דיון התשקורת 08/09

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Rudess, ‏6/7/08.

1. ארצ'י באנקר Member

רוני גדל ברחובות ליברפול, אני מניח שהיו לו חברים ומשפחה אוהדי ליברפול,
    אנשים שהואשמו ע"י עתונאים נבזיים במעשים מגונים בגופות ובכיוסם.
    הראיון השגוי של סונס הסקוטי לא מכשיר את הקשר של רוני עם הסאן.

2. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

לא רק שהוא היה המאמן באותו הזמן, הראיון פורסם בדיוק ב-15 באפריל 92 , יום השנה ה-3 לאסון הילסבורו.

3. THE STRETFORD END Member

ארצ'י

צריך לציין שהסאן עשה ועושה כל הזמן נסיונות להשלים עם המשפחות,
    לפני כמה שנים הוא גם פרסם הודעת התנצלות על השקרים בעמוד הראשון שלו,
    אני חושב אותם אנשים שעבדו אז והיו אחראים על הבושה כבר אינם עוד עובדים בעיתון.

4. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

קלווין מקנזי היה העורך ב89, אם אני לא טועה היום הוא המנהל של תחנת הרדיו talk sports.
    11 January 2007, MacKenzie went on record as a panellist on BBC1's Question Time as saying the apology he made after the disaster was a hollow one, forced upon him by Rupert Murdoch. MacKenzie further claimed he was not sorry "for telling the truth" but he admitted that he did not know for sure whether some Liverpool fans urinated on the police, or robbed victims.

נערך לאחרונה ב: ‏15/4/09
  5. קינג לדלי Member

מישהו שומע את אוחנה ? שאלוהים ישמור...
    אנחנו אוהדי כפר סבא כבר אכלנו את זה כל כך הרבה זמן ושוב לשמוע את זה מתסכל לגמרי.
    כמו אחרי כל משחק של כפר סבא הוא מתחיל לספור בקביעות כמה מצבים היו לנו וכמה ליריב.
    היום גם ב 2-0 לליברפול הוא כל שנייה "אבל בעצם זה מצבים נייחים"...
    שוב מילה על הנעת כדור של ליברפול,שום מילה על זמן החזקת כדור שלהם,נאדה כלום.
    מבחינתו כדורגל זה ספירת מצבים.
    שחקנים ששיחקו אצלו והיום משחקים אצל גוטמן מספרים שההבדלים בין אוחנה לגוטמן זה שמיים וארץ.
    אוחנה לימד אותם את ה "טקטיקה שמקטיקה" הידוע שלו ואצל גוטמן הם לומדים כל יום דבר חדש.

צפו לספירת מצבים גם במחצית השנייה.
    שמישהו כבר ימנה אותו לסופר מצבים או בעיטות לשער.

אפס אפסים.

6. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

בא לי להקיא מערוץ הספורט. גם בשידור המשחק, גם באולפן אחריו, משקיעים כל כך הרבה זמן ואנרגיה כדי להבהיר שזה בעצם לא היה משחק מי יודע מה. האם הם אי פעם אומרים את זה כשליגת השכונה בספרד מנפקת שמונה שערים למשחק? ברור שלא, הם כמעט גומרים בשידור.

רק מלר, כמובן, נלחם על כבודו של הכדורגל האנגלי, שייצר הערב משחק מדהים.

7. Selby Member

החלטתי לשם שינוי לראות את אולפן הסיכום בספורט 5 אחרי שאת המשחק לא ראיתי שם ונחשפה כל הצביעות של הערוץ הזה בראשות יעקובי ואיציק זוהר : לא היה משחק גדול, לא היה כדורגל איכותי, משחק שנגמר ב4-4 לא יכול להיות משחק כדורגל טוב, משחק בלי הגנות לא יכול להיות משחק טוב...
    אבל רגע, זה לא מה שקורה כל שבוע במפגשי אמצע טבלה בליגה הספרדית כשברקע שומעים את הצרחות של יעקובי "איזה כדורגל, איזה כדורגל"?
    הם גם אמרו שלבניון היה משחק טוב :aaarofl:

הקנאה אוכלת אותם.

עריכה: אמיר ע, הקדמת אותי http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx

הכל כבר נאמר על הערוץ הזה.

8. לירן מנהל כללי מנהל כללי

הסובייקטיביות והדיבורים לכבוד מהפך של ליברפול היו בושה, המקצועיות של האנשים האלה שואפת לאפס.

9. eastlands Member

איזה שידור עלוב , יורם ארבל את אוחנה ממש קאטסטרופה , ארבל נחת למשחק הזה היישר מהגולף ,אן לו מושג מה קורה , משפט אחד נכון הוא לא אמר הערב , ולעזאזל כבר עם החישובים ,צ'לסי משוה ל2-2 והוא אומר שליברפול צריכה לכבוש 3 ,לאורך כל המשחק הוא טועה עם החישובים ,אוחנה איזה איש משעמם אין לי מילים זוג מאוס ממש .

נחתתי ישר למשחק , מגיע למחצית , אני מת לשמוע קצת כדורגל ,ואז 15 דקות של פאקן ליגת הכדורסל , נגמר המשחק ונדב מנחית אותנו מההתלהבות , מזל שאבי המלאך שידר התלהבות , כי יושב שם איציק זהר והוא מיד בונה משפטים ריקים ומנתח את דברי השטות של נדב ,הערוץ קורס דיי נמאס לי ,כל החיתוכים האלה בערב כזה למבזק מהמכולת של הגברת המוזרה שיושבת שם , אך אפשר שוב לדבר גם בסיום על האימון של ביתר י-ם ,ומייד מכינים את האולפן למוקי , פאק אופ מוקי , ערב אומלל לערוץ ,הפסידו משחק ענק.

10. בועז Member

אתה ענק... כל הודעה שלך היא לא פחות מיהלום.

מסכים לגבי הכל(כתבתי על זה בדיון האנגליות באירופה:

אגב היה מביך לצפות במשחק ברמה כזו עם צוות שידור כזה פאתטי.

יורם "שערררר, סליחה, כדור שוער כמובן" ארבל ואלי "טקטיקה שמקטיקה" אוחנה היו פשוט מביכים.
    יורם ארבל, זקנתו מביישת את נעוריו, הבן אדם טועה בהכל, לא רואה, מגיב מאוחר ,הרגשתי מן תחושה שאני צופה במשחק עם סבא שלי כשהוא מתחיל לדבר שטויות ולא נעים לך כבר לתקן...
    לגבי אלי אוחנה, אני חושב שצריכים להגביל אותו בערוץ הספורט למשחקי הליגה הלאומית, הבן אדם היה חלוץ ענק אבל הוא פרשן משעמם ,עמוס קלישאות ונטול בינה.

11. johnnie walker Member

כל מילה זהב טהור,
    ערוץ הספורט הוא פשוט בושה לספורט,
    שמישהו יסגור כבר את ערוץ הזבל הזה בבקשה.

12. eastlands Member

תודה על המחמאות , האמת שכבר הרבה זמן שאני סובל מהערוץ הזה ובמיוחד מהאולפן האומלל הזה , אותו אולפן שבנה אותם כל השנים , אהבתי את הכתבות ,את הניתוחים ממש חיכית פעם לאולפן .
    העורכים שם ירדו מהפסים ,מעניין אותם הכל חוץ מליגת האלופות , עוד לא נגמר המשחק המרגש הזה ומייד חסוייות , מודי ממש התחנן לחזור למגרש, בכל האולפנים השונים נשארו דקות ארוכות בברידג כדי לחוות את הריגוש .
    כואב לי על אבי ומודי שנכנעים לדרישות העורכים , אני משוכנע שאין להם מושג בכלל בכדורגל , ויותר מכך הם פשוט משתינים על הצופים הנאמנים , אותם יותר מעניין איציק זהר ואוחנה והסלבס ,וכל קארנבל הכלום ןשום דבר שמתרחש שם , הם ממש מנותקים לצערי . למזלם שכנר והחברה מצרלטון נותנים להם אחלה תחרות ,מי יותר גרוע .

13. Jack Wilshere Member

לא להאמין שזוהר ונדב התעקשו שהמשחק לא התעלה לרמה גבוהה. זלזול באינטילגנציה של האוהדים. אני גם לא חושב שזה היה משחק בלי הגנות. חלק מהגולים היו מקריים, מטעויות שוערים, ממצבים נייחים, כך שזה לא גורע מאיכות ההגנה של הקבוצות. וגם אם זה היה משחק בלי הגנות, איך אפשר להתעלם מהקצב הרצחני, מהתוצאה, מהמחויבות? פרשנות מרגיזה.

14. THE STRETFORD END Member

עצוב ללי קרוא את זה,ממש מצער לאן התדרדר הערוץ שגדלנו עליו,
    זה שהיה עבורנו בתחילת דרכו הסמל ליציאה ממצרים(ערוץ 1)בכל הנוגע לשידורי הספורט ובמיוחד הכדורגל האירופאי.

פעם זה היה מסוג המשחקים שערוץ הספורט היה מטפח כפרומאים לשידורים עתידיים,
    סןג משחק שמחכים לו לפעמים עונה שלמה ולקרוא שנדב יעקבי מנסה לגמד את כל העניין בגלל שמדובר בקבוצות אנגליות,כמה אפס אפשר להיות?

מלר,תעשה לי ולכולם פה טובה,פעם הבאה פשוט תן מכה על השולחן ותגיד לו את האמת בפרצוף ובשידור חי.

ג'ו קול וג'ון טושאק באולפן של ITV הפרשנים באולפן,שדר שקולו רעד מהתרגשות בטירוף שהלך על הדשא,
    יחי ההבדל הקטן.

15. אבו Member

רק היום קראתי בגלובס, שערוץ הספורט מכרו לצ'רלטון את הזכויות על פליאוף הNBA. פליאוף! אין ספק, הערוץ לאט לאט יורד מנכסיו וזה רק הולך ומחמיר. צ'רלטון כבר נגסו בחצי מליגת האלופות- מה נשאר למעשה לערוץ הספורט? הליגה הספרדית וליגת האלופות למעשה מחזיקה אותם מעל המים+ליגת ווינר+הצעקות של קופמן(יאפ, חרוש והכל, ועדיין יש הרבה אנשים שרואים את זה).

על השידור באמת אין לי מילים. אולפן? ראיתי במהלך השנה במצטבר אולי 20 דקות מאולפן ליגת האלופות, שמעתי ברקע יותר נכון כי הטלווזיה הייתה דלוקה על הערוץ הזה. אמרתי כבר, אני את האולפן הזה לא רואה יותר. בושה לאינטלגנציה מה שהם הפכו.

ולגבי זה שיעקבי וזוהר אמרו שלא היה משחק גדול- וואוו, כמה אפשר להיות מפגרים. לא ייאמן. אבי, ברח משם כבר. מרחם עלייך.