנהאם שרואים איתם את השידור מהאולפן... uncalled for וילדותי.
    ובינתיים עם הידע שיש לך בכדורגל האנגלי תוכל לתת לבר-און השכונתי שיעור או שניים על מה זה טוטנהאם ולמה היא מועדון גדול באנגליה גם אם היא לא משחקת השנה בליגת האלופות- דבר שישראלים לא קולטים כנראה.

כל האולפן הזה מדרדר מרגע לרגע.

15. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

קו דק מאוד מפריד בין אומץ לטפשות, ובמקרה הזה לא היה מדובר באומץ.

TheLane, נא לא לערב שיעורי כדורגל באולפן ליגת האלופות המודרני. הם מתנגשים בעיקר: דאחקות המוניות.