דיון התשקורת 08/09

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Rudess, ‏6/7/08.

1. קינג לדלי Member

2. cityblues beter dead than red

מה אני אגיד לך?
    בא לבכות על חוליו של הכדורגל האיטלקי.
    אבל יותר בא לי לבכות על שאביל'ה הפסיד את חלאות-ליברפול.
    אני בהחלט מעדיף את אוספילטלטוטוטו מול גלוקוזה בגביע.

3. AW forever Member

יש כמה דברים שאני לא מבין בטיעונים החלשים של האיש המסכן הזה:
    אם הלאום של המאמן זה הפרמטר שקובע את איכות הכדורגל, איפה המאמנים האיטלקיים ברמת המועדונים?
    אם נסתכל על המאמנים שהעפילו לרבע גמר ליגת האלופות נראה שם צרפתי, סקוטי, הולנדי, שני ספרדים, גרמני, פורטוגלי וארגנטינאי. המאמן האיטלקי היחיד שמאמן קבוצת צמרת זה רניארי, ואתם יכולים לשאול את קירק מה הוא חושב עליו. אז מה הטיעון כאן בעצם?
    דבר שני, רצון רושם ש"תרבות המשחק האנגלי נחלה כישלון קולוסאלי שהגיע לשיאו באי העפלת הנבחרת האנגלית למונדיאל האחרון, זו עובדה שאין להתכחש לה". ממתי אי העפלה של נבחרת לטורניר מלמדת משהו על הצלחה או כישלון של "תרבות המשחק" של אותה הארץ? מעניין אם כאשר צרפת לא העפילה למונדיאל ב94 רצון גם חשב ש"תרבות המשחק הצרפתית נחלה כישלון קולוסאלי" כאשר השחקנים והנבחרת הצרפתית שלטו ביבשת בעשור שלאחר מכן.
    אני במקומו הייתי מתבייש ולא מתגאה שכפרשן כדורגל ו"מומחה" בתחום הוא לא רואה כל משחק שמשודר, במיוחד משחקי עונה בליגה שהוא עצמו מודה שהיא איכותית יותר.
    לסיכום, אבי רצון זה כזה אייטיז, את מי הוא מעניין עכשיו בכלל? אני מבין שכשנאלצנו לראות כדורגל בערוץ אחד והצוות איינשטיין את רצון בירבר לנו בשכל אז למילה שלו היה משקל. אבל עכשיו? לא מעניין.

4. קינג לדלי Member

מדהים !
    הבאתי את הכתבה הזאת בפורום האיטלקי כתגובה לטענה שלהם שאין פגיעה בזכויות השידור והם מחקו לי אותה פעמיים !
    עד כדי כך הם מסתירים את הבושה ?

לאבי רצון - היום יש משחק בין ארזו לגליפולי (זה לא רחוב ביד אליהו ?)
    תבלה ...

5. THE STRETFORD END Member

לדלי

כנראה שהאמת מכאיבה יותר מדי לחלק שם ולכן השיטות שננקטות שם שונות ממה שאנחנו מכירים בעולם הנאור,
    אסור לכתוב על מה שלא טוב,מתעלמים מהאמת וסוגרים דיונים כשמישהו מוכיח אחרת,
    לא פלא שמספר הכותבים שם נמוך ושקצב הכתיבה שם איטי לעומת דיונים אחרים,
    כמו הקהל באיטליה שמתרחק מהמגרשים בגלל האיכות על הדשא ככה גם בפורום,
    ביומיים האחרונים העלנו להם קצת את הרייטניג,הקצב היה מסחרר מדי עבורם אז הם החליטו לשרוק לסיום
    כי נגמר להם האוויר.

AW forever

גם איטליה לא עלתה תמיד לכל טורניר בזמן שהקבוצות האיטלקיות הצליחו באירופה,
    הנבחרת האנגלית הגיעה גם לחצאי גמר והודחה בפנדלים כשהקבוצות האנגליות לא הצליחו באירופה,
    נבחרת זו נבחרת,ליגה וקבוצות זה דבר אחר לגמרי,
    לא קשור ולא אומר כלום,בדיוק כמו רצון,שגריר הכדורגל האיטלקי בארץ ישראל.

6. לירן מנהל כללי מנהל כללי

תפסיקו להשמיץ לשווא. הדיון ההוא באמת איבד כל טעם, הרי מה היה שם? דיון על שום דבר, אתם אמרתם משהו, שאלה בכלל לא ערערו על כך, מה ניסיתם להשיג בדיוק? שיודו שהמצב באיטליה גרוע? זה היה עושה לכם טוב על הנשמה? מספיק עם זה, זה היה ויכוח שהגיע לקיצו, לא היה לו שום טעם, והוא הגיע לקיצו בצדק.

7. THE STRETFORD END Member

לירן

אתה טועה,
    היום דיסקסתי עם אורי,הוא כתב את שלו,אני את שלי והחלפנו דעות והכל היה בסדר עד שרוקו החליט שזהו,מספיק,סוגרים את הדיון ואני בטוח שלאורי יש מה להגיד לדברים האחרונים שכתבתי אבל מנעו זאת ממנו.

