דיון התשקורת 08/09

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Rudess, ‏6/7/08.

1. wolf89 Member

"ברצלונה עולה לגמר ליגת האלופות!!!!!!!!!!!!!!!!! אינייסטה הגיבור הלאומי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אההההההה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! בארסה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! השניצל מארוחת הצהריים !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!"

טוב הבנו, תסתום את הפה ותעזוב אותי במנוחה.

2. RealStretford Member

רוצה לראות "הצגה" לך ל'הבימה'.

3. 亚历山大帕托 Member

מה זו התשובה המפגרת הזאת? מי דיבר על הצגה? גם הגמר של 2007 היה פחות מעניין, אפילו שזה היה שנתיים אחרי (דוקא מסיבה זו קיוויתי לקבל את צ'לסי גם כאוהד סובייקטיבי, למרות שליברפול היתה יריבה יותר קלה ונוחה). זה פשוט לא מעניין לראות את אותן שתי הקבוצות בגמר שנתיים ברציפות, על כמה וכמה כשמדובר בקבוצות מאותה הליגה.

4. פול סקולס Member

מאתר ספורט 5:

"בדקה ה-66 הגיעה ההחלטה המפוקפקת של המפגש. אנלקה מעד אחרי שחלף על פני אריק אבידל בדרך לשער, השופט הנורבגי הראה לצרפתי את הכרטיס האדום והשאיר את ברצלונה בעשרה שחקנים. על אף החסרון, הלחץ של האורחים נמשך והידינק בחר להחליף את דרוגבה המסוכן בז'וליאנו בלטי.
    "

ההחלטה המפוקפקת של המפגש??? מה לעזאזל?
    גם בשער הכתבה לא מוזכרים הפנדלים שנשדדו מצ'לסי, רק ההחרקה השגויה של אבידאל.

זה פשוט לא בסדר ונשבר הזין לכתוב את זה כל פעם מחדש.

5. RealStretford Member

התשובה המפגרת שלי בא בעקבות זה שא. בעיניי לא הגיע לברסה לעלות. ב. אני מתעב את הקבוצה הבכיינית הזאת. ג. איני מסוגל לראות משחק בלי לרצות שצד אחד תנצח. ד. יש לי רשימה אין סופית של כאלה שאני שונא מסיבה כלשהוא. מפגר? אולי - באנגליה קוראים לזה אוהד כדורגל. אז תן לי להנות מן הפיגור שלי ותהנו מן העליונות התרבותית שלך (עוד תשובה 'מפגרת')

נערך לאחרונה ב: ‏7/5/09
  6. Dimitar Berbatov Member

חברים, צריך להתכונן.
    עוד שלושה שבועות לגמר ונצטרך לסבול בחריקת שיניים את פסטיבל ברצלונה. נדב יעקובי יתראיין בכל הערוצים האפשרים ויספר על הקבוצה הגדולה בעולם (מי זאת ליברפול של שנות ה-80, יונייטד של 94 ו-99?), אוהדי ברצלונה ששנה שעברה אהדו את יונייטד, לפני שנתיים את מילאן (=קאקה) וכן הלאה. זמנים קשים לאנגלופילים, בעיקר אוהדי יונייטד, וכמובן אוהדי ריאל מדריד שאני הכי מרחם אליהם. לקבל שישיה מבארסה בברנבאו והשער הזה של אינייסטה? קאנטונה ישמור..

עברנו את פרעה, נעבור גם את זה.

7. FaN_MU Member

עזוב, כבר מחר אף אחד לא יזכור. העיקר שברסה עלו ו"הכדורגל" ניצח. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/confused2.Xxx

8. Tony Adams Member

לא להאמין. שום איזכור ל-4(!!) פנדלים שהגיעו לברצלונה היום. זה פשוט נראה שכולם מנסים לטשטש את המציאות ולשכנע את כולם שברצלונה עלתה אך ורק בזכות עצמה.

9. Nigel de Jong משתמשים של כבוד היכל התהילה

27.05.09 הולך להיות אחד הימים הנוראיים שלי כאוהד כדורגל, סקאם יונייטד נגד ברצלונה בגמר ליגת האלופות http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/sad.Xxx
    זאת תהיה הפעם הראשונה שבה אני לא יוכל לקחת צד בגמר(למרות שאני יעדיף זכייה של יונייטד על פני פסטיבל באכסה), אפשר להעביר שעה וחצי בשירותים http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/cool.Xxx אבל מה עם כל החפירות של ספורט 5 על כמה שברצלונה קבוצה גדולה למרות שהיום הם יכלו לקבל בקלות 6 אבל הגמד המעצבן(בעצם מי שם לא גמד...) עם וואחד שער הרס לי את הערב.
    כמו שציפיתי הצרחות אחרי השער היו איומות ונוראות - "אינייסטה הגבר שבגברים" מאת כ. שגיא בעוד אחת מהאמירות הפנאטיות שלו על קבוצה שלא הגיע לה להיות בגמר.
    אולי זה הולך להיות אחד השבועות האיומים שלי מבחינת אוהד - בשבת הסופרקלאסיקו הזוועתי ובאלופות שתי הקבוצות המחליאות עולות לגמר הצ'מפיונס וכרגע נשאר הדרבי בראשון שבו נוכל להרוס ליונייטד את האליפות.

אם מביאים שופטים מקפריסין אז למה שלא יביאו גם שדרים ופרשנים מקפריסין כי השידור היה זוועה וחד-צדדי.

10. cityblues beter dead than red

באתר ערוץ הספורט מתלקקים ולא מסתירים את שביעות רצונם מהמתנה שהנורבגי סידר להם.
    http://www.sport5.co.il/HTML/articles/Article.398.58418.html

איכס,גועל נפש.השנה זו הזדמנות טובה לקחת את האישה לערב רומנטי בערב הגמר ולהראות לה שהיא חשובה יותר (שאף אחד לא יגיד לה את האמת)?
    נראה לי שנהיה לבד בחוץ.

11. eastlands Member

הלם הלם הלם , יום שחור לכדורגל , שופט קובע לבד מי עולה לגמר , מעניין למה נראה לי שגם באופא רצו את בארסה בגמר ?

בחדשות הספורט מירי ואלי מנסים לצנן את האוהד יעקבי , אבל יעקבי בשלו הוא משוה את הטעויות הערב ,לשיפוט בשבוע שעבר בנואו קאמפ ,האיש על סמים , עוד מוסיף יעקבי שפיקה הוא מהטובים בעולם , ושוב ההשואה בין מסי למארדונה האיש על סמים קשים , מלר עוד ניסה להרגיע אותו ,אבל גם הוא לצערי לא יצא מספיק להגן על מירי המתוקה ולציין שהשופט קבע היום מי העולה לגמר , חד משמעית!

12. 亚历山大帕托 Member

ומכיוון שאתה האדם החשוב עלי האדמות, אתה לא מכיר בקיום אוהדים אובייקטיביים שרוצים גמר שונה?

13. Tony Adams Member

אני בטוח שהטלפון הראשון שהשופט קיבל אחרי המשחק הזה היה מפלאטיני שבירך אותו על השיפוט הנהדר היום ועל כך שסידר לצרפתי את הגמר שהוא כל כך רצה.

או שזה היה נדב יעקובי.

14. RealStretford Member

תזמין שולחן ל 4

15. Tony Adams Member

כמו השופט למשל?