דיון התשקורת 08/09

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Rudess, ‏6/7/08.

1. ג'וני אוונס Member

ברבאטוב נתן עונה טובה מאוד, אני לא יודע מה רוצים ממנו.
    בקשר לתג המחיר שלו, חשוב להזכיר שגם שהחתימו את קאריק היה המון רעש על זה שהוא לא שווה את המחיר והיום כל מי שאמר את זה מנסה לבלוע את הכובע שהוא אכל...
    לפרגי יש חוש לשחקנים ואם הוא חושב ששחקן שווה מחיר כזה כנראה שהוא יודע, נכון שהייתה מעידה עם ורון, אבל מאז פרגי לא נפל בגדול (כמו עם ורון) עם הקניות שנעשו.

נערך לאחרונה ב: ‏20/5/09
  2. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

ומה שעצוב זה שהם מקבלים יחס של תוכנית סוג ב'. משודרים בשעות אינפנטיליות, משודרים שבוע כן ושבוע לא (בהתאם לליגת האלופות) ולפעמים שבוע כן ושבועיים לא...

3. eastlands Member

באמת תוכנית טובה עם מנחים איכותיים,אבל ההשוואה לא הוגנת , כי הכל תלוי בעורכים ורצון הרייטינג שלהם , ביום שהפופולריות של המשחק המשונה הזה עם החישוקים (משחק שהומצא לאנשים שנולדו עם בעיית גובה ) יהיה דומה לפופולריות של הכדורגל , הם כבר לא ישבו לבד באולפן ,ינחיתו עליהם את האיציק זהר של הענף הזה וכמובן יגיעו פחיות הבירה של קרלסברג והמופלטות .
    לביא-שלח הם תותחים ! בכלל לביא אוכל אורגני כל היום חייב להיות חכם,כמו כל החברים של טוליפ ,סליחה דליק .

4. Hotspur משתמשים של כבוד היכל התהילה

אביב לביא אכן עושה רושם של אדם חכם ומשכיל, חבל שהוא גורם לי לרצות לישון. לבן אדם יש מעוף של עוף מכובס.

5. Ryan Giggs11 Member

אני חייב להסכים איתכם.
    אני אחד שלא ממש מת על כדורסל(מה לעשות נדבקתי לכדורגל)אבל בעיקר בזכות התוכנית הזאת אני מתענין יותר ויותר בכדורסל.
    פשוט תענוג לשמוע את לביא ושלח מדברים על כדורסל, תמיד מדברים לעניין ואיכשהו תמיד יש הומור שמתשלב באופן כזה שזה לא מוגזם(להבדיל מאולפן אחר..)אלא תמיד במידה הנכונה.
    יופי של תוכנית.

6. The_Arsenal Member

מסכים לגמרי. אם כי, אנשים שממש מבינים את המשחק נוטים להגיד שעופר שלח הוא השגיא כהן של הכדורסל (ואני די מסכים). לדעתי, אביב לביא, שהרבה פחות מוערך, הוא לא פחות טוב אם לא יותר, והוא די מקופח. אם לזרום עם האנלוגיה לכדורגל, אז זה די ברור שעופר שלח זה שגיא כהן, אביב לביא זה מוטי איווניר ושימי ריגר זה סלבה ברזילאי. אם ההבנה שלנו בכדורגל הייתה בינונית כמו שהיא בכדורסל (וככה זה אצל רוב האוכלוסייה, עם כל הצניעות) היינו נהנים גם הרבה יותר מאולפן ליגת האלופות, כמו שהרוב נהנים.

7. Ryan Giggs11 Member

שגיא כהן?
    בחיים לא שמעתי את עופר שלח אומר שכדור החוץ הבא של מכבי ישפיע על עתיד NBA ב10 שנים הבאות. או משהו בסגנון הזה.

8. cityblues beter dead than red

התחברתי השבוע ל YES ובמסגרת החבילה שרכשתי קיבלתי YES MAX HD ואת כל החבילות הנלוות חוץ מ ערוץ 5 HD שעליו דורשים תוספת של 35 ש"ח לחודש.
    הטלפונים הזועמים לא עזרו מה שהצלחתי להוציא הוא-את הערוץ ל 3 חודשים בלבד בחינם.
    ואני שואל,עד מתי תמשיך ההתעמרות בצופי הספורט?עד מתי נצטרך לשלם הרבה יותר מהצופה הקונוונציונלי?