לדלי הביא לינק לכתבה כתגובה לטענה שם,הוכיח אחרת ומחקו לו אותה פעמיים,

זה נראה לך תקין ולעניין?

נערך לאחרונה ב: ‏16/3/09
  8. קינג לדלי Member

לירן,אנחנו הבאנו תגובות שהכדורגל שם לא מצליח להתרומם ושזכויות השידור בריצפה.
    הם טענו שזה לא נכון ולא קיבלו את זה.
    מה רע בלתת להם עובדות כדי שיקראו ?

יש בעיה שכל הזמן הם מתייחסים בחשדנות לאנגלופילים.
    לא יודע אם זה רגשי נחיתות אבל מלכתחילה הם מגיבים בתקיפות מבלי לנסות ולהתדיין.
    הליגה שלהם מבחינתי תמיד הייתה שעמום אחד גדול וממש אין לי בעיה עם כך שגם במצבם הנוכחי הם מאוהבים בה.
    רק דיסקסתי על עובדות.

9. לירן מנהל כללי מנהל כללי

זה ויכוח מיותר. זה ויכוח שהוא אבוד מראש, מהסיבה ש-2 הצדדים מורכבים מאנשים שלא מסוגלים לנהל דיון שכזה. כל אחד ישר מתגונן ומתחיל לזרוק הערות שמטרתן רק להוריד מהכבוד של השני, וככה לא יכול להתנהל דיון נורמאלי. גם אם יש תגובות ראויות, ואני מסכים איתך שיש תגובות ראויות, מגיעות אחר כך יותר תגובות אידיוטיות שמחסלות כל טעם בלנהל שם דיון נורמאלי. זה לא יכול להימשך ככה וזה לא ימשך ככה. אם דיון לא יכול להתנהל, מבלי שצד אחד יכנה את הצד השני בכינויים שוב ושוב, הדיון לא יתנהל.

10. לירן מנהל כללי מנהל כללי

לדלי,

מבחינתך דיברת על העובדות, מבחינתם הם דיברו על העובדות, זאת מלחמה אבודה מראש, כל פעם חוזרים בדיוק על אותם הדברים וכל פעם מגיעים לאותה הנקודה. אז כנראה שלא יכולים לנהל דיון שכזה. אנחנו אף פעם לא נמנע את הניסיון כן לנהל דיון כי אני יודע שכן יכול לצאת משם משהו חיובי, אבל ברגע שזה מאבד מהעניין הדיון ייפסק.

11. Nigel de Jong משתמשים של כבוד היכל התהילה

אף פעם לא אהבתי כדורגל איטלקי , הוא תמיד שיעמם אותי ולמעט רומא וקצת מילאן של 2003-2005 לא גיליתי אמפטיה לקבוצות האיטלקיות.
    בכתבה רצון מתחיל בתקיפה על הכדורגל האיטלקי , אבל בסוף הכתבה פתאום הכבוד האיטלקי המעוך שלו גורם לו לתקוף את הכדורגל האנגלי בטענה שהוא כבר לא כדורגל אנגלי אלא רק ליגה אנגלית ומי שמחפש קבוצות אנגליות אמיתיות יכול למצוא אותם רק אחרי המקום ה-6.
    עובדה שבאינטר שקורעת שנה אחרי שנה את הליגה האיטלקית בזחילה יש רק 2 שחקנים איטלקיים שאחד מהם הוא מתאזרח.
    רצון טעה גם שאמר שהכדורגל האנגלי נחל כישלון קולוסאלי בכך שלא הצליח להעפיל למונדיאל האחרון.
    אם אני לא טועה אנגליה דווקא הייתה במונדיאל האחרון והודחה ברבע הגמר בפנדלים ע"י פורטוגל לאחר ששיחקה קרוב ל-60 דקות ב-10 שחקנים.
    ואיטליה לא זכתה כל כך בקלות , אני זוכר תיקו מול ארה"ב , טעות של השופט שהביאה לפנדל בדקה ה-95 בשמינית הגמר מול אוסטרליה , והרבה מזל בגמר מול צרפת אחרי שהצרפתים לחצו את האיטלקים עד הראסיה של זידאן.
    כנראה מה שרצון טוב בו זה להשלות את עצמו שהכדורגל האיטלקי הוא אטרקטיבי ומעניין לעומת משחקים משעממים של קבוצות אנונימיות כמו ריאל מדריד , ברצלונה , צ'לסי וארסנל.

12. 亚历山大帕托 Member

סטרטפורד - אף אחד לא מינה את אבי רצון לשגריר הקלצ'ו בארץ. הוא לא יודע על מה הוא מדבר רוב הזמן.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏17/3/09
  13. THE STRETFORD END Member

AGENT ORANGE

תרצה או לא,הוא האיש הכי מזוהה עם הכדורגל האיטלקי בארץ.

14. Dimitar Berbatov Member

ועדיין זה לא הופך אותו לדובר של אוהדי הכדורגל האיטלקי בארץ כמו שנדב יעקבי לא השגריר של אוהבי הכדורגל הלטיני בארץ ומלר לא השגריר של כל האנגלופילים.

15. THE STRETFORD END Member

ועדיין להם יש את הבמה הכי טובה להגיד את דעתם ולכן גם הם מזוהים יותר מאחרים.