דרך אגב,ראיתי את מול את המשחק של ליברפול מול ריאל מדריד ב HD אין צורך לציין כמה מהנה חווית הצפייה .

רק חבל שאת המשחק המשמעותי בשלושה החודשים הקרובים בHD לא אזכה לראות מטעמים אידאולגים.

9. johnnie walker Member

כשאומרים שהוא שגיא כהן של הכדורסל מתכוונים לזה שהוא ממציא תיאוריות או בא עם כאלה מוכנות
    מהבית ואונס אותן על המשחק בלי קשר למתרחש,
    לא על איזה אמירה ספציפית כזו או אחרת.

עפר שלח אבל מבין כדורסל מה שאי אפשר לומר על שגיא כהן וכדורגל,
    הבעיה העיקרית של שלח היא שמאז שהוא החליט שהוא פרקשקשן לענייני הכל כולל הכל ולא רק כדורסל
    האיכות של פרשנות הכדורסל שלו ירדה פשוט בעשרות אחוזים.

10. AW forever Member

עופר שלח הוא אחד האנשים החכמים והמוכשרים שמסתובבים פה במדינה. הוא מדבר על הרבה תחומים פשוט כי הוא מבין בהרבה תחומים. הדיבור שלו ברוב המקרים צנוע והוא לא טיפוס שבא לנפנף בידע האדיר שלו. בנוסף הוא מקצוען אמיתי ונדיר לתפוס אותו לא מוכן או מדבר רק מתוך מושג כללי בלי לדעת את הפרטים. איש נדיר.

11. The_Arsenal Member

גם שגיא כהן הוא טיפוס רב גוני, רק שבמקום צבא זה קולינריה, ובמקום פוליטיקה זה אסטרונומיה. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx
    ועדיין, הייתי משלם הון בשביל חיים כמו שלו. משלב בין שניים מהדברים שאני יותר אוהב - כדורגל וגורמה (אני פלצן). מה אפשר לבקש יותר מהבוסים שלך מאשר טיול לאירופה הקלאסית + משחק ליגת אלופות + כל התפריט במסעדה בעיר יום למחרת. החיים הטובים.

נערך לאחרונה ב: ‏20/5/09
  12. Dimitar Berbatov Member

מסכים לגבי חמישיות אבל אני לא חושב שזה המקום המתאים.
    בכל מקרה, גיא, אני מעדיף את אביב לביא שהוא אמנם מעט משעמם על פני איזה איציק זוהר בכדורסל. גם מוטי איווניר קצת משעמם אבל אני בטוח שאתה מעדיף אותו על פני אוחנה או איציק זוהר הצבעונים, לא?
    לגבי עופר שלח, באמת איש נדיר. השילוב של ההומור והשנינות עם הידע הפשוט עצום בכדורסל, ולא רק כמו שרפאל אמר הבן-אדם מבין במנהרות בציר פילדלפי לא פחות מאשר צ'ק דיילי והבאד בויז. אחד מאנשי הטלויזיה הכי מוכשרים והכי טובים שיש.

13. The_Arsenal Member

חח אתה חייב להוסיף כבר דאבל L בחתימה שלך. זה מציק לעין לראות TEL.
    http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx

14. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני תמיד תוהה למה עופר שלח לא לוקח חלק ביציע העיתונות. אני מניח שזה לא בגלל קוצר זמן (הרי אין לו בעיה לעשות מיליון דברים גם כך, וליציע העיתונות לא ממש צריך להתכונן). מעניין אותי אם הוא פשוט לא רוצה לקחת חלק בגן החיות שהולך שם. הרי בואו נהיה הוגנים, אם יש מישהו בארץ שתפור לתוכנית כזאת שנעשית בסגנון הולם - כלומר, לא בצורה הקופמנית-בהמית שלה - זה שלח.

15. SkiMan Member

אני לא אתיימר לקבוע אם שלח הוא השגיא כהן של הכדורסל,
    ההבנה שלי בכדורסל לא כל כך גדולה כדי לקבוע את זה,
    אני כן מכיר לא מעט אנשי כדורסל שאומרים שהוא ממש קשקשן.
    כמו כן העובדה שהוא "מתמחה" במיליון דברים לא מוסיפה בעיני אלא רק מעלה גבה בנוגע למקצועיות שלו בכל הנושאים